Huysuz Kız Kardeş

Annemle babamın ona davranışına karışamam sadece beni arayıp şikayet edecekleri noktada anlatmayın diyeceğim.
Ancak ben gerçekten ne yaptıysam sevgimden yapmıştım. Onca sevgime karşılık bu yaptıkları bitirdi kendini bende... ne yaparsa yapsın bu saatten sonra umrum değil

Kovsunlar evden evlatsa evlatlığını bilsin

Kardeşiniz 15 16 yaşında olsa bu tavırları biraz olsun normal karşılaşabilirdi. Kız 25 yaşında eşek kadar tabiri caizse. Tam bir şımarık. Aileniz de ettiğini buluyor. Bir gün büyümeyi düşünürse siz de onunla normal olursunuz.

Şımarmis sizde simartanlardan olmayin size sesini yukseltemiycegini duzgun konusmasi gerektigini soyleyin ayrilana kadar haddini bilsin. Ailenizede uzulmeyin kendileri bu hale getirdi belki anlatirsiniz siz boyle yaptiginiz icin bu kiz bu hale geldi diye ama anlayacaklarini sanmiyorum. Bence takmayin kafaniza evinize donuncede sikayet ederlerse anlatirsiniz hatalarini

annenizin babanızın bileceği bir iş. şımartmaya devam ederlerse daha beter olur. 10 yaş az değil. o nesil genelde her isttdiği olsun isteyen tarzda büyütülüyor. çok pişman olacaklar ama geç olcak. karışmayın ne yaparlarsa yapsınlar. sonra siz kötü odlursunuz.

Valla benim şu hayatta öğrendiğim en önemli tecrübelerden biri, bu tarz insanları hiç bir şekilde önemsemeyip / yaptığı hareketin karşılığını misliyle verip / haddini bildireceksin.
İki rahmetten biri oluyor ya insan olmuyorlar devam ama size bulaşmıyorlar, yada herkese yaptığı olmayacak davranışları size yapamıyorlar...

Evde terör estiren insan, karşısındakini hayattan soğutuyor.
Ben böyle bı insan yüzünden sağlığını kaybeden anne tanıyorum.
Evden gitti ama annenin stres üzüntüden bir organı düzelmeyecek şekilde bozuldu.
Böyle bi insan için kendisinizi asla germeyin.

Ben konuşmuyorum, zaten 3 gün kaldı evine gitmeme... sonrasında da umursamam.
Annemle baban değişmez, 23 sene böyleydi. Dilerim olmaz ama son anlarında hasta yataklarında anlıyor insanlar hatalarını...

Kardeşinizin hareketleri iyi değil evet ama siz sanki araba alınmasına, şehir dışında okumasına falan bozulmuşsunuz gibi daha çok. Bir paragraf boyu kendinizi övmenize bakılacak olursa...

Eğer böyle olsaydı , geldiği günden itibaren onu alttan almazdı, kahvaltisiyla ilgilenmez, onu alışverişe cikarmazdi.

Ortada bir çekememezlik yok aksine fazla şımartıldığı için bu halde olduğunun farkında olan bir abla var.

Ben böyle agresif bir kardeş gördüğümde neden bilmiyorum ama sanki mutsuz olduğu bir hayat kurmuş izlenimi bırakır bende.

Yani hayatında biri var ve onunla mutsuz.

Çok şımartılmasının yanında böyle bir şeyde olabilir.

Erkek arkadaşından kasım ayında ayrıldı, çocuğu terkeden kendiydi nazını çekmediği için. Yani sebebin özel hayatı olduğunu sanmıyorum. İşe gir diye sıkıştıran yok, ailemin durumu iyi, bunu dert ediyor olamaz. Kaldı ki dediğim gibi oldum olası böyle. Hep idare ediyoruz hanfendiyi.
istediği okulu okudu, iyi bir işe girecek...
doyumsuzluk belki...
Ama mutsuzluk diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…