Huseyin Celik'in dekolte isyani

aynen bende aşırı dekolteden yana değilim. " a nasıl giyinmiş" der geçerim ama ona küfretmem, eşimi yoldan çıkartıyor demem, dinsiz hele hiç diyemem.. aynı düşünüyoruz fallenim leydimm

bende tamda saatlerdir bunu savunuyorum işte
yaa giyiyorlarsa giysinler banane
ama aşırıya kaçan bayanlardan haz etmiyorum diyorum

Bence isteyen çarşaf giysin, isteyen bikini
Herkesin tercihi kendisini bağlar..
Ben kendime bakarım, bana ne ki :97:

Bahsi geçen kocişkolarında aman bacak görmesin, aman emziren kadın görmesin diye bekçiliğini edemem
Yapmak isteyen parasını verir işi icraata da döker zaten
Yapıp yapmamak ta onun tercihi ve sonuçlarına da katlanır yani

Diyelim ki;
ben eşimi çok seviyorum ve çok kıskanıyorum
belki kimseye baksın istemiyorum,
belki benden başka hiç bir kadınla görüşsün konuşsun istemiyorum şimdi bunun içinde mi eleştireceksiniz beni

Bende aynen öyleyim arkadaşım .

Öyle çok seviyorum ki eşimi , benim gözümün içine bakarken , göz bebeğimin yansımasından karşı masadaki dekolteyi mi kesiyor acaba diye bile düşünüyorum Kronik vak'a benim halim neyse de , mesele şu ;

Bizim inançlarımız , bizim dünya görüşümüz , bizim örf ve adetlerimiz , bizim kıskançlıklarımız ....... bir başkasının giyimine müdahale hakkı doğurur mu ? Hayır , değil mi ?

Yani ne kadar günah desek , ne kadar kıskanıyoruz adamlar ya bakıyorsa desek de , herkesin bir akıl izanı vardır ve tercihleri vardır .

Toplum kurallarına göre giyinen ( bknz.inanç demiyorum ) insanların kılık kıyafetlerine müdahale hakkımız yoktur.O sebebledir ki , x sunucu derin göğüs dekoltesi ile ekrana , y kişisi maxi minisiyle alışverişe çıkar . Nedenini , niçinini sorgulamak bizim haddimiz değildir.

Uyarmakta tatlı dille olur , nazımızın geçtiğine olur ...Doğru bildiğimizi aktarmak başka bir şey , çıkıp o kişilere tüüü kaka demek çok başka

aynen bende aşırı dekolteden yana değilim. " a nasıl giyinmiş" der geçerim ama ona küfretmem, eşimi yoldan çıkartıyor demem, dinsiz hele hiç diyemem.. aynı düşünüyoruz fallenim leydimm

bence de sence :)

hayatımda hiç dekolteli bişey giymedim hatta şort askılı falanda giymedim ama giyimine göre de insanları nitelendirmem..herkes kendine bakacak,işte niyet meselesi..nasıl bakarsan öyle görürsün

hayır çok fena meşgul etti şuan beynimi bu mevzu
kendimi camdan aşağı atacağım az kaldı
RENGİ SAKİN OL BACIM GENÇSİN ÇOK DA GÜZELSİN

bende tamda saatlerdir bunu savunuyorum işte
yaa giyiyorlarsa giysinler banane
ama aşırıya kaçan bayanlardan haz etmiyorum diyorum

tabiki aşırı cıplaklık hoş bişey değil kimse bunu savunmuyor zaten.

ancak dekolte giymiş diyede itham etmek hoş değil bize düşmez hiç bir insanı yargılamak..

bize ne olduysa zaten hep azar azar oldu.
tesettürü bir kere terkedince geriye ölçü diye bir şey kalmaz zaten
ne etek boyunu bir yerde durdurabilirsiniz, ne de yaka açıklığını...
sonra da neyin abartı neyin normal olduğunu böyle tartışır dururuz.

bu arada tekraren belirteyim: dağ başında inzivaya çekilip yaşamaktan bahsetmiyorsak şayet, herkes birbirinin özgürlüğünü bir şekilde kısıtlar. demokrasinin tanımı da öyle kişiden kişiye değişmez. değişirse.. herkesin demokrasi tanımı kendine geçer.

yemeğe gittin mi sen ben yeni geldim. bayrağı devralabilirim sen yemek ye
yok klavyeyi yiyeceğim bu gidişle

rengi kafayı yedi artık fallencim

neyse ya işte açık kapalı hepimiz kardeşiz deyip çıkıyorum

ben giydim. minide giyiyorum göğüs çatalımda görünüyor. ojesizde hayatta çıkmam. ha evime gidip abdestimi alıp duamı da ediyorum.
velhasıl kelam kadesacım; parayla imanın kimde olduğu belli olmaz değil mi?

ne örtülü diye islama uygun yaşıyor san, nede açık diye dinsiz diye yaftala..

Evinde 5,5 yıldır tv izlenmeyen (hatta bir tv si bile olmayan)
Dolayısıyla eşini tv deki kadınlardan kıskanamayan,
Canı istediğinde diz üstü giyen ama fuhuş yapmayan biri olarak empati kurmaya çalışıyorum;

Ben diz üstü giyiyorum(günaha girdim), adamın biri bana bakıyo (oda girdi günaha) biz ikimiz cehenneme (birlikte) giderken bu adamcağızın karısı tek başına cennete....

Sanırım anladım...
Bir daha diz üstü giymiyorum söz...

aynen canım yazdıklarım makaslanıyor
ben giyilmesin herkes kapalı dolaşsın mı dedim sanki
sadece yerine göre giyilsin dedim
ki buda benim fikrim ben böyle dedim diye herkes nerde ne giydiğini gözden geçirecek değil sonuç itibariyle ben bir bakan değilim yani

ama yok kapalılığı savunmuşumda açıklığa tüh kaka demişimde
alla allah yaaa yok böyle bişey
ben aşırı çıplaklığa karşıyım net olarak bunu belirtiyorum
rahatsız olan arkadaşlarda beni ilgilendirmiyor açıkçası

Hayırdır?
Siz hoşgörmediğiniz için bu ülkede herkes sizin belirlediğiniz şartlarda mı konuşacak?
Size ne bakanın açıklamasından.
Hoşlanmıyorsanız başka haberi izleyin.
Zorla gözünüze sokan mı oldu?

hiyy demek çatal bile görünüyor kınadım seni

şaka bi yana da parayı bilmem ama imanın kimde olduğunu gerçekten bilemeyiz..dinden bahsedip deyip niyetini kötü tutuyorsan ne fayda..

ama şunu unutuyorsunuz .herkes sizin inandığınıza inanmak zorunda değil. tesettür dinle alakalıdır.ve herkes aynı inançta olmak zorunda değildir.

Bu deyişinize göre benim ailemdeki kadınlarda ve çevremdeki kadınlarda hiçbir şey azar azar olmadı.
Çünkü ailemde tesettür hiç olmadı.
Benim çevremdeki veya kendimle alakalı kesin surette sıkıntım yok.
Ne isterlerse giyinebilirler.
Benle alakalı kıyafetimden dolayı sıkıntısı olanlara da kolay gelsin diyeyim...
Hemcinslerim de kocaları benim ve benim gibilerin kıyafetinden dolayı etkilenecek diye istedikleri gibi giyinecek değilim.
Demokrasi işte tam olarak budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…