• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurlu yuvam!!!

bi de bişey sorucam canım mutfağında balkon ve cam var sanırım resimde yanda çıkmış tam göremedim stor var pencerelerde kullanımı nasıl oluyo benim de aynı senin mutfağın gibi mutfağım stor yaptırmayı düşünüyorum da sormak istedim ocak yakın ya perdelere sanki yıkaması kullanması zor olur gibi geliyo:44:

kuşkam benim pencere ocağa yakın o yüzden sanki çabuk kirlenir diye düşünüyorum ve sık yıkayınca da kullanışlı olur mu işte onu bilemiyorum

violecim biz bu storlardan salonda ve balkonda kullanıyoruz.ama bizimkiler böyle tül değil.değişik bir kumaşı var. köpüklü suyla fırçayla çok rahat yıkanıyor. tül düşünüyorsan onun hakkınd bilgim yok malesef

Viyolecim kusura bakma mesajını yeni gördüm yanlış anlamadıysam mutfak storumu sormuşsun benimki ahşap stor o yüzden yıkama derdi falan yok çok kirlenirse silersin ocağa yakın olması yüzünden bunu seçtim çok rahat tavsiye edeim diğer türlü perdeler balkonu açınca uçuyor allah korusun o anda ocak açıksa tutuşuverir...Storda ahşap bile olsa uçuşma derdi yok sorun varsa cevaplarım öptm cnm:34:

:54:Arkadaşlar vaktim ksııtlı olduğu için hepinize ayrı ayrı teşekkür edemedim kusura bakmayın daha iyilerini Allah sizlere nasip etsin öpüyorum sizi

evin çok cici Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin benide 18 haziran kısmetse düğünüm çok heyecanlı bir bekleyiş :) baharatlık bakıyordum çok beğendim markası ne acaba ?

evin çok cici Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin benide 18 haziran kısmetse düğünüm çok heyecanlı bir bekleyiş :) baharatlık bakıyordum çok beğendim markası ne acaba ?

Merhaba canım biraz geç bakabildim kusura bakma...Teşekkürler herşey için.baharat takımıma gelince markasını bilmiyorum unuttum hediye geldi kutusunuda attım:59:

Back
X