• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huseyin Celik'in dekolte isyani

Evinde 5,5 yıldır tv izlenmeyen (hatta bir tv si bile olmayan)
Dolayısıyla eşini tv deki kadınlardan kıskanamayan,
Canı istediğinde diz üstü giyen ama fuhuş yapmayan biri olarak empati kurmaya çalışıyorum;

Ben diz üstü giyiyorum(günaha girdim), adamın biri bana bakıyo (oda girdi günaha) biz ikimiz cehenneme (birlikte) giderken bu adamcağızın karısı tek başına cennete....

Sanırım anladım...
Bir daha diz üstü giymiyorum söz...

çok mantıklı :9:

siz dilediğiniz yerde dilediğiniz şeyi giyersiniz o zaman
polonyalı keşke birine sormayı deneseymiş

herkes nerde ne giyeceğini bilecek akla sahip değil malesef

herkes dilediğini giysin ama yerine göre diyorum deminden beridir
ama siz bu konuda çok fevri olduğunuzdan konuyu başka yönlere çekiyorsunuz..

Polonyalı neden birine sorsaymış ki: sonuçta evimizde biri tabağı aksesuar olarak kullanır biri o tabakta yemek yer. Bunlar tamamen kişisel olgular.
İstanbulda yanyana semtlerin birinde kadınlar şortla dolaşıyor, diğerinde çarşafla.halbuki 10 dk araları. Bu da yetişme meselesi. Yerine göre giyinme ülke bazında/şehir bazında/semt bazında/ aile bazında …………. Ayrılsın o zaman. Yerine göre giyinme kişiyle ilgilidir. Neden hala yerine göre diyorsun?

Hayırdır?
Siz hoşgörmediğiniz için bu ülkede herkes sizin belirlediğiniz şartlarda mı konuşacak?
Size ne bakanın açıklamasından.
Hoşlanmıyorsanız başka haberi izleyin.
Zorla gözünüze sokan mı oldu?

Bu ülkenin BAKANı neden kendi işine bakmıyor. Hoşlanmamak da ne demek, ben secmediysem de sonucta bakan, kolay değil öyle görmezden gelmek.

Atv de bir programda sunucu Gozde Kansu'nun giydigi kiyafeti"Bir sunucu oyle bir kiyafet giymis ki olamaz yani. Dunyada da kabul edilemez"diyerek elestirmis Huseyin Celik.

Hani kimsenin giyimine hayat tarzina karisilmiyordu. Sunucu kizin kovulacagi soyleniyor.

Evet yavas yavas ortaya cikiyor demokrasi ozgurluk anlayislari. Sen benim turbanima karisamazsin ama Ben senin dekoltene karisirim.

Yorumların bir kısmını okudum, öncelikle -mış -mişler'den önce olayı incelemek gerekiyor, bunu dile getiren arkadaşlara hak verdim.

Bakan orda kadının giyimine değil, programın yayın saatine bakarak kadının giyimine değiniyor. Bence de haklı, biz ne zaman bu kadar geniş bir millet olduk? En klişe örnek, sokakta bikiniyle dolaşan birisini kaç kişi "tercihidir" diyerek göz ardı edebilir?

Herşeyin bir yeri, bir adabı var...

neyse konuda kalan arkadaşlar birbirlerine zorla kendi düşüncelerini kabul ettirmeye devam etsinler
size iyi tartışmalarrr:1::1::3::3:

Bu deyişinize göre benim ailemdeki kadınlarda ve çevremdeki kadınlarda hiçbir şey azar azar olmadı.
Çünkü ailemde tesettür hiç olmadı. :31:
Benim çevremdeki veya kendimle alakalı kesin surette sıkıntım yok.
Ne isterlerse giyinebilirler.
Benle alakalı kıyafetimden dolayı sıkıntısı olanlara da kolay gelsin diyeyim... :31:
Hemcinslerim de kocaları benim ve benim gibilerin kıyafetinden dolayı etkilenecek diye istedikleri gibi giyinecek değilim.
Demokrasi işte tam olarak budur. :6:
aynen bendede yok. annnemdede yoktu. ailemdede yok. o yüzden herkesi kendimiz gibi görmemek durumundayız.

yok klavyeyi yiyeceğim bu gidişle:52:

rengi kafayı yedi artık fallencim:9:

neyse ya işte açık kapalı hepimiz kardeşiz deyip çıkıyorum:1:

tabiki canımmmm ademle havvadan hepimiz gardaşız :D

ben giydim. minide giyiyorum göğüs çatalımda görünüyor. ojesizde hayatta çıkmam. ha evime gidip abdestimi alıp duamı da ediyorum.
velhasıl kelam kadesacım; parayla imanın kimde olduğu belli olmaz değil mi?

ne örtülü diye islama uygun yaşıyor san, nede açık diye dinsiz diye yaftala..

kesinlikle.....

aynen canım yazdıklarım makaslanıyor:9:
ben giyilmesin herkes kapalı dolaşsın mı dedim sanki
sadece yerine göre giyilsin dedim
ki buda benim fikrim ben böyle dedim diye herkes nerde ne giydiğini gözden geçirecek değil sonuç itibariyle ben bir bakan değilim yani:34::34:

ama yok kapalılığı savunmuşumda açıklığa tüh kaka demişimde
alla allah yaaa yok böyle bişey
ben aşırı çıplaklığa karşıyım net olarak bunu belirtiyorum
rahatsız olan arkadaşlarda beni ilgilendirmiyor açıkçası:51::51:

eşinizi kıskanmanız çok güzel..
seven kıskanır...
yanlış anlaşma olmuştur.
burdaki bacılar çıplaklığı savunmaz..

misal yazmakyım dedim duramadım xxx sanatçı bikinili poz vermiş ben bikini görmedim ortada düşünün...
tek kelime ile iğrençti...adam gibi bikini giyse tmmm dicem...

Polonyalı neden birine sorsaymış ki: sonuçta evimizde biri tabağı aksesuar olarak kullanır biri o tabakta yemek yer. Bunlar tamamen kişisel olgular.
İstanbulda yanyana semtlerin birinde kadınlar şortla dolaşıyor, diğerinde çarşafla.halbuki 10 dk araları. Bu da yetişme meselesi. Yerine göre giyinme ülke bazında/şehir bazında/semt bazında/ aile bazında …………. Ayrılsın o zaman. Yerine göre giyinme kişiyle ilgilidir. Neden hala yerine göre diyorsun?
diyorsam diyorum hesap mı vermem gerekiyor sana

Hayırdır?
Siz hoşgörmediğiniz için bu ülkede herkes sizin belirlediğiniz şartlarda mı konuşacak?

Devletin idaresindeki kişiler evet nasıl konuşacağını bilecek. Ne benim istediğim gibi, ne de senin istediğin gibi değil; herkesin istediği gibi olacak. Bakan benim yaşadığım ülkenin yönetimindeki birisi değil, sıradan birisi olsaydı benim de umrumda olmazdı ki zaten bu zihniyette milyonlarca insan var, hangi birisini kafama takayım. Verilen örnekler ve karşılaştırmalar çok sığ, biraz daha düşünerek lütfen.

Çarşaflı kadınlar benim çocuklarıma kötü örnek oluyor. Hani dekolteliler sizinkilere kötü örnek oluyorya, bu sebeple özgürlük anlayışınızı kısıtlıyorlar. Çarşaflılar da benim çocuklarımın çağdaşlık anlayışını engelliyor. Çocuklarım gerikafalı zihniyetle büyüyorlar. Bu da benim dünya görüşüm ve rahatsızlığım. Ben, benim bu dünya görüşümü ve yaşam standardımı bozan kişileri engelleme hakkına sahip miyim? DEĞİLİM! Sen de kimsenin hayatına, yaşam standardına ve fikirlerine karışma hakkına sahip değilsin.

Çocuk adı üzerinde çocuktur ve belli bir yaşa kadar cinsel eğitimini alıp bu konuları öğrenene kadar elbette cinsellikle ilgili sitelerde gezmesi onun için tehlikelidir. Bu konunun ise konuyla uzaktan yakından alakası yok. Sokakta kimse cinsel ilişkiye girmiyor.

unuttuysanız hatırrlatayım:
bu ülkenin çoğunluğunun bağlı olduğu islâm dininin temel kaynağı olan kuran'da "kadınlara söyle başörtülerini yakalarının üzerini kapatacak şekilde örtsünler, ziynetlerini ...... den başkasına göstermesinler. ziynetleri bilinsin diye ayaklarını yere vurarak yürümesinler" diye emrediliyor. burada kastedilen ziynetin memeler olduğu gayet açıktır. ayrıca "erkeklere söyle gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar" diye de emrediliyor. dekolteye karşı çıkan müslümanların gerekçesi işte bu emirlerdir. bu yüzden de saygı gösterilmeliler. bunu gelip geçici siyasi tercihlerle bir tutamazsınız.

Son düzenleme:
Ben de kara çarşafa karşıyım, aşırı kapalılığa karşıyım, belli standartlarda açılın yani, rahatsız oluyorum. Böyle düşünmemden rahatsız olan varsa beni ilgilendirmiyor, eleştirmekte ve ne düşündüğümü söylemekte ÖZGÜRÜM:1:

Özgürlük adı altında, o sunucu çıplak çıksaydı da normal karşılar mıydınız? İnsanların normal kavramı farklıdır ve dekolte de bazılarımıza normal geldiği gibi bazılarımıza da anormal geliyor.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz diye şeriat propagandası yapanları anlayışla karşılar mısınız siz? Peki siz bunu hoşgöremiyorsanız biz dekolteyi özgürlük sayıp hoşgörmek zorunda mıyız?

Biraz farklı fikirlere,görüşlere saygı gösterin. Asıl özgürlük bu...

Hayırdır?

Bu ülkenin bakanı olduysa ölçecek,biçecek önce ağzından çıkanı.
Benim bakanı izlememem o sunucunun işinden olmasını engellemez malesef,burda konuştuğumuz konu bu.
Ama sizin veya o bakanın dekolte giyineni izlememeniz size birşey kaybettirmez sanırım.
Sizin özgürlük ,saygı ,hoşgörü derken kastettikleriniz sadece sizin uygun bulduklarınıza işliyor sanırım.

dönüşüm hızla devam ediyor benim gördüğüm bu, kapalı olma özgürlüğü var kullanmak istiyosanız bu özgürlüğü kullanın diyo adamlar

unuttuysanız hatırrlatayım:
bu ülkenin çoğunluğunun bağlı olduğu islâm dininin temel kaynağı olan kuran'da "kadınlara söyle başörtülerini yakalarının üzerini kapatacak şekilde örtsünler, ziynetlerini ...... den başkasına göstermesinler. ziynetleri bilinsin diye ayaklarını yere vurarak yürümesinler" diye emrediliyor. burada kastedilen ziynetin memeler olduğu gayet açıktır. ayrıca "erkeklere söyle gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar" diye de emrediliyor. dekolteye karşı çıkan müslümanların gerekçesi işte bu emirlerdir. bu yüzden de saygı gösterilmeliler. bunu gelip geçici siyasi tercihlerle bir tutamazsınız.

Ben müslüman değilim. Yaşadığım ülke de(Türkiye'den bahsediyorum) müslüman bir ülke değil. Kısacası bu senin hayal alemin. Ben çoğunluğun dini kurallarına göre yaşamam. Eğer böyle olması gerektiğini düşünüyorsan zaten bu konudaki kavramların hiçbir anlamı yok. Özgürlük, demokrası v.b kavramları çevreden duyulan ve yaşadığımız haliyle benimsiyorsak zaten bunun tartışılacak bir tarafı kalmıyor.

Senin inancının emirleri bana ters geliyor. Ve tekrar ediyorum beni rahatsız ediyor, tıpkı seni dekoltelilerin rahatsız ettiği gibi. Ne yapacağız şimdi? Ben senin inandıklarına inanmak zorunda mıyım, yoksa birbirimize saygı duyarak yaşamak zorunda mıyız?

Son düzenleme:

yok klavyeyi yiyeceğim bu gidişle:52:

rengi kafayı yedi artık fallencim:9:

neyse ya işte açık kapalı hepimiz kardeşiz deyip çıkıyorum:1:
o bize lazım yemeeee :18:
hiyy demek çatal bile görünüyor kınadım seni :9:

şaka bi yana da parayı bilmem ama imanın kimde olduğunu gerçekten bilemeyiz..dinden bahsedip deyip niyetini kötü tutuyorsan ne fayda..
o zaman :7: :1:

eskiden çok sarhoş bi adam varmış sürekli içermiş. Hz. Muhammed(S.A.V)'in karşısına getirmişler söz vermiş bu sefer son demiş. bir Ramazan günü bunu görmüşler ve yine Hz. Muhammed(S.A.V)'e getirmişler. getirirken birde söylenmişler. senden adam olmaz yanacaksın ve sonra Peygamberimize dönmüşler demişler ki; bu adam böyle söz verir tutamaz, herşeyini içkiye yatırır uğraşmaya değmez bırakalım efendim sizde uğraşmayın.
Hz. Muhammed(S.A.V) demişki; mümin kulun yanında olmayıp, siz onu şeytana teslim ediyorken bu adama içki içiyor diye kızıp şeytanın yanında olmasına izin vermek niye...

şunu unutmayın.....
bu ülke bir islam ülkesi değil.
bu ülkenin adı. Türkiye cumhuriyeti.
unutanlara.:20:

Son düzenleme:
Back