Hüzünlü bi sona yaklaşmış olablriz yardıım:.((

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
76
9
286
Muğla
Ltfen okuyunumutsuzum:8
neresinden başlamalıyım blmiorum..
biz çok yakın iki arkadaştık önce,brbirimize tanştgmız andan itibaren hep saygımzda sevgmzde sonsuz olmştur..bnm bi ilşkm vardı ilk tanştgmız sıralar,iyki mutsuz olduğum o insanla bi dakıka daha geçrmemşm..ve iyki sevgilimle başlamışz..
şuan itibariyle 2 sene oluyo ilşkimz başlıoyalı fakat ben bu hep içten içe bekledğm güne ble sevinemıorum.çünkü artk karşmdaki insan aynı diil sanki...
aslnda tüm bunlarn başlangıcı bnm mallğma dayanıyo doğrusu,ama lanet olsunki hayat işte bzde insanlar olarak hatalara meyilliyiz malesef.
bundan 6 ay kadar önce ,gttiğim bi seyahat sırasında sevglimn o ana kadar hiç olmayan anlayşsızlık yapışı ve inat üstüne inat yaparak 10 günü brbirimizi aramadan geçirişimz beni mahvetti..tam anlamıyla bttim ardndan ilk aşkımında yaşadgı o şehrde o yalnzlıkla yanlş bi adım atarak onu aradım,(ki sağolsun o beni bu dünyada en çok üzenler adamdır..ve aslnda kesnlıkle artık bşey hissetmedgme emin olun..bende malesef zaman zamn engl olamadgm bşi bu,eskiyi hep daha ii görme ve o an özleme)...bzm ilşkimz için ciddi manada sevgilimn hiç haketmediği bi hareketti bu,çünkü kendisi gerçekten gözümün içine bakan ,gerekrse hiç tereddütsüz ayaklarımı tuzlu suyla ble ovmuşluğu olan(bunu muhteşem bşi oldugu için paylaştm...)gerçekten allah herkese nasibetsin dye düşündgm bi insan kendisi..öyleyDİ...
o zamanlarla ilgili yani bu 10 günden öncesyle alakalı paylaşmam gereken bşi daha var,aptal ben..onun bu iyilik perisi hallerinden havalanıp(kısaca gerçekten bi tarafım kalkmış bunu aylar snra anladım) bunu artk gerçekten abartp ona her istedgmi istedgm an yaptrmaya üstelıkte bunu en yakn arkadaslarımzn yanında yapmaya baslamştımkızmayın deli gbi pişmanım..bedelinide berbat olaylarla yaşadım
uzun lafn kısası o 10 gün bzm için bu kötü gdişatın başlangıcı oldu dyeblirim..
merak ettinz bliorum,ben eski erkek arkadasmla sadece telefonda konuştum,ve kısa süredede pişman olp görüşmedim.
ardndan olayı öyle böyle derken düzelttik ve ben gün geldi doğrucu davutluk yapıp hayatımın anlamı dediğim insana bunu anlattım,çünkü telefonm çalıor ve ben açmak istemıordum(arayan eski sevgilimdi,arayışımdan farklı seyler cıkarmştı )
o sıra erkek arkadaşım fazlasyla kırıldgnı söylesede çok büyütmedi..(ben öyle sandım sanırım)
ardndanda kısa bi süre snra ben yurt dışına öğrenimim için gttim,bi süre böyle sabretmek zorundaydık...bnm içn nekadr zor oldugnu inanın anlatamam...onsuz bi hi. gbi hissettim kendimi..
ama o da bana zindan etti bi çok konuda günlerce cok anlayşlı olsada farklı bambaşka bı konuda patlıyodu ve zindan edıodu hayatı bana..
yüzünün düşmesi ble beni bitiricek bi insanken..beni anlamayışı buna çabalamaya ble çalşmayışı nasıl kırıyodu beni anlatamam...ben ne olrsa olsun alttan alıyo onu üzmemeye çalşıodum,ama bi gün ben herşeyi düzeltmeye çalşırken(ki yurtdşndayken tek baglantımz facedeki msj kutusuydu...halimi inanın anlıyamasssınız...bunun ona koymuyo oluşu,bi günde hadi kamera açalm internet kafeye gdıyımde dye düşünmeyişi hala içimde yaradır...)
herneyse bi gün aynı böle bi anlayışsızşlıkla beni terketti..ne yaptım ne ettmse vazgeçiremedim..ölücem sandım acımdan..ama dönmedi...telefnlarıma cksa ble bagrp çağrp kapatıodu üstelik agzına ne gelıosa sayıyodu..
hayat işte...bana düşeni yapmalıyım dyerek 6 ay kalırım dedğm yurt dışndan döndüm..çünkü onsuz yapamamaptal dıceksınz blıorum..ama yapamam...yapamıorum..
döndüm binbir uğraşla..annem..arkadaşlarım...cephe ble aldılar döndm dye..tüm bunları göze almştm zaten...sebebi çaktrmadım ble...nyse gelr gelmez en yakn ortak arkadsmzn yardmyla karşısına geçtgmde yol boynca planladgm hiçbşeyi makyaj ble dahil yapamadan cıkıverdim karsısına..
çünkü önemli olan ...asıl onun ne yapıcagydı...
gözlerime bakakaldı...ne diyecegni şaşrdı...sonunda smsıkı sarıldık...bnm gözmde herşey düzeleblrdi...
hala içten içe öle düşünüorum..
o günden sonra bu 3.ay...
bu 3 ayda karşmda bambaşka bi adam vardı..hele ilk zamanlar...
beni sevdgne inanılamycak bi adam vardı...sebep ne olrsa olsun naparsa yapsın hep ohaklıydı..
sebep,^^ o artık böyleydi,ben kabullenmelymişim o halini..^^
^^^önceden hep bnm istedgm olmuştu artık onun işstedkleri olucaktı^^^
(((
bunlara hala deli gbi üzülüorum fakat dahada kötülerini yaşadım...
gün geldi beni itti kaktı gün geldi agzına ne gelıosa söyledi,küfretti bie(
ama sabrettim...
onada söyledim...pes edemem..öldüm dirildim her o baska adamla karşlastgmda fakat...
ben onu deli gbi sevıordum ve bu durumun mutlakabi çözümü olmalydı...
son 1 aydr çok daha iyi durumda..
birazda olsa başarılı oldum sanırım..
aslnda günü gününü tutsa sorun yok fakat,mesela dün ona uyuyorum dyip arkadaslarmla msjlastgm içn bnle uzun süre tersleyerek konuştu...benden baska herkesle daha mutlusun dye bagrdı ble..
oysa ben ona msj atmş deli divane bana dönmesini beklıodum çok özledim yanmda diil 15 gndür çünkü.fakat ne oldu nasıl oldysa msjm iletilmemş...
dinlemedi ble...
:.(
tüm bunları anlatp yordum szii...
ama inanın bn artık çok yorgunum...
onu kaybetmekten karkjtuğum için bana aslnda çok saçmaladgnı düşündgm bu konuda ble ona trip atamadımartkkendm gbi davranamıorum bu korkudan...
nolr yapıcı eleştrilerinizi beklıorum...
hepinzn basına geleblir inanın...(
eskisi gbi bana aşık olsun istiyorumen büyük arzum bu

