Adetin 3. günü başladım Ovulasyona kadar yaklaşık 2 hafta sabah ve aksam aç karına 1tatlı kaşığı yedim. 2 ay bu sekilde kullandım.2. Ayda nasip oldu.Nasıl kullandınız tarifini ve kullanım zamanını yazar misin canım
Canım ben bu poleni kullandığım 2. Ayda hamile kaldım.yukarda nasıl kullandığımı yazdım. Ilk ay poleni yerken ilişki olmadı. Tarifte öyle yazmışlardı. Ikinci ay kendim değiştirdim adetin peşine bir gun iliski bir gun boş gün aşırı seklinde çalışma oldu. 5 kere falan. Yumurtamın catladığı gün çok yoğun şeffaf akıntı oldu zaten anladım o günü değerlendirmiştik.Slm arkadaşlar yeni uyeyim bende bebek için ugrasiyorum iki başarısız aşılamam var Suan tedaviye ara verdim arkadaşım umreden yeni geldi saolsun bana da hurma poleni almış ama ben tam olarak nasıl kullanılacak bilmiyorum kullananlar kullandığı süre için de ilişki olmadı mi hiç bilgisi olan varsa paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Tarife oyle yazmışlardı kağıtta. Bende saçma olduğunu düşündüm ve ikinci ay 2 hafta beklemedim. Adet bitince gün asiri calistik.Iki hafta ilişkinin olmaması bana çok normal gelmedi ama spermler oluyomus diye duydum zaten eşim de hareketsizlik sifirdi şimdi 65 oldu hareketlilik yani bu kadar ara vermek yine olumsuz etkilemezmi
Bizim arılarımız var canım doğal çiçek balıydı. Ilk ay esimde benle beraber yedi ikinci ay fazla yemedi. Biz yaza aşılama yapıcaz diye boş vermiştik biraz. Ben ziyan olmasın ön hazırlık diye yiyordum açıkçası. Aynen şifa Allahtan. Ama şunu söyleyebilirim ilk defa 15. Gün yumurtam çatladı genelde 21i bulurdu. Ve bu kadar yoğun çatlama akıntısı hiç görmemiştim.Evet şimdi gördüm söylemişsiniz nasıl kullandiginizi bende anlattığıniz gibi baslayim inşallah şifa Allahtan bakalım... yalnız doğal bal olması sart mi ben arastirdim ama bulamadim aktarlardan alsam olur mu siz nasıl yaptiniz
Tabi yedik 3. Günü başladık 15. Gün akıntıyı görünce bıraktım ben tam 2 hafta olmamıştı iştePeki bu ikinci ayinizda da kullandinizmi yani çalışma zamanınızda
Amin canım neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Canım herşey Allahtan. Vakti gelince olacak kendini rahat bırak. Gebelikten sonra daha çok enerjiye ihtiyacın olacak. Rabbim isteyen herkese yasatsin bu güzel duyguyu her gün dua ediyorum sizlere.Çok teşekkür ederim sabırla cevap verdiniz Allah razı olsun kardeşim Rabbim size de hayırlısı ile saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin... Bana ve isteyen herkese de hayırlısı ile bu duyguyu tattirsin insallah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?