Huzur vermeyeceğin eve misafirliğe gitme

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Arkadaşlar hepinize selamlar.

Burda istenmeyen kvlerin gelişi ile açtığınız konuları artık daha çok anlıyorum. Huzur vermeyen misafir çok ağır bi imtihan ve o kişi sizin akrabanızsa....

Annemin baba tarafı (annemin amcaları,babaannesi çok farklı insanlar) .Bu amca da çok farklı bi adam çokkkk. Kendi aile hayatını mahvetti. Karısına çocuklarına türlü türlü cefalar eziyetler. Dün oğlu bana mesaj attı ''abla babamın yanına gittiğimde beni evden kovdu ama onu merak ediyorum bi haberin var mı'' diye. Karısını öyle yıprattı ki kadıncağız boşandı bide ondan hiçbir geliri olmamasına ragmen kira istiyormuş. Onu ziyarete gelen çocuklarını evden kovuyor. Kızını evlendirirken yanında değildi bide üstüne kızına beddualar etti gözümün önünde duysaydınız o bedduaları... Bunları niye anlattım çünkü adamın hamuru bu. Kalbinde iyilik yok.
Babama kredi çektirecekti. Güya o odeyecekmiş. Reddolundu diye küstü. .Para vermesek hemen küser. Geçen yıl nişanlandım
Bu kendi kendine babacılık oynuyor bana. ''ailesi hazır mıymış, filancanın nişanında erkek tarafı şunu yapmış filancanın kızı bilmem ne istemiş'' ortalığı kızıstırmaya fıtne tohumları ekmeye kalkıyordu. O dönem amca yüzünden çok sıkıntılar yaşamıştım. Ailem Allah razı olsun ben üzülmeyeyim diye nişanıma çağırmadılar. Sonra geçen yıl afedersiniz ama kazık kadar kızım; anneme ''bilgisayara fotoğraf koyarlar kızı kandırırlar'' diye bilgisayara geçmemem için talimat vermiş. Annemde 'kızım evimize gelmiş bizden büyük seni sevdiği için endişeleniyor birazda geri kafa bi adam boşver rahat etsin geçme 1-2 gün '' dedi.Zaten çalışıyorum evde 30dk geçmem pcye. Ya sabırlar çeke çeke köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı diyerek annemin gönlünü yapıverdim. Tabi bu adamda bi güç oluşturdu evde. Çalıştığım halde zorla gece 2lere kadar hayat hikayesini dinlettiriyordu her akşam. Su içmeye kalkamazdım.Sadece bana değil herkese hükmediyor. Babam zaten etliye sütlüye karışmaz sakin yapıda bi adam. Annemse hatır gönül kadını. Çok kötü geçti o günlerim. Bide verdiği emirler.. Of offf

Şimdi bu annemin amcası yine geldi memleketten. Şimdi salonda. Ne zaman gideceği belli değil. Belki kısı burda geçireyim der. Kızlar çok kötüyüm çok. Her hareketi batıyor bana.

sen evlimisin evliysen elin adaminin hele sinir bozucu bir adamin uzun sure kalmasi niye yuvanun huzurunu bozma annenede soyle esimle aram bozulacak yuvama huzursuzluk girecek de bir sekilde gonderin evden

sen evlimisin evliysen elin adaminin hele sinir bozucu bir adamin uzun sure kalmasi niye yuvanun huzurunu bozma annenede soyle esimle aram bozulacak yuvama huzursuzluk girecek de bir sekilde gonderin evden
evli değilim. Nişanı attım.

Herşeyi gectimde baban çok iyi adammış.
Böyle çekilmez bi adamı annenin hatırına evde yatılı misafir ediyosa helal olsun o kocaya.
Babam zaten pamuk gibi bi adam. Herkes ona dünyada 2.si yok der.Para için küsüp küsüp gitti yine geliyor. Bişey demiyor. Şuan kuruyemiş getiriyor. Çayını dahi önüne koyar.
Babam tahammul ediyor gerçekten. Hatta fazla tahammullu.

Valla bunları tek başına görmen bişey ifade etmiyo canım, bütün iş annende babanda biter. İstersen bi çılgınlık yapıp herkesin içinde amcaya laf sok, küslük çıkar gitsin evden. Bütün kış kalmak nedir ya

ya gerçekten inşaallah bu kışı geçiricem demez. Vallahi ya. Lütfen öyle bişey olmasın.
Tahammülü zor çok zor.

