• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hürrem hamam otu yağı deneyenler ?

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
96
bu yağı deneyenler var mı aranızda ? çok iddialılarmış tüy kıl konusunda, ne akdar doğrudur bilinmez tabi ama kullanlalar varsa bilgi verebilir mi acabaa :29:

bilgim yok ama varsa bir yararı hemen denerim epilasyonu bıraktımda daha fazla tüylenme oldu :(( offfffff

Diger hurrem topiginede yazmistim, koltuk altima 4. seans oldu ve ne bir azalma nede bir incelme olmadi bilmiyorum, ya benim killarim cok inatci yada ise yaramiyor sabirla devam edecegim bakalim.....

Hamam otu yagi diye bunu almisiz . Tuy dokucu koluma sprey olanini uyguladim ayni yere iki defa yaparsaniz cok daha yakiyor bir sure sonra da su toplamis gibi nokta oluyor sonra minik patlamis sivilce gibi oldu diger koluma az uyguladim bir sey olmuyor . SORUM acaba bu urunu kullanan varmi acaba tecrube eden varmi azaltiyormu acaba .tesekkurler .

heryerde reklamı var yok mu bir alan kullanan :26:

ben aldım ama daha kullanamadım adetimin bitmesini bekliyorum sonra ağda yaptırıcam ondan sonra başlıcam..2 ay kadar kullanıp sonucu burdan yazarım..yalnız dün aktarda da aynısını gördüm..açtım baktım kapağı filan aynı..fiyatı da 12 tl idi..2 ay sonra görüşrüz

ya kızlar biominera bi iki kişide gördüm kollarına denemişlerdi iyi duruyodu acaba deneyenininz var mı detaylı bilgi alalım iyi mi bu ürün bide dermo epila nasıl acaba kullananınız var mı

herkes kılı tüyü hallet mi yahu bir biz miyiz çare arayan :2:

selam kızlar bu hürrem hamam otunu yağına sakın inanmayın reklamlarına baktım heryerde var aldım 2NCİ KUTUYU KULLANDIM allah onları kahretsin tüğlerim eşimin sakalı gibi sert gür kıllar oldu şikayet edebileceğim her yere ettim sizde sakın bu aç sahtekarlara inanmayın:47:

Ben aldım daha ilk kutumdayım ilk seansı uyguladım. Merakla beklyorm sonucu :) Umarım işe yarar. Yalnz bazı ürünler sahte taklit vs vs dkat edin bence. Benim aldğmda hologramı filan var firmanın. Mesela bir kutusu 20 tl benim kullandğmın ama orda burda 10 tanesi 30 tl olanlar varmış.. Iyice araştırın derim ben almadan önce gerçek mi taklit mi dye

selam kızlar bu hürrem hamam otunu yağına sakın inanmayın reklamlarına baktım heryerde var aldım 2NCİ KUTUYU KULLANDIM allah onları kahretsin tüğlerim eşimin sakalı gibi sert gür kıllar oldu şikayet edebileceğim her yere ettim sizde sakın bu aç sahtekarlara inanmayın:47:
çok teşekkürler uyardığın için :53: iyi yapmışsın umarım ceza alırlar

Ben aldım daha ilk kutumdayım ilk seansı uyguladım. Merakla beklyorm sonucu :) Umarım işe yarar. Yalnz bazı ürünler sahte taklit vs vs dkat edin bence. Benim aldğmda hologramı filan var firmanın. Mesela bir kutusu 20 tl benim kullandğmın ama orda burda 10 tanesi 30 tl olanlar varmış.. Iyice araştırın derim ben almadan önce gerçek mi taklit mi dye

tırsstım ben ya en iyisi lazere başlamak sanırım:53:

Bence lazerden önce tek bi kutu alıp deneyebilirsin nasıl olsa lazere gidersen köklerinin kalın olması gerekecek işe yaramazsa senn tüyleri de kalınlaştırırsa fark etmez sonuçta.. Ama tabi ki senn kararın. Eğer işe yararsa bu yağ çok daha ucuza halledebilirsin diye düşünüyorm

Bence lazerden önce tek bi kutu alıp deneyebilirsin nasıl olsa lazere gidersen köklerinin kalın olması gerekecek işe yaramazsa senn tüyleri de kalınlaştırırsa fark etmez sonuçta.. Ama tabi ki senn kararın. Eğer işe yararsa bu yağ çok daha ucuza halledebilirsin diye düşünüyorm

bak buda doğru bu açıdan hiç düşünmedim, zaten çok koyu değiller belki biraz daha kalınlaştırır , sağol çok iyi fikir :34:

bak buda doğru bu açıdan hiç düşünmedim, zaten çok koyu değiller belki biraz daha kalınlaştırır , sağol çok iyi fikir :34:

Denemekte fayda var :) Hamam otu yağı işe yararsa bi ton para dökülmez :) Rica edermm :)

Bu arada benim tüyler geç çıkmaya başladı bazıları hiç çıkmadı :) İlerleyen günlerde çıkmazlarsa onlardan kurtuldum dmektir :)

Kızlar bu hamamotu yagının web sitesinde, kullanıcı yorumlarına cevap yazılıyor firma yetkilisi tarafından, jıletle almak yeterlı mı dıye sormuslar. O da yeterli dıye yazmıs. Ama kutunun uzerınde kokten alınması gerekıyor yazmıslar. Hangısı dogru bılemedım.

Kızlar bu hamamotu yagının web sitesinde, kullanıcı yorumlarına cevap yazılıyor firma yetkilisi tarafından, jıletle almak yeterlı mı dıye sormuslar. O da yeterli dıye yazmıs. Ama kutunun uzerınde kokten alınması gerekıyor yazmıslar. Hangısı dogru bılemedım.
sanırım bu olay tamamen hikaye ben başka forumlarda araştırdım herkes güveniliri değil diyor, kendi site yorumalarına güvenmeyin onlar uydurmacaymış, çoğu sitedekiler uydurmacaymış para karşılığı yapıyorlarmışşş
Bize lazer epilasyondan başkası yar olmaz. Kökten çözüm ama ona da para lazım :/

aynen bide 2 sene falan sürüyor poff

Jilet kullandıktan sonra sürersen daha uzun sürer. Amaç zaten inceltip bitirmek. Jilet de kalınlaştırdığı için ben ağdadan sonra sürüyorum

bende başladım koltuk altı için ağda yaptırdıktan sonra 5 gece sürekli masaj halinde yağı kullandım herhangi bir tahriş olmadı bakalım sonucu yazıcam buraya :)

bende başladım koltuk altı için ağda yaptırdıktan sonra 5 gece sürekli masaj halinde yağı kullandım herhangi bir tahriş olmadı bakalım sonucu yazıcam buraya :)

sonuçları paylaşırsan süper olur valla canım :16:

Back