- 15 Nisan 2020
- 8
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi cerrenimoo
Merhaba bende diyet yaptığım dönemlerde duraksama zamanlarında atak olarak yapıyorum hurma diyetini gerçekten mucizevi ve kalıcı oluyormerhaba kızlar bu diyetle kilo verenlerin yazılarını okudum her yerden bende yapmaya karar verdim var mısınız birlikte yapalım
günde üç öğün bir kase yoğurt ve 7 adet hurma öneriliyor
ben günde 21 hurma yiyemem ve geç kalkıyorum bu yüzden iki öğün toplam 7 hurma yemeyi planlıyorum.
yapanlar var mı? veya benimle başlamak isteyenler?
süpermiş o zaman deniyorum hemenMerhaba bende diyet yaptığım dönemlerde duraksama zamanlarında atak olarak yapıyorum hurma diyetini gerçekten mucizevi ve kalıcı oluyor
Şu an 2 aydır diyet yapıyorum ilk fırsatta bende 3 gün yapmak istiyorum
Günde 21 bana fazla geliyordu
7-7 olarak yaptım 3 günde 2.5 kilo vermiştim
Kesinliklesüpermiş o zaman deniyorum hemen
Canım ben yarın başlıyorum hurmalarimi suya koydum bende iki öğün yapicam Hadi bakalım bol eksilermerhaba kızlar bu diyetle kilo verenlerin yazılarını okudum her yerden bende yapmaya karar verdim var mısınız birlikte yapalım
günde üç öğün bir kase yoğurt ve 7 adet hurma öneriliyor
ben günde 21 hurma yiyemem ve geç kalkıyorum bu yüzden iki öğün toplam 7 hurma yemeyi planlıyorum.
yapanlar var mı? veya benimle başlamak isteyenler?
sonuçlarını merak ediyoruuumm mutlaka mutlaka konusalımCanım ben yarın başlıyorum hurmalarimi suya koydum bende iki öğün yapicam Hadi bakalım bol eksiler
valla tadinin bu kadar guzel olacagini hic tahmin etmezdim hic zorlanmadim bugun oglen ve aksam 3 hurma uc kasik yogurt yedim hala cok iyiyim, senin nasil gidiyor?Canm diyet nasıl gidiyor
3 hurma az degilmi ? Valla benimde guzeldi akşam üstü baş ağrısı oldu iki fincan da yeşil çay içtim 1.5 litre su içtim şimdilik başlangıç için iyi gidiyorum
[/QUOTE
baktim internetten 3 5 veya 7 olarak yenebiliyormus cok acikirsam zaten yerim diye dusundum ama hic acikmadim hatta hafifledigimi hissediyorum3 hurma az degilmi ? Valla benimde guzeldi akşam üstü baş ağrısı oldu iki fincan da yeşil çay içtim 1.5 litre su içtim şimdilik başlangıç için iyi gidiyorum
oyle yapiyorum tatlimmm senin nasil gidiyor? tartildjn mi hic?Süper o zaman akşamdan suya koyarsan daha yumuşak ve şekeri gitmiş olur
Daha tartılmadim ama siskinligin indiğini hissediyorm karnım çok şişmişti şimdi kendimi daha hafif hissediyorumoyle yapiyorum tatlimmm senin nasil gidiyor? tartildjn mi hic?
insallah canimArkadaşlar ben de sizde görünce hemen başladım bugüninsaAllah etkisini görürüz hep beraber
evet 3. gunum bugun sabah tartildim 1 kilo gitmisBen bu sabah tartıldım 500 gram gitmiş sizde var mı değişiklik
Sonrasında da salmamamiz gerekiyor yoksa aynen geri dönüyor gidenlerevet 3. gunum bugun sabah tartildim 1 kilo gitmisyarin da yapacagim toplam 4 gun olacak bakalim
Canım benim 3. Günün 2 kilo verdim ama hiç bir şekilde başka birşey yemek yok. Bütün ödem şişkinlik gidiyoArkadaşlar ben de sizde görünce hemen başladım bugüninsaAllah etkisini görürüz hep beraber
Aynen ben Ramazan'a kadar yapicam sonrada iftarda karnımı su ile doyurup böylelikle az yemiş olurum diye düşünüyorum inşallah kalıcı bir şekilde veririz kilolariSonrasında da salmamamiz gerekiyor yoksa aynen geri dönüyor gidenleriyi gidiyoruz şimdilik daha çok veririz İnsaAllah☺