Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başladım bugün 3. Gunum işe yarıyor ikinci günde 1.90 Gr gitmişti.hic kaçamak yapmadım iki yada iki buçuk litre arası su içtim ama ikinci günün akşamından itibaren baş ağrısı çok başladı. Dizlerim filan ağrıyorpazar günü hurma diyetine başlamayı düşünüyorum bir kaç kilo fazlam var işe yarıyor mu ?? :) yaromlarınızı merak ediyorum
keşke süt verirken yapmasaydınız...Kızlar ben de malzemeleri bugün alıp yarın başlıyorum, kesinlikle pes etmek yok irademi koruyacağım. En az 2 hafta yapmayı düşünüyorum. Ben tek öğün beslenme ile 2 ayda 10 kilo verdim ama şu an daha acil kilo vermem lazım. Dün Aidin Salih'in açlık orucuna başladım ama dayanamadım sabah uyandığımda titriyordum çok fena oldum o yüzden bıraktım sütüm de kesildi bir şey yemeyince, demek ki sadece su içmekle süt olmuyormuş. Neyse kızlar yarın başlıyorum, beraber yaparsak daha iradeli oluruz.
keşke süt verirken yapmasaydınız...
Kimse yok mu yapacak tek başıma yapıyorum destek olalım birbirimize
Nasıl gidiyorBen sabaha başlıyorum. 10 tane hurma ıslattım 5 tanesini öğlene doğru 5 tanesini akşam yemeği olarak yiyeceğim yemekle. Gün gün paylaşırım nasil gittiğini.
Benim 4. Günüm 3 kilo verdim ama bugün adetime 3 gün kaldığı için dayanamadım birde çalışıyorum felaket kötüydüm ayağa kalkamaz gözlerimi açamaz olmuştum resmen ve haşlanmış patates ve yumurta yedim bir tabak şalgam içtim yanında yoksa bayılacaktımNasıl gidiyor diyet
Aa o kadar kötü mü yaptı ,geçmiş olsun.ben zaten 3-4 gün yapmayı planlıyorum.bugun 2.gun olacak bakalımBenim 4. Günüm 3 kilo verdim ama bugün adetime 3 gün kaldığı için dayanamadım birde çalışıyorum felaket kötüydüm ayağa kalkamaz gözlerimi açamaz olmuştum resmen ve haşlanmış patates ve yumurta yedim bir tabak şalgam içtim yanında yoksa bayılacaktım
Aslında çalışıyor olmasam etkilemez di ama çalışınca baya zorladı bide adetim yakın haliyleonun etkisi de olduAa o kadar kötü mü yaptı ,geçmiş olsun.ben zaten 3-4 gün yapmayı planlıyorum.bugun 2.gun olacak bakalım