hurma çekirdeği poleni kullanıp hamiş olan varmı

mehaycım sende dene kısmet olur belkı.......................gebelık kısmında bunla ilgili yazılar var oraya gırın...amazon .com a bakınnnnnnnn.......

kızla hurma çekirdeği polenini balla karıştırıp yiyen ve hamile olabilen varmı yazarmısınız..

kızlar bende ilk defa duyuyorum şimdi bilgi edinmek için size soracaktım ama sizinde pek bilginiz yokmuş herhalde.. abim hacca gitti dua istemiştim ondan gelince toz halinde hurma çekirdeği tohumu getirmiş orda çok yaygınmış kısır olan kadınlar bile bununla hamile kalıyorlarmış.. bal ile karıştırılıp sütle içilecekmiş.. bende bugün başladım kullanmaya faydası olursa yazarım allahın izniyle

Evet oyle yapmak daha dogruymus aslinda bende sonradan farkettim.ikinci 9 gune zor yetti bize.hic degisiklik oldumu sende

Yok canim hic yapmadi bende.ben hep 27 gunde bir adet olurdum klanmaya baslayinca tam 30 gunde oldum.3 gun suren adetim 6 gun surdu.ama 3 yumurtam olusmus.bakalim sonuc bekliyoruz

Yok canim hic yapmadi bende.ben hep 27 gunde bi r adet olurdum klanmaya baslayinca tam 30 gunde oldum.3 gun suren adetim 6 gun surdu.ama 3 yumurtam olusmus.bakalim sonuc bekliyoruz
Aaaa ins yaa bnde sabirsizlikla bekliyorum ne olacak bnde cok gec oluyorum bakalim ne olur bu ay

tosun788 A akcyln polen kullanmışsınız sonuçlar nedir faydasını gördünüzmü? bende aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum adetliykenmi yoksa bitincemi başlanmalı? herhangi bir tedaviyle birlikte kullanılsa faydası yada zararı olurmu? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Bİ SONUÇ VARMI KULLANDINMI CANIM..BENDE BUGÜN DUYDUM ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM

Canim malesef ben bi sonuc alamadim.ustune tup bebekte yaptirdim oda negatif oldu malesef
üzüldüm allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana..bende bugün birinden duydum düzenli kullanınca işe yaracak gibi bahsettiler ama sen deneyimlemişsin tabi

üzüldüm allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana..bende bugün birinden duydum düzenli kullanınca işe yaracak gibi bahsettiler ama sen deneyimlemişsin tabi
Amin canim allah herkese hayirli bi evlat cok fazla ugrastirmadan.ben duzenli kullandim.hatta umreden peygamber hurmasida getirdiler.onuda 41 tane hurmaya 41 farkli kisi meryem suresini okudu.hergun bitanenin yarisini ben yedim yarisini esim.ama malesef vermicem diyen allah vermiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…