canım benm ya zamanında sende çektirmişsin çocuğa yani sende az değilsin:)ama erkekler başlarda her şeye evet diyor sonrasında da tam tersi oluyor hep...bence artık gururunu ayaklar altına alma derim.bir süre her şeyi akışına bırak.ve onunla görüşeceğin zamanlarda kendinde değişiklik yap.seni her zmanki halinden daha farklı görsün.pantolon giyiyorsan etek giy,kıyafet tarzında da değişiklik yapabilirsin.makyaj şeklini falan değiştir.saçının kesimini değiştir.belki bunlar işe yarayabilir her odun değilse sevgilin...kusura bakma odun dediğim için:)son olarakta sen onunla acı çekmek için bir ilişki yaşamıyorsun,mutlu olmak için yaşıyorsun.asla kendinden taviz verme artık

eğer karşıdaki insanın içinde bişeyler bitiyosa bunu toparlamak pekte kolay olmayacaktır.uzun zaman birlikte olupta ilk gün ki gibi birbirine aşık olan insan sayısı çok azdır.zaman geçtikçe alışkanlık başlar fakat bu alışkanlık saygı ve sevgiden yoksun olursa kalpler çok çabuk kırılır ve birbirinzi önemsememeye başlar taraflar...bana sorarsan herşeyi zamana bırak.ondan kopamıyorum demişsin oda senden kopamasın ama bunu senin çabanla değil kendi içinden gelerek yapsın.....yani bi şeylerin kurtarıcılığını tek başına üstlenme derim ben.karşılıklı olduğu sürece anlam kazanır bazı şeyler..... ilişkini kurtarmak için elinden geleni yapıyosun gördüğüm kadarı ile bu çok güzel bişey ama sölediğim gibi amacına ulaşman için karşı taraftanda bişeyler görmen çok daha ii olur

kızlar aylar snra tekrar baktğmda öylesine uzun uzadıya yazmama rağmen sıkılmadan okudğnz için inannın çok mutlu ettnz beni...şimdi geliyim haberlere(çoook uzun zamn olsada:))
işler bi ara çğrndan çkmışsada bu kardeşinz son dönemeçte toparlamayı becermiş ve şuan yavaştan eski beraberlğne dönmş bulnmaktadır:) yne büyük konşmak istemıorum tabi ama şmdilk ciddi bi sorunmz kalmadı,herşey yolnda..inanın onca şeyi çektten sonra başardgma uzun zamn inanamadımçoook zordu...ama oluo mllet..azmin ve içtenliğn zaferi diyeblirim...
Allah aynı durumda olan tüm arkadaşlara yardımcı olsun,başetmek çok güç...

uzun ilişkilerde arada böyle şeyler olabiliyor ne yazıkki bizde 2 senedir çıkarken yaşamıştık başka birşey ve ayrılma potasına gelmiştik...4 5 ay baya berbat geçti ama sonunda çok şükür herşey düzeldi...eğer 2 insan gerçekten birbirini seviyorsa ayrılamazlar (tabi sygı bitmemişse)...

yıllar önce neler yaşadığımı hüzünle andım kızlar,sonra neler neler yaşadı bu kız bilseniz..hani derler ya anamdan emdiğim süt burnumdan geldi diye..tam olarak öyle..
onca emeğin boşa çkması bi yana, hiçe sayılma,aldatılma,aşağılanma, elaleme rezil rüsva edicek cümleler duydum o ilşkinn ardından..
şmdi dönüp baktığımda kimseye,ama kimseye değmez diyebiliyorum ancak..
aşk, benim aşık olduğum onsuz yapamayacağımı bildiğim bi kavramdı..
şimdyse imkansızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…