Elbette, şu an sadece 10 günlüğüne geldikSizin eviniz ayri degil mi?
O zaman hic uzerinize alinmayin aileniz dusunsunElbette, şu an sadece 10 günlüğüne geldik
Yazarken de aklıma geldi böyle düşüneceğin ama enişte aileden biri değil belki ondan rahatsız olmuş olabilir zaten psikolojisi normal değil. Rahat hareket edememiş olabilir odası ayrı bile olsa bilemezsiniz ki anne baba yanında giyimine dikkat etmiyordur üstü açılır mı vs diye gecelikle bile dolaşabilir ama evde misafir varken bunlar yapılmaz. Tabiiki sizin de eviniz ona birşey demiyorum ama normal bir kişilikten de bahsetmiyoruz kız kardeşiniz normal olsa bunu doğal karşılardık.Neden gitmeyeyim ki, burası ne kadar onun eviyse benim de o kadar evim. Odasına girilmiyor, herkesin kendine ait odası televizyonu var. Rahatsız olması gereken şey ne? Yemeğini almıyoruz, odasını almıyoruz, akşam dışarıya istediği gibi çıkıyor, denize gidip geliyor istediği saatte uyuyor uyanıyor. Bizle sofraya oturmuyor, kendine özgü bi hayatı var.
neden rahatsız olsun onun düzenini bozmadık ki... bizden önce de böyleydi... kaldı ki ona ne elbette ben de annemin babamın evine geleceğim, 10 gün zaten hepi topu kaldığım...
Simarikligina bir de ödül veriyorlar araba alarak.ergen kafası yaşıyor galiba.bencevvar edeceğine yokluğu tattirin ona.Cok sınır bozucu. Hiç karışmayın. Sonuçta burada asıl iş anne babanizin.
Kıyafet konusunda bir sorun yok, zira ailece rahat insanlarız. Geceliğiyle bikinisiyle geziyor sürekli ne babam ne eşimle öyle bir durumları yok.Yazarken de aklıma geldi böyle düşüneceğin ama enişte aileden biri değil belki ondan rahatsız olmuş olabilir zaten psikolojisi normal değil. Rahat hareket edememiş olabilir odası ayrı bile olsa bilemezsiniz ki anne baba yanında giyimine dikkat etmiyordur üstü açılır mı vs diye gecelikle bile dolaşabilir ama evde misafir varken bunlar yapılmaz. Tabiiki sizin de eviniz ona birşey demiyorum ama normal bir kişilikten de bahsetmiyoruz kız kardeşiniz normal olsa bunu doğal karşılardık.
Yapmaz babam, bence de onu hakediyor ama yapmaz...Simarikligina bir de ödül veriyorlar araba alarak.ergen kafası yaşıyor galiba.bencevvar edeceğine yokluğu tattirin ona.
Gözlerimi kapadım zaten...O zaman hic uzerinize alinmayin aileniz dusunsun
Ben kardeşimin cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum saygısızlığından ötürü... terapi değil belki ama insan gibi davranmayı öğrenmeli... annemle babam beni de yetiştirdiler ama bu bi başka... bilmiyorum kendi tercihleri belki de saldılar bıkıpAilenizin tutumu karşısında yapabileceğiniz bişey yok malesef eminim onlarda iyice çığrından çıkmasın diye ses etmiyorlar ama bu ters tepiyor daha çok ayağını uzatmış kardeşiniz.. psikiyatriste götürsün bence anneniz ve babanız destek alması gerekiyor
Bende dayanamam hiç böyle şeylere , bir süre susarım ama nevrim döner bian ,Bir an Tokat atacak seviyeye bile geldim ama tuttum kendimi... bulaşmak istemiyorum zira fil hafızalı tutar insanların yanında 3 -5 sene sonra bana vurmuştun der kendi huysuzluğunu yok sayıp
Şu yazıyıda okuyunca iyice şaşırdım. Vallahi kardeşiniz ve ailenizin ona tavırları, benim kız kardeşimle yaşadıklarımın aynısı. Hatta dışarda melek evde canavar gibi kısmı bile aynı.Haklısınız birileri ona bu şekilde davranmaması öğretmeli ama dışarıda görseniz melek... kimseye bu şekilde davranmaz, çocukluğumdan beri dışarda başka evde başka bir insandı...
yani patronları o yüzünü göremese de eşi görecektir elbet...
Yazık o adama şimdiden :)
Seviyor çünkü. Kardeş bu. Bende çok sevdiğimde huysuzluğuna agresifliğine katlanıyorum, ama kendimizi yıpratıyoruz, gizli gizli ağlıyorum-sürekli soruyorum kendi kendime, bunları niye yapıyor diye.Kardeşinize neden tepki vermiyorsunuz ki? Ailenize kızıyorsunuz ama sizin de en fazla tepkiniz görmezden gelmek.
E övse de haklı gayet misler gibi ayaklarının üzerinde durmuş kadın . Yani merak ediyorum size yapılmayan şeyler kardeşinize kat be kat yapıldığında içiniz hiç burulmuyor mu sizin. Yoksa tamamen tersine gitme durumu mu?Kardeşinizin hareketleri iyi değil evet ama siz sanki araba alınmasına, şehir dışında okumasına falan bozulmuşsunuz gibi daha çok. Bir paragraf boyu kendinizi övmenize bakılacak olursa...
Ne diyeyim şu kenarda darbuka çalayım bari ben bişey yazmayayımKıyafet konusunda bir sorun yok, zira ailece rahat insanlarız. Geceliğiyle bikinisiyle geziyor sürekli ne babam ne eşimle öyle bir durumları yok.
yazlık yerdeyiz zaten...
biz kardeşimden daha çok rahatsızız :)
23 :)Bende dayanamam hiç böyle şeylere , bir süre susarım ama nevrim döner bian ,
kardeşiniz kaç yaşında ?