- 11 Ocak 2018
- 140
- 145
- 53
- Konu Sahibi dnzyldz123
-
Dün başladım az once sanah öğünümden önce tartildim 500 gram gitmisBen de yaptım bir ara ama akşamları yapamadım yemek yedim. Ondan kilo veremedim pek.
Bakalım siz verebilecek misiniz
Kesinlikle açık olmuyor onun garantisini veririm
Soyle yapabilirsinizDün başladım az once sanah öğünümden önce tartildim 500 gram gitmisyemek yediginiz icin tam etkisini gostermemistir bence ben dun aksam cok aciktim ilk günüm diye bir salatalik yedim bastirdim bakalim gün gün ne kadar olacak
Aynen bende okudum öyle birsey ama gercekten ise yariyor hurma diyeti en guzelide cok acikmiyosun tok tutuyor zaten amac az az yiyip mideyi az yemeye alistirmaakSoyle yapabilirsiniz
5 tanesini akşam yemeği olarak yağın 2 tanesini akşam yemeğinden 2 saat sonra
Böyle yapılabileceğini okumuştum
Çok mutlu oldummm sadece aksam mi yapicaksinnBugun ben de katılıyorum sana
Detoks niyetli sana h ıgor aksam yapacağım jnsallah
Sabah öğle kesin yapacağım ama aksa i da bilmiyorum. Dayanabilirsem yapacağım,Çok mutlu oldummm sadece aksam mi yapicaksinn
Evet bende oyle oluyorum ozellikle aksamlari bir tuzlu salatalik yiyorum cunku dayanamiorim herseye saldirmaktansa o iyidir dün cok acıktım cunku bisiklette sürdüm bir saate kadar oda beni cok aciktirdi oyuzden hurma orucu zamanın da cok fazla yapmiycam suan 70 olmusum dunden bugune 700gram gitmiş boyumda 166 senin ölçülerin neSabah öğle kesin yapacağım ama aksa i da bilmiyorum. Dayanabilirsem yapacağım,
Açılmak değil de insanı yemek hissi geliyor sadece.
Sabah 8 buçuk gibi yaptım, şimdi yemek yeme hissi başladı bende.
5 ya ne gibi yeyip, 2 tanesini de 3 gibi ara ogün olarak yiyecegim
Benim boy 1.60Evet bende oyle oluyorum ozellikle aksamlari bir tuzlu salatalik yiyorum cunku dayanamiorim herseye saldirmaktansa o iyidir dün cok acıktım cunku bisiklette sürdüm bir saate kadar oda beni cok aciktirdi oyuzden hurma orucu zamanın da cok fazla yapmiycam suan 70 olmusum dunden bugune 700gram gitmiş boyumda 166 senin ölçülerin ne
Cok guzel vermisinnn benimde hedefim ilk olarak 65 sonrasinda 60 en son 55 olup korumaya gecmek istiyorummBenim boy 1.60
Kilom 59-60 arası. Hedef 52
Ben 72 kilodan 55 e düştüm ama tekrar aldım. Şimdi 52 olup 52-55 arasında olmak istiyorum hep
Senin boy üzülmüş. 65 le bile fit görürürsün bayaCok guzel vermisinnn benimde hedefim ilk olarak 65 sonrasinda 60 en son 55 olup korumaya gecmek istiyorumm
Aynen 65 degil ama 60felan olunca 56 57, gibi duruyorum etlerim sıkı bide sporu seviyorum evlenmeden once hep yururdum saatlerce pilates yapardim bide yerdim ama fittim yaniSenin boy üzülmüş. 65 le bile fit görürürsün baya
Benim sorunum su anda evde akşam kadar oturup hiç hareket yapamamakAynen 65 degil ama 60felan olunca 56 57, gibi duruyorum etlerim sıkı bide sporu seviyorum evlenmeden once hep yururdum saatlerce pilates yapardim bide yerdim ama fittim yani
Benim sorunum da o aslinda hareketsizlik cok disari cikmayi sevmiyorum bend üniversitesi derslerimle ugrasiyorum bide İnsülin direncim cikti tiroidle evlendikten sonraBenim sorunum su anda evde akşam kadar oturup hiç hareket yapamamak
Ders çalışıyorum hep oturuyorum böyle kilo vermeye calisiyorum
Hangi bölüm okuyorsunBenim sorunum da o aslinda hareketsizlik cok disari cikmayi sevmiyorum bend üniversitesi derslerimle ugrasiyorum bide İnsülin direncim cikti tiroidle evlendikten sonra
İlahiyat aynen aciktanHangi bölüm okuyorsun
Açıktan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?