Huzurevim taş ev

[ı]ev çok güzelde yanlız mutfak kalebodurları ve wc ninkiler birazcık bozmuş görüntüyü taş desenli olanlardan olsaydı mükemmel ötesi olurdu... Geri kalanı süper.....[/ı]

[ı]ev çok güzelde yanlız mutfak kalebodurları ve wc ninkiler birazcık bozmuş görüntüyü taş desenli olanlardan olsaydı mükemmel ötesi olurdu... Geri kalanı süper.....[/ı]
tşk erim cnm.biz fayanslarda taş desenli olsa belki boğar diye düşünmüştük,olabilirdi tabii

çok beğendim ya vallahi..çok güzel.
bayramı orda geçirmek istedim ben ya
hep istemişimdir bir dağ evi.inşallah hayalim ilerde gerçek olur..

tşk ederim canlarım.elimizde bulunan fazla eşyalarda değerlenmiş oldu bu evde.perdeler eşimin ananesinin çeyizinden,inceleri kayınvalidem ördü.divan örtülerinide dikti.avize eşimin dedesinden kalma antika.işte böyle biraz eskilerin değerlendirilmesi,birazda ilave ettik bişeyler,ortaya burası çıktı.eksikler zamanla tamamlanacak.sevgiyle kalın

çoookk güzellyaaa.kışın orda kalmak ammada zevkli olurr.benim nişanlımda torbalı çakırbeyliden.yakınmı acaba köyleriniz birbirine

maşalalhh diyeyim öncelikle...Allah ağzınızın tadını bozmasın, keyifle oturun sevdiklerinizle evinizde....ben de çok beğendim... sanki ormana, o yeşilliğe dahil bir yer sonradan yapılmış gibi değil....

Vallahi de Billahide diyecek söz bulamadı maşallah Allah ağız tadıyla çocuklarınla eşinle mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin. Çok güzel Harkulade tam hayalimdeki gibi.Allah bizlerede nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…