Şuan aldım bilgisayarı geçtim odama sizinle yazışıyorum. Bi ''hoşgeldin''dedim o kadar. Annemde ''10 dk otur hiç değilse ayıp olur'' dedi. Senin için tahammul ediyordum anne artık kusura bakma gelmeyeceğim artık salona dedim.Şu diyalogu en son 14 yaşında yaşamısımdır ya.

Benim elimden gelen bu olacak. Laf sokmayı pek beceremem. Sanmıyorum ama belki salona gelmemem ona bişeyler ifade de anlar ne olduğunu. Onun gece 2lere kadar sansasyonel hayat hikayelerini falan dinleyecek değilim. Bıktım artık. Süprız yapmış bide. Allahım sabır.

Babaniz da bu kadar iyi olmasin yani. Mullet kayinvalidesini cekmiyor ev gelmesin diyor sizinki amca kahri cekiyor.

Sizde kalmayı kafaya koyduysa böle bi adam, salona gelip oturmadı beni istemiyo vs gibi düşüncelere zaten girmez. Adamdaki çakallığa bakarmısın, kışı sizde geçircek doğalgaz, ekmek , hizmet bedava. Yerim böyle süprizi ben. Bi kışda siz gidin bakalım süprize nasl oluyomuş

Yani vicdanımı sızım sızım sızlatan diğer meseleyse yalnız ailesi yok yıllar önce felç geçirdi tedaviyle iyileşti şuan sadece sol eli tutmuyor. Annesiyle yaşıyor. Yani annemin babaannesi ile. İkisi de aslında yardıma muhtaç insanlar.

Ama bi dilini tut. Bi sevdir kendini değil mi? Fitne fesat despotluk küslük trip naz...
Çok kötü bi durum içindeyiz. Ana - baba neyse insan kahır çeker de annenin amcası... E insanlık zehol diyorum ama karşımdaki insan değil.

Babamı görseniz onun üstünde kötülük sırıtır. Öyle biri babam. Yapısı bu

Kendi icin degil ailesi icin yapsa keske bir defaligina. Sulalede adam mi kalmamis ayrica evli barkli yegeninde kaliyor.

Bu insanlardan çevremde cok var ya sankı tanıdığım bırılerını anlatmışsın dünya onların etrafında donuyor
Yapında benım gibi amann insanları kırmıyım sa kendini yer durursun
Tavrını koyacaksın arkadasım başka yolu yok

Aynen. Gidecegini ogrendikten sonra annem "amcan bugun gidiyor hic degilse 5dk otur" dedi. Gidecegini ogrendigimde gittim 5 dakika oturayim dedim. Aldi karsisina "ogluma araba aldim beni aramadi, kardesime para verdim boyle yapti, ev ihalaleri"amaaaan. Bi bitmedi. 5 dakika sonra gidecek adam yine 4 saat dikti beni. Konusamiyorum. Kipirdayamiyorum nerdeyse. Para muhabbetini dinle dur. Bide bi uslubu var oyle sinirleniyorum ki. Salataya tuz at. Ben pirinc yemem bulgur yap. Cereziniz yok mu. Hadi cay demle. Ya sen misafirsin ya. Bide demez mi "bu ev benim evim gibi" cok sinir oluyorum cok.
Yasli, bide yillar oncesi felc gecirdi sol eli tutmuyor. O da vicdani bi rahatsizliga itiyor beni. Gitti ama yine gelir. Nasil davranmaliyim bu adama bilmiyorum. Bide annemin amcasi. Yani acikcasi benim cok da yakinim degil.

Ayy çok afedersiniz ama değil annemin amcası, kendi amcam olsa çekilmez bu adam. Sizin evinizde kalıyorsa ya sizin gibi yaşar yada efendi gibi gider kendine bir ev tutar. Sizin evde kalıyor diye sizlere böyle davranmaya hakkı yok, bence konuşmalısınız yada sizde kalamayacağını söylemelisiniz, o sizde ekaldığı sürede ne kadar yıpranacaksınız, insanın sinir sistemi bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…