Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nisanda o hocadayım :)Kızlar husamettin hocada tup bebek yaptiran varmi yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Ben bugün gittim o kadar içim rahat etti ki muhteşem bir hoca en baştan gelmediğim için çok pişmanımBen nisanda o hocadayım :)
Merhaba bende doktor arayışındayım hangi şikayetle gittiniz veya hangi rahatsızlık yüzünden tüp bebeğe karar verdiniz acaba gittiğinz merkezde fiyatlar nasıl merak ediyorum bana da yardım edermisniz acabaBen bugün gittim o kadar içim rahat etti ki muhteşem bir hoca en baştan gelmediğim için çok pişmanım
Canım gidiyorum önümüzdeki adetle birlikte transfer hazırlığım olacak. Bende amh düşük olduğu için havuz yöntemi yaptik. Kapıdan İlk girdiğim andan itibaren kendisinden ve ekibinden çok memnunum. Her soruma cevap alabiliyorum. Aklımda acaba mi diye soru işareti kalmiyor. İnşallah transferimde de güzel sonuç alirim. Benim gibi herkese de dua ediyorumKızlar husamettin hocada tup bebek yaptiran varmi yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Kesinlikle bende 2 kere gittim doğru yerdeyim dedim güven ve rahatlık çok önemli ve ben onu hissettim sonucum ne olursa olsun burdan devam edicemCanım gidiyorum önümüzdeki adetle birlikte transfer hazırlığım olacak. Bende amh düşük olduğu için havuz yöntemi yaptik. Kapıdan İlk girdiğim andan itibaren kendisinden ve ekibinden çok memnunum. Her soruma cevap alabiliyorum. Aklımda acaba mi diye soru işareti kalmiyor. İnşallah transferimde de güzel sonuç alirim. Benim gibi herkese de dua ediyorumHemşire hatti bile saat kaç olursa olsun sorunuza geri dönüş yapılıyor. Ben tavsiye ederim.
Kaç embriyonuz var?Canım gidiyorum önümüzdeki adetle birlikte transfer hazırlığım olacak. Bende amh düşük olduğu için havuz yöntemi yaptik. Kapıdan İlk girdiğim andan itibaren kendisinden ve ekibinden çok memnunum. Her soruma cevap alabiliyorum. Aklımda acaba mi diye soru işareti kalmiyor. İnşallah transferimde de güzel sonuç alirim. Benim gibi herkese de dua ediyorumHemşire hatti bile saat kaç olursa olsun sorunuza geri dönüş yapılıyor. Ben tavsiye ederim.
Ben şehir degistiricem ama eger sonucum olumsuz da olsa kalan embriyolarimla hüsamettin hocama devam yani bende ayni fikirdeyimKesinlikle bende 2 kere gittim doğru yerdeyim dedim güven ve rahatlık çok önemli ve ben onu hissettim sonucum ne olursa olsun burdan devam edicem
3 embriyo kaldı.Kaç embriyonuz var?
Merhaba ben husamettin hocaya gidiyorum bu ay bana doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullancam sizde süreç nasıl ilerliyor embryolarinizin kalitesi nasıl benim 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum birde doğal siklus ilerleyelim dedi bakalim nasıl olacakBen şehir degistiricem ama eger sonucum olumsuz da olsa kalan embriyolarimla hüsamettin hocama devam yani bende ayni fikirdeyim![]()
Fiyatlar bahceciyle aynı uçuk 200bini bulur ilaclar dahil benim 3.denemem olacak rahimde hafif bir sıvı görünüyor tuplerden kaynaklı olabilir ameliyat durumumda olabilir bu ay takip etcez dedi umarım sonucum güzel olurMerhaba bende doktor arayışındayım hangi şikayetle gittiniz veya hangi rahatsızlık yüzünden tüp bebeğe karar verdiniz acaba gittiğinz merkezde fiyatlar nasıl merak ediyorum bana da yardım edermisniz acaba![]()
Bende şuan doğum kontrol ilaci kullaniyorum bitiminde adetle transfer surecim baslicak inşallahMerhaba ben husamettin hocaya gidiyorum bu ay bana doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullancam sizde süreç nasıl ilerliyor embryolarinizin kalitesi nasıl benim 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum birde doğal siklus ilerleyelim dedi bakalim nasıl olacak
Size neden doğum kontrol hapı verdi bende çok az sıvı var rahim toparlayalım Bi dedi daha önceden bir sezaryenim var ondan kaynaklı olabilir dediBende şuan doğum kontrol ilaci kullaniyorum bitiminde adetle transfer surecim baslicak inşallah
Benim sorduğum da hormonlari düzenlemek için dendi. Çünkü opudan önce adetimin günü azalmıştı. Demek ki bi dengesizlik vardiSize neden doğum kontrol hapı verdi bende çok az sıvı var rahim toparlayalım Bi dedi daha önceden bir sezaryenim var ondan kaynaklı olabilir dedi
Umarım iyi gelir çok sevdim güvendim husamettin hocaya sizin transfer benden önce olacak muhtemelen takipteyim sizi umarım güzel sonuçlar alırızBenim sorduğum da hormonlari düzenlemek için dendi. Çünkü opudan önce adetimin günü azalmıştı. Demek ki bi dengesizlik vardi
Hadi inşallah hayırlı haberlerleFiyatlar bahceciyle aynı uçuk 200bini bulur ilaclar dahil benim 3.denemem olacak rahimde hafif bir sıvı görünüyor tuplerden kaynaklı olabilir ameliyat durumumda olabilir bu ay takip etcez dedi umarım sonucum güzel olur
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımUmarım iyi gelir çok sevdim güvendim husamettin hocaya sizin transfer benden önce olacak muhtemelen takipteyim sizi umarım güzel sonuçlar alırız