Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozunu oy hurreminEnemmmmm...aynı göz gibiii.. Benzemişş ,,benzemiş bu hürremin gözüneee.görüntü şaheneee. ellerine sağlıkk ..başarılarrr..Haaa bide şu işaret parmağımla hürremin gözüne dalasım geldii..
Tessekkur ederimEllerinize sağlık, başarılar dilerim.
Ellerine sağlık, tam zamanında yapmışız kategoriyi her meyveyi gördük
Yarışmada başarılar
Saol nevos heyecan gelsin istedik yarismayaEllerinize sağlık değişik bir tarif Yarışmada bol şans diliyorum
yok nazar etmez korkmaanammmm hürremin gözü bizim yaptıklarımıza nazar etmesin
bune güzel ellerine emeğine sağlık başarılar canım
Tesekkur ederimEllerinize sağlık
Hürrem gözü ilginçmiş
yarışmada başarılar..
Silam
Herkez burada maşallah. Kambersiz düğün olur mu didim atladim süpürgeme geldim
Bu sıralar muhteşem yüzyıl dizisini tekrar izlemeye başladığım için Hürrem ve sülümana takmis durumdayim
Didim bende sülümanin gözdedisinin gözlerini yapım . Sıvadım kollarimi başladım hürrem in gözlerini yapmaya
Malzemeler
1 paket kivili jöle
Bir tane kivi
4-5 tane petibör büskivi
Tavuk göğsü için
;1 litre süt
1 su bardağı un
125 gram margarin
1, 5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
Eki Görüntüle 1498094
Hazırlanışı
Önce jöleyi üstündeki hazırlanma yöntemine göre yapın. Kaselere paylaştırın. Birer dilim kivi koyun kaselere. Jöle donarken tavuk göğsünü hazırlayalım.
Eki Görüntüle 1498095
Derin bir tencerede yağ eritilip un ilave edilir.Un sararıp köpük köpük olana kadar kavrulur. Süt ilave edilip unun topak olmasını engellemek için hızlıca karıştırılır. Bu esnada eğer ki içinde topaklanma kalmışşa blendırla çırpabilirsiniz. Süt ısındığında toz şeker ilave edilir. Sürekli karıştırılarak pişirilir. Altını kapattıktan sonra vanilya ilave edilip 10 dakika mikserle çırpılır.
Eki Görüntüle 1498098
Tavuk göğsünü jöle koyduğumuz kaselere paylaştırın.
Eki Görüntüle 1498100
Birer petibör bisküvi koyup tavuk göğsüyle üstünü kapatalım.
Eki Görüntüle 1498101
İlk sıcaklığı geçince dolaba koyup 1-2 saat bekletin.
Servis yaparken tabağa ters çevirip koyun. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 1498102 Eki Görüntüle 1498103
*August Oetker* (d. 6 Ocak 1862,Obernkirchen, Almanya
- ö. 10 Ocak 1918, Bielefeld
, Almanya
), hamur kabartma tozunun mucidi ve günümüzde Dr. Oetker
adı altında uluslararası dev bir gıda grubu haline gelmiş olan şirketin kurucusudur.
Dr. Oetker markasının temeli 1891
yılında genç doktor Dr. August Oetker'in Bielefeld'deki hastane odasında Hamur Kabartma Tozu'nu icat etmesiyle atılmıştır. August Oetker 1893'den itibaren icadını Backin markası altında pazarlamaya başlamış, bugün Oetker grubu olarak anılan ve hala aynı formülü kullanarak hamur kabartma tozu üreten şirketin temelini atmıştır.1900
yılına varıldığında Backin paketlerinden 50 milyon adet satmış bulunmaktaydı. 20. yüzyılla
birlikte,1903
'de ürününün patentini alarak, ilk gıda üretim fabrikasını kuran Dr.Oetker, kısa sürede Batı ve DoğuAvrupa
ülkelerine yayılmış ve sürekli gelişimini devam ettirmiştir. Nişasta
,Şekerli Vanilin ve Puding
şirketin ilk ürünleriyken, Dr. Oetker bugün Güney Amerika
da dahil olmak üzere toplam 21 ayrı ülkede 450 ürün gurubu ile faaliyet göstermektedir.
Resmini at sip sak yapiverimHürrem gözünü yapmada ne var efecikim mohum olan benım gozumu yapmak :) :) :)
Savul.melekim sen seversin urremiicranım ellerine sağlık Hürrem gözü he ilk kez duydum başarılar
Tesekkur ederimEllerinuze saglik :) yarismada basarilar :)