hurma çekirdeği poleni kullanıp hamiş olan varmı

PinkRose

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
6.643
3
356
Diğer
kızlar hurma çekirdeği polenini balla karıştırıp yiyen ve hamile olabilen varmı yazarmısınız..

kızlar bu poleni hergün 1 çay kaşığı olarak 1 yemek kaşığı balla karıştırıp 7 gün yemek gerekiyomuş ilişkide yokmuş bu sürede duyan bilen varmı???. yazın hadi bekliyorum...

ilk defa duydumm keşke doğru olsada kalıversek hamilee nerdeee

canım ben bunu duymadımda benım arkadaşımın eşinin sperm sayısı cok duşuktu dırek mıko dedıler daha sonra bunlar kecı boynuzu kürü yaptılar 3 ay kullandılar sperm sayısı ve şeklınde cok fazla yukselme oldu sımdı doktorlar klomen ve aşılamayla bıle şansımız var dıyorlar

evet canım keçiboynuzu erkekler bu polende bizlerin kaliteli yumurtası için sanırım:1rolleyes:

canım bende hiç duymadım ama umarım doğrudur ve uyguladığın zaman sana şifa olur ve minik bebeğini kucağına alırsınn..rabbim bu yolda yar ve yardımcın olsun seninde yüzünü güldürsün en yakın zamanda inşallahŞenizŞeniz

arkadaşım ben üç ay kadar önce böyle bışey duyup yazmıştım... ama keçi boynuzu kuru daha etkılıkı bununla alakalı bu sonuç yok. ama denemekte fayda var ben ilişki yok kısmını bilmıyorum .. belkı spermler daha güçlensın dıye olabılır. şifanın nereden geldığını bılemeyız eşim bıraz kullandı hurma polenını ama keçı boynuzu kuru daha etkılı şımdı sonuçları daha iyi... ben alabılırsem preseed dıye bışey var onu denemek istıyorum bı ıkı ay inş tedavıye gerek kalmaz sızede tavsıye edr. kullanan ve hamiş kalan çok. dua ile..........

soğolasın muallimcim yazdığın için..preseed ne ki hiç duymadım tohum gibi bişeymi.satılıyomu nerde yazarsan sevinirim canım..

canım bende almaya çalışıyorum sparış için bu bı tur kayganlaştırıcı çok kullanan var burude menzılgulu iki ay kullanmış bu ay hamıle.. ama bu kayganlaştırıcı spermlerı öldurmuyo besleyıp rahme ilerlemeyı kolaylaştırıyor canlı kalmalarını sağlıyor daha çok erkeklerın sperm zayıflığı problemınde. hatta googlı gır yaz çıkıyor bıde gebelık kısmında kı yazlarda var oku canım vesıle nerede bılemeyız bellkı bunda tedavı olmadan olursa ne iyi olur rabbım kımseyı aratmasın kısa yoldan versın inş.

sağolasın canım internttenmi sipariş yoksa ecznede satılıyomu..?

kizlar valla bende hic duymamistim kimbilir daha neler duyucaz..her seyi denemekte fayda var....

kayganlastiriciyi biliyorumda spermleri besleyenini hic duymamistim..;nerden alicz bunu???

bilmiyorumki canım nerde satıldığını öğrenmeye çalışıyorum sen öğrenirsen yaz bana olurmu canım beniiiiiimm...

canım artık işe başladım ya gıremıyorum........
nasılsınız...
canım bu kayganlaştırıcıyı araştır çok kışı hamış kalmış sounda zatrarlı bı şey değil eczanelerde yok malesef internetten spıarış var........ gır bak canım bunlar vesıledır belkı kısmet olur kımbılır menzılgulu ıkıncı kullanmada hemde eşinin spermlerı çok iyi deplıken kaldı .canım kendıne iyi bak ...umudun hep taze kalsınnnnnnnnnnnn

mehaycım sende dene kısmet olur belkı.......................gebelık kısmında bunla ilgili yazılar var oraya gırın..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…