Huseyin Celik'in dekolte isyani

çok mantıklı

Polonyalı neden birine sorsaymış ki: sonuçta evimizde biri tabağı aksesuar olarak kullanır biri o tabakta yemek yer. Bunlar tamamen kişisel olgular.
İstanbulda yanyana semtlerin birinde kadınlar şortla dolaşıyor, diğerinde çarşafla.halbuki 10 dk araları. Bu da yetişme meselesi. Yerine göre giyinme ülke bazında/şehir bazında/semt bazında/ aile bazında …………. Ayrılsın o zaman. Yerine göre giyinme kişiyle ilgilidir. Neden hala yerine göre diyorsun?

Bu ülkenin BAKANı neden kendi işine bakmıyor. Hoşlanmamak da ne demek, ben secmediysem de sonucta bakan, kolay değil öyle görmezden gelmek.

Yorumların bir kısmını okudum, öncelikle -mış -mişler'den önce olayı incelemek gerekiyor, bunu dile getiren arkadaşlara hak verdim.

Bakan orda kadının giyimine değil, programın yayın saatine bakarak kadının giyimine değiniyor. Bence de haklı, biz ne zaman bu kadar geniş bir millet olduk? En klişe örnek, sokakta bikiniyle dolaşan birisini kaç kişi "tercihidir" diyerek göz ardı edebilir?

Herşeyin bir yeri, bir adabı var...

neyse konuda kalan arkadaşlar birbirlerine zorla kendi düşüncelerini kabul ettirmeye devam etsinler
size iyi tartışmalarrr

aynen bendede yok. annnemdede yoktu. ailemdede yok. o yüzden herkesi kendimiz gibi görmemek durumundayız.

yok klavyeyi yiyeceğim bu gidişle

rengi kafayı yedi artık fallencim

neyse ya işte açık kapalı hepimiz kardeşiz deyip çıkıyorum

tabiki canımmmm ademle havvadan hepimiz gardaşız

kesinlikle.....

eşinizi kıskanmanız çok güzel..
seven kıskanır...
yanlış anlaşma olmuştur.
burdaki bacılar çıplaklığı savunmaz..

misal yazmakyım dedim duramadım xxx sanatçı bikinili poz vermiş ben bikini görmedim ortada düşünün...
tek kelime ile iğrençti...adam gibi bikini giyse tmmm dicem...

diyorsam diyorum hesap mı vermem gerekiyor sana

Devletin idaresindeki kişiler evet nasıl konuşacağını bilecek. Ne benim istediğim gibi, ne de senin istediğin gibi değil; herkesin istediği gibi olacak. Bakan benim yaşadığım ülkenin yönetimindeki birisi değil, sıradan birisi olsaydı benim de umrumda olmazdı ki zaten bu zihniyette milyonlarca insan var, hangi birisini kafama takayım. Verilen örnekler ve karşılaştırmalar çok sığ, biraz daha düşünerek lütfen.

unuttuysanız hatırrlatayım:
bu ülkenin çoğunluğunun bağlı olduğu islâm dininin temel kaynağı olan kuran'da "kadınlara söyle başörtülerini yakalarının üzerini kapatacak şekilde örtsünler, ziynetlerini ...... den başkasına göstermesinler. ziynetleri bilinsin diye ayaklarını yere vurarak yürümesinler" diye emrediliyor. burada kastedilen ziynetin memeler olduğu gayet açıktır. ayrıca "erkeklere söyle gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar" diye de emrediliyor. dekolteye karşı çıkan müslümanların gerekçesi işte bu emirlerdir. bu yüzden de saygı gösterilmeliler. bunu gelip geçici siyasi tercihlerle bir tutamazsınız.

Son düzenleme:
Ben de kara çarşafa karşıyım, aşırı kapalılığa karşıyım, belli standartlarda açılın yani, rahatsız oluyorum. Böyle düşünmemden rahatsız olan varsa beni ilgilendirmiyor, eleştirmekte ve ne düşündüğümü söylemekte ÖZGÜRÜM

Bu ülkenin bakanı olduysa ölçecek,biçecek önce ağzından çıkanı.
Benim bakanı izlememem o sunucunun işinden olmasını engellemez malesef,burda konuştuğumuz konu bu.
Ama sizin veya o bakanın dekolte giyineni izlememeniz size birşey kaybettirmez sanırım.
Sizin özgürlük ,saygı ,hoşgörü derken kastettikleriniz sadece sizin uygun bulduklarınıza işliyor sanırım.

dönüşüm hızla devam ediyor benim gördüğüm bu, kapalı olma özgürlüğü var kullanmak istiyosanız bu özgürlüğü kullanın diyo adamlar

Ben müslüman değilim. Yaşadığım ülke de(Türkiye'den bahsediyorum) müslüman bir ülke değil. Kısacası bu senin hayal alemin. Ben çoğunluğun dini kurallarına göre yaşamam. Eğer böyle olması gerektiğini düşünüyorsan zaten bu konudaki kavramların hiçbir anlamı yok. Özgürlük, demokrası v.b kavramları çevreden duyulan ve yaşadığımız haliyle benimsiyorsak zaten bunun tartışılacak bir tarafı kalmıyor.

Senin inancının emirleri bana ters geliyor. Ve tekrar ediyorum beni rahatsız ediyor, tıpkı seni dekoltelilerin rahatsız ettiği gibi. Ne yapacağız şimdi? Ben senin inandıklarına inanmak zorunda mıyım, yoksa birbirimize saygı duyarak yaşamak zorunda mıyız?

Son düzenleme:

yok klavyeyi yiyeceğim bu gidişle

rengi kafayı yedi artık fallencim

neyse ya işte açık kapalı hepimiz kardeşiz deyip çıkıyorum
o bize lazım yemeeee :18:
hiyy demek çatal bile görünüyor kınadım seni

şaka bi yana da parayı bilmem ama imanın kimde olduğunu gerçekten bilemeyiz..dinden bahsedip deyip niyetini kötü tutuyorsan ne fayda..
o zaman

eskiden çok sarhoş bi adam varmış sürekli içermiş. Hz. Muhammed(S.A.V)'in karşısına getirmişler söz vermiş bu sefer son demiş. bir Ramazan günü bunu görmüşler ve yine Hz. Muhammed(S.A.V)'e getirmişler. getirirken birde söylenmişler. senden adam olmaz yanacaksın ve sonra Peygamberimize dönmüşler demişler ki; bu adam böyle söz verir tutamaz, herşeyini içkiye yatırır uğraşmaya değmez bırakalım efendim sizde uğraşmayın.
Hz. Muhammed(S.A.V) demişki; mümin kulun yanında olmayıp, siz onu şeytana teslim ediyorken bu adama içki içiyor diye kızıp şeytanın yanında olmasına izin vermek niye...

şunu unutmayın.....
bu ülke bir islam ülkesi değil.
bu ülkenin adı. Türkiye cumhuriyeti.
unutanlara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…