- 13 Ağustos 2022
- 6.260
- 25.750
- Konu Sahibi Margaret Hale
Senin sunumun yanında benimkinin esamesi yokNiyeyse biz de aynı şeyi senin için düşünüyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sunumun yanında benimkinin esamesi yokNiyeyse biz de aynı şeyi senin için düşünüyoruz.
2mi yıl ? Çokmuş, bence de zararsız takılİki yıl ceza yiyecekmişiz baksana. Bundan sonra küçük ve zararsız bir kız olarak takılacağım.
Seninki ilk ama, yaptıkça mutlaka gelişir. Benim de ilk zamanlar öyleydi.Senin sunumun yanında benimkinin esamesi yok
İki yıl nasıl geçer ya? Deprem, Bursa, hamilelik falan derken bu sene hızlı geçti diyordum ama hızlı hali bile uzundu. Şimdi tekrar hamile de kalamam ahajshsjs.2mi yıl ? Çokmuş, bence de zararsız takıl
Teşekkürler kuşumEline sağlık çok güzel olmuş
Teşekkürler beybirellam.Yine yeniden harika bir oylama bizi bekliyor
Diğer arkadaşlara bol şans dilerim
Ellerine sağlık kuşum
Artık yapacaksın üçüncüyü de,oyalanacaksin,başka türlü 2 sene geçmezİki yıl nasıl geçer ya? Deprem, Bursa, hamilelik falan derken bu sene hızlı geçti diyordum ama hızlı hali bile uzundu. Şimdi tekrar hamile de kalamam ahajshsjs.
Henüz oylama başlamadı,başlayınca bildirim gelir size deElinize sağlık. Oyu nereden veriyoruz?
Teşekkür ederim oyum sana vs mesajlarini okuyunca başladı sandım.Henüz oylama başlamadı,başlayınca bildirim gelir size de
Teşekkür ederim. Oylama için bildirim geliyor size. Daha iki haftası var.Elinize sağlık. Oyu nereden veriyoruz?
Rica ederim, şakalasiyoruz :)Teşekkür ederim oyum sana vs mesajlarini okuyunca başladı sandım.
Ah keşkeeeYazı ve kitap detaylarına bayıldım Elinize sağlık, size çaya davet edilesim geldi.
Hep böyle muhteşem şekilli sukullu eşyalar kullanir matmazelYazı ve kitap detaylarına bayıldım Elinize sağlık, size çaya davet edilesim geldi.
Dur iki kelam edeyimAh keşkeee
Şimdi de burayı mı buldun sdfgjlgşgldjfşgşkdjdlDur iki kelam edeyim