hurma çekirdeği poleni kullanıp hamiş olan varmı

Slm arkadaşlar yeni uyeyim bende bebek için ugrasiyorum iki başarısız aşılamam var Suan tedaviye ara verdim arkadaşım umreden yeni geldi saolsun bana da hurma poleni almış ama ben tam olarak nasıl kullanılacak bilmiyorum kullananlar kullandığı süre için de ilişki olmadı mi hiç bilgisi olan varsa paylasirsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Canım ben bu poleni kullandığım 2. Ayda hamile kaldım.yukarda nasıl kullandığımı yazdım. Ilk ay poleni yerken ilişki olmadı. Tarifte öyle yazmışlardı. Ikinci ay kendim değiştirdim adetin peşine bir gun iliski bir gun boş gün aşırı seklinde çalışma oldu. 5 kere falan. Yumurtamın catladığı gün çok yoğun şeffaf akıntı oldu zaten anladım o günü değerlendirmiştik.

Iki hafta ilişkinin olmaması bana çok normal gelmedi ama spermler oluyomus diye duydum zaten eşim de hareketsizlik sifirdi şimdi 65 oldu hareketlilik yani bu kadar ara vermek yine olumsuz etkilemezmi

Evet şimdi gördüm söylemişsiniz nasıl kullandiginizi bende anlattığıniz gibi baslayim inşallah şifa Allahtan bakalım... yalnız doğal bal olması sart mi ben arastirdim ama bulamadim aktarlardan alsam olur mu siz nasıl yaptiniz

Iki hafta ilişkinin olmaması bana çok normal gelmedi ama spermler oluyomus diye duydum zaten eşim de hareketsizlik sifirdi şimdi 65 oldu hareketlilik yani bu kadar ara vermek yine olumsuz etkilemezmi
Tarife oyle yazmışlardı kağıtta. Bende saçma olduğunu düşündüm ve ikinci ay 2 hafta beklemedim. Adet bitince gün asiri calistik.

Bizim arılarımız var canım doğal çiçek balıydı. Ilk ay esimde benle beraber yedi ikinci ay fazla yemedi. Biz yaza aşılama yapıcaz diye boş vermiştik biraz. Ben ziyan olmasın ön hazırlık diye yiyordum açıkçası. Aynen şifa Allahtan. Ama şunu söyleyebilirim ilk defa 15. Gün yumurtam çatladı genelde 21i bulurdu. Ve bu kadar yoğun çatlama akıntısı hiç görmemiştim.

Bende aynen anlattığıniz gibi uygulayim bakalım bal aktardan falan alırım artık doğal bak bulma imkanim yok ama eşim Suan başka bir hap kullanıyor bitkisel bir hap onun için o kullanmak istemiyor bundan kendim kullanırım artik

Çok teşekkür ederim sabırla cevap verdiniz Allah razı olsun kardeşim Rabbim size de hayırlısı ile saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin... Bana ve isteyen herkese de hayırlısı ile bu duyguyu tattirsin insallah☺

Amin canım neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Canım herşey Allahtan. Vakti gelince olacak kendini rahat bırak. Gebelikten sonra daha çok enerjiye ihtiyacın olacak. Rabbim isteyen herkese yasatsin bu güzel duyguyu her gