Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heryerde reklamı var yok mu bir alan kullanan :26:
çok teşekkürler uyardığın için iyi yapmışsın umarım ceza alırlarselam kızlar bu hürrem hamam otunu yağına sakın inanmayın reklamlarına baktım heryerde var aldım 2NCİ KUTUYU KULLANDIM allah onları kahretsin tüğlerim eşimin sakalı gibi sert gür kıllar oldu şikayet edebileceğim her yere ettim sizde sakın bu aç sahtekarlara inanmayın
Ben aldım daha ilk kutumdayım ilk seansı uyguladım. Merakla beklyorm sonucu :) Umarım işe yarar. Yalnz bazı ürünler sahte taklit vs vs dkat edin bence. Benim aldğmda hologramı filan var firmanın. Mesela bir kutusu 20 tl benim kullandğmın ama orda burda 10 tanesi 30 tl olanlar varmış.. Iyice araştırın derim ben almadan önce gerçek mi taklit mi dye
Bence lazerden önce tek bi kutu alıp deneyebilirsin nasıl olsa lazere gidersen köklerinin kalın olması gerekecek işe yaramazsa senn tüyleri de kalınlaştırırsa fark etmez sonuçta.. Ama tabi ki senn kararın. Eğer işe yararsa bu yağ çok daha ucuza halledebilirsin diye düşünüyorm
bak buda doğru bu açıdan hiç düşünmedim, zaten çok koyu değiller belki biraz daha kalınlaştırır , sağol çok iyi fikir
sanırım bu olay tamamen hikaye ben başka forumlarda araştırdım herkes güveniliri değil diyor, kendi site yorumalarına güvenmeyin onlar uydurmacaymış, çoğu sitedekiler uydurmacaymış para karşılığı yapıyorlarmışşşKızlar bu hamamotu yagının web sitesinde, kullanıcı yorumlarına cevap yazılıyor firma yetkilisi tarafından, jıletle almak yeterlı mı dıye sormuslar. O da yeterli dıye yazmıs. Ama kutunun uzerınde kokten alınması gerekıyor yazmıslar. Hangısı dogru bılemedım.
Bize lazer epilasyondan başkası yar olmaz. Kökten çözüm ama ona da para lazım :/
Kızlar bu hamamotu yagının web sitesinde, kullanıcı yorumlarına cevap yazılıyor firma yetkilisi tarafından, jıletle almak yeterlı mı dıye sormuslar. O da yeterli dıye yazmıs. Ama kutunun uzerınde kokten alınması gerekıyor yazmıslar. Hangısı dogru bılemedım.
bende başladım koltuk altı için ağda yaptırdıktan sonra 5 gece sürekli masaj halinde yağı kullandım herhangi bir tahriş olmadı bakalım sonucu yazıcam buraya :)