Evet 3 tane ilaç verdi.Onları kullancam şimdilikuyurken felan ayaklarına bacaklarına bişey oluyomuş gibimi oluyo sanki biri dürtüyomuş gibi bendede bişeyler var ama dra gitmeye üşendim bazen çok rahatsız ediyo.geçmiş olsunilaçmı verdi
Bacaklarda karıncalanma hissi.ağrı ve tarif edemediğim şekilde bacaklarımda huzursuzluk var.Devamlı bacaklarımı hareket ettirmek istiyorum.Millet oturunca bacaklarının ağrısı geçer.Ben oturunca yatınca bacaklarım ağrıyor.Ne gibi şikayetleriniz var peki
Bende de var. Hatta bazen benim kollarımda da oluyor. Yaşamayan bilmez. Ağrı desen değil. Uyuşukluk desen değil değişik bi şey. Bi yere yatakla duvar arasına falan sıkıştırmak isterim bende öyle zamanlarda. Tek bulduğum çare soğuk suyla bacaklarımı ayaklarımı yıkamak. Omdan sonra öyle dinlenip uykuya dalıyorum kiBacaklarda karıncalanma hissi.ağrı ve tarif edemediğim şekilde bacaklarımda huzursuzluk var.Devamlı bacaklarımı hareket ettirmek istiyorum.Millet oturunca bacaklarının ağrısı geçer.Ben oturunca yatınca bacaklarım ağrıyor.
Bende de öyle bi sıkıntı var ama doktor kas eksilmesi demişti. Sürekli bacaklarım sızlar. Ayaktayken namaz kılarken üstelik sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi. Hiç bir zaman uyandığımda bacaklarım ağrısız olmaz yani. İlaç vs vermedi mi size doktorBacaklarda karıncalanma hissi.ağrı ve tarif edemediğim şekilde bacaklarımda huzursuzluk var.Devamlı bacaklarımı hareket ettirmek istiyorum.Millet oturunca bacaklarının ağrısı geçer.Ben oturunca yatınca bacaklarım ağrıyor.
Gerçekten yaşamayan anlamıyor. Tarif etmesi bile zor bir his. Insanın ici vıcık vıcık oluyor yerinde duramıyorBende de var. Hatta bazen benim kollarımda da oluyor. Yaşamayan bilmez. Ağrı desen değil. Uyuşukluk desen değil değişik bi şey. Bi yere yatakla duvar arasına falan sıkıştırmak isterim bende öyle zamanlarda. Tek bulduğum çare soğuk suyla bacaklarımı ayaklarımı yıkamak. Omdan sonra öyle dinlenip uykuya dalıyorum ki
Bende ara sira soyle birsey oluyor; gece yattigimda durmadan donmek istiyorum. Bacaklarimi kipirdatmak istiyorum. Tarif edemedigim hafif bir rahatsizlik hissi. Acaba bende de mi bu vrahatsizliktan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?