• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huzurevim taş ev

süpeerr ya...delikafadulden bayıldım ben bu eve akannehir....opuyorumnanaktan...benimde olsun lütfeeennn :Saruboceq:(tabii hayırlı tarafından:Saruboceq:)....üstelik beni yaz kış kimse çıkaramaz ordan...opuyorumnanaktan ne işim var şehirde :dilcikar: gençkızlığımdan beri hep böyle bir ev arzuladım...şehrin dışında,dağın başında helede yakınından geçen bir dere veya göl varsa ala olur delikafadulden...evin arkasında da ormanlık :asigim:....tabiatın tam ortasında ve ona uyumlu bir ev....sebze meyve bahçeni yap,bir kaç kümes hayvanı ve tabii sevimlimi sevimli bir golden ...eşiminde çiftlikleri var ama oraya böyle bir ev kurmak hayal...5 erkek kardeşler. büyük bir aile (baba) evi var ve herkesin gittimi orda kalabileceği bir odası :sm_confused:...bir tek sürekli çiftlikte kalan ağabeyinin ayrı bir evi var ama oda çağımızın evlerinden yaptı:umursamaz:bahçelerin haricinde koca bir avlu içindeler...ben kalkıp oraya kafama göre bir ev kondursam diğer eltilerde aynı şeyi isteyip,kocalarına baskı yaparlar (ee tabii haklarıdırda istemek)...ama bu taktirde yalnızlık ve huzur hayal oluyor....5 kardeşin çocukları,torunlar yazın bir toplansalar o avluda, heralde küçük bir mahalle gibi olur kafamçokkarıştı :roflol:....o yüzden eşimle hayalimiz başka bir yerden mütavazi bir arsa alıp küçük ama kullanışlı bir ev yaptırıp kendi küçük meyve sebze bahçemizi yapabilmek...delikafaduldeninşallah hayırlısı ile olsun...olsun lütfen çok istiyorum...:Saruboceq:...evinizi görünce isteğim depreşti yine :kedi: Allah ağız tadı ve sağlıkla kullanmak nasip etsin :nazar: :nazar: çok güzel bir ev,elinize sağlık alkisalkisalkis....

(hımmm bu arada bende kanaviçe takımlarımı saklamaya karar verdim CADIARZU...onları modernize edip,oğlanlar için pike yatak takımları yapmayı düşünüyordum...resimleri görünce vazcaydım..delikafadulden...sanki gelinlerde Allah razı olsun,kayınvaldem uğraşmışta yapmışmı diyecekler:dilcikar:...ömrüm olurda kendi çiftlik evim olursa orda değerlendiririmopuyorumnanaktan)

sevgiler

Çok beğendim ve kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Tam hayalini kurduğum bir haftasonu evi.
İyi günlerde oturun.

Back
X