Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak buda doğru bu açıdan hiç düşünmedim, zaten çok koyu değiller belki biraz daha kalınlaştırır , sağol çok iyi fikir
panzehir diyosunuz he kızlar iyi fikir valla beğendim o işe yaramazsa bu işe yarar
Evet valla çözüm çok
şöyle kökten bi çözüm olsada kurtulsak artık yaa..gerçi onların varlığının bi sebebi var heralde Allah tarafından diye düşünmekten alamıyorum kendimi
bende sipariş verdim gelsin kullanacağım inşallah işe yarar
Kullandınız mı peki ?
Gerçekten işe yaramıyormu kızlar ?
O kadar iyi tanıtım yapmış bu metin ilaç
vücut ilk defa o ürünü gördüğü için ööle bi tepki vermiş olabilir canım yine bekliyoruz paylaşımlarını..Ben önceden de yazmıştım sürdüm bi seansım bitti filan diye :)
Üst bacağımda vardı benim tek tük tüy onları aldım uyguladım çoğu çıkmadı tekrar.
Dudak üstünde kullandım iple aldım sürdüm 5 gece orası da azaldı daha ilk seansta ve bacaklarımda da uyguladım normalde 10 günde hemen çıkardı şimdi 18 gün oldu yeni yeni çıkmaya başladı :)
Daha önceden alt bacağımda bioder de kullandığım için bişey diyemem ama dediğim bölgelerde hem geç çıktı hem de azalttı seyrekleştirdi.
Bikini bölgesi de aynı şekilde :) Tabi yıllardır jilet kullandığım için orda hemen azaltmaz yani normal ama bölge bölge boşluklar var :)
2.kutumu da aldım ben 2 hafta sonra 2.seansımı uygularım :)
Yine paylaşırım burda ben utanmadan
Ha bu arada üyeliğim reklam amaçlı filan değil çünkü bu konuda övdüm baya ürünü. Denedim ve denediğimi yazdım umarım yardımcı olur :)
ben farklı bişiden bahsettim ama neyse canımTabi bi sebebi vardır hepsinin ama temizlik de imandan :)
Öyle pis pasak olmuyo
vücut ilk defa o ürünü gördüğü için ööle bi tepki vermiş olabilir canım yine bekliyoruz paylaşımlarını..
ben farklı bişiden bahsettim ama neyse canım
ztn ööle dolanmam Allahtan sarışınım sıkıntım olmuyo olanıda alıyorm hemencecik..
Ben önceden de yazmıştım sürdüm bi seansım bitti filan diye :)
Üst bacağımda vardı benim tek tük tüy onları aldım uyguladım çoğu çıkmadı tekrar.
Dudak üstünde kullandım iple aldım sürdüm 5 gece orası da azaldı daha ilk seansta ve bacaklarımda da uyguladım normalde 10 günde hemen çıkardı şimdi 18 gün oldu yeni yeni çıkmaya başladı :)
Daha önceden alt bacağımda bioder de kullandığım için bişey diyemem ama dediğim bölgelerde hem geç çıktı hem de azalttı seyrekleştirdi.
Bikini bölgesi de aynı şekilde :) Tabi yıllardır jilet kullandığım için orda hemen azaltmaz yani normal ama bölge bölge boşluklar var :)
2.kutumu da aldım ben 2 hafta sonra 2.seansımı uygularım :)
Yine paylaşırım burda ben utanmadan
Ha bu arada üyeliğim reklam amaçlı filan değil çünkü bu konuda övdüm baya ürünü. Denedim ve denediğimi yazdım umarım yardımcı olur :)
Canım şimdi ben saçlarım için mayalı süt içtiğim için durum karıştı
Bi de bu aydan itibaren kozmik günleri değerlendireyim diyorum. Yine sürerim yağı da ama incelme hangi sebepten olur bilemem:26:
:44: evet ya bnmde kozmikbakıma uyduğum için şuan itibariyle zamanım akmaya başladı
şanstan elimde çok malzememde kalmadı sıradan şeyleri uygulucam yine...
bu arada şu ameliyat eldivenini diyip duruyolar bitürlü bulamadım bulsamda utanırım anlaşılırmı diye nasıl alcam yaa..
hem etkili oluyomu acaba her bölgede :26:
Canım aynı şeyler mi bilmiyorum ama temizlik eldiveni de aynı işi görüyo Şu içi pudralı olanlar dişçilerde filan olanlar
Markette alırsın nolcak temizlik eldiveni diye
Neyin etkisini merak ettin kafam karıştı şimdi yağın mı eldivenin mi :44:
hımm iymiş o zaman alıym bitane canım bu arada bişi sürmeden direk çekiyosn o eldivenle dimi :26:
eldiveni dedim tatlım yağdan tırstım nedense bana herşey gelmiyo fazlada uğraştığm bi bölgem yok aslında
bazen makina bazen sir ağda yeterli oluyo ama eldiveni denemek istiyorum açıkçası..
Evet canım tüyü tutup çekiyosun. Bişey sürmene gerek yok :) Zaten eldiven tüyün elinden kaymasını engelliyo tek espirisi o