• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurlu yuvam!!!

gerçekten çok beğendim evinizi Allah ömür boyu mutlu mesut oturtsun evinizde.Sağlıkla,bereketle,huzurla inşallah...
yeşil baharatlıkların sarısını bende çeyizime almıştım
köşe koltuklara bayıldım ben özellikle mutfağa istiyorum köşe masa ve koltuk bakalım kısmet herşey...........

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım.Yeşil baharatlıkları arkadaşım evime hediye olarak getirdi.Bende ona uysun diye yeşil çöp kovasınıda kayınvalidemden aldım:)))Benim mutfağım küçük masa çok sığmıyor duvara monte ettirdim ben masamı...İnşaallah herşey dilediğin gibi olur...

çok cici bir ev ya maşallah allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım
açık tonlarda daha hoş oluyor gerçekten evler

Teşekkürler canım...Evet kesinlikle katılıyorum acık tonlar eve cok yakışıyo fakat dizayn cok önemli evimdeki uyumu sağlamak için çok uğraştım ama değdi...

Canım evinizi çok zevkli döşemişsiniz ne kadar ferah olmuş, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

herşey çok şık olmuş,sade ferah hiç göz yormuyor.cnm güle güle oturun evinizde:nazar:

Beyaz ağırlıklı ışıl ışıl çok güzel bir ev. Mutluluk ve huzur eksik olmasın inşallah içinde. :71:

Teşekkür ederim Arkadaşlar Allah kimseyi mutsuz etmesin herkese sağlık mutluluk huzurla oturmayı nasip etsin evlerinde...:nazar:

olur canım olur merak etme...Yeterki aşkınıza sahip çıkın.Eşimle evlenirken sen ol yanımda hiçbişey istemem dedim o kadar seviyorum onu.Şimdi allaha şükür herşeyim var...Önemli olan aşk,sevgi,saygı en önemlisi huzur...

çok teşk ederim cnm benim evt en önemlisi aşk ve saygı bizde ikiside çok baskın asker yolu beklicem şubatta askere gidicek gelince inş. mutlu yuvamızı kurarız senin evinden örnekler alıcam:1:

çok teşk ederim cnm benim evt en önemlisi aşk ve saygı bizde ikiside çok baskın asker yolu beklicem şubatta askere gidicek gelince inş. mutlu yuvamızı kurarız senin evinden örnekler alıcam:1:

Sen yuvanı kurunca ölmez sağ kalırsak sana özel tasarımlar yaparız canım merak etme yardımcı olurum ben sana...

ewin muhteşem güle güle sağlıkla oturun...bişi sorucam köşe takımı almayı düşünüyorum ben de.memnun musun?bazılaı misafir gelince yanyana oturuyosun muhabbet ederken zor oluyo diyo!? kararsız kaldım

ewine bayıldım. Bende asker yolu bekliycem ve nasip olursa 6 yılın sonunda seneye ewlenicem ewimi burdan paylaşmak istiyorum bende işallah. Huzurla oturun bir ömür.

ewin muhteşem güle güle sağlıkla oturun...bişi sorucam köşe takımı almayı düşünüyorum ben de.memnun musun?bazılaı misafir gelince yanyana oturuyosun muhabbet ederken zor oluyo diyo!? kararsız kaldım

İyi dileklerin için teşekkürler...Ben köşe koltuk takımımı evim küçük diye aldım yerleştirdim çok güzel durdu zaten ölçülerine göre değişiyo...Sonra herkes senin dediğin gibi kimse sığmaz muhabbet edilmez falan filan dedi...Ama hiçte öyle olmadı benim evimden misafir eksik olmaz...o koltuğa kaç kişi sığıyor bi bilsen...Ben çok memnunum ama yinede sen bilirsin..Ayrıca çok modern duruyor...:54:

ewine bayıldım. Bende asker yolu bekliycem ve nasip olursa 6 yılın sonunda seneye ewlenicem ewimi burdan paylaşmak istiyorum bende işallah. Huzurla oturun bir ömür.

Teşekkürler canım...Hayırlı teskereler şimdiden...Allah mutlu etsin senide...Evini hep beraber fikir alışverişi ile düzenleriz inş...:21:

Back
X