Tesekkurler. Birçok yapan haftada 5 kiloya kadar verdiklerini yazmışlar normalde böyle diyetlere pek inanmam ama cok fazla olumlu sonuç alan var. Hurma besin değeri olarak cok yüksek bir yiyecek yoğurtta oyle bor sıkıntı olacağını düşünmüyorum insAllah diyim tabiM3rhaba hayirlu ve uzun omurlu olsun boyle kilo veriliyor mu
Evet hep kilo alıyorum sonra yeni bi kür. Sen hurma diyeti yaptin mi kac kilo verdinCool maşallah çok teknik denedin.
Bunları bende denemiştim hiç biri uzun ömürlü degil yaaa
Uzun süre yapılmıyor ki.. imkanı yok 3 gün zor dayanmıştmEvet hep kilo alıyorum sonra yeni bi kür. Sen hurma diyeti yaptin mi kac kilo verdin
Evet doğru söylüyorsun en azindan evde sağlıklı yemekler pişirmek birde bi yerlere gidince zaten insan yiyor. Ben evdede surekli Fast Food ve kilo aldıran seyler pisirdigim icin sağlıklı beslenecek zaman dilimi kalmıyor bu kür bitince arkasından salmadan saglikli yasama geçmeyi planliyorumUzun süre yapılmıyor ki.. imkanı yok 3 gün zor dayanmıştm2.kilo versen ne olcak misal aynı duzende yine devam ediyor. En iyisini soyliimm kendini tanıyıp sana en çok kilo yapan ney onu bulmak.. şuan hamileligimden ötürü zaten yiyemiyorum zararlı.seyleri.. eskisi gibi.istahim yok.
Yemekler arası açlık yapmak.. sık yememek en iyisi
Ben meyve soda aç kalmayla 2 3 kilo verdim kusmak vs mecbur iştahım götürmedi. Şuan yemeğe başladım biraz.Evet doğru söylüyorsun en azindan evde sağlıklı yemekler pişirmek birde bi yerlere gidince zaten insan yiyor. Ben evdede surekli Fast Food ve kilo aldıran seyler pisirdigim icin sağlıklı beslenecek zaman dilimi kalmıyor bu kür bitince arkasından salmadan saglikli yasama geçmeyi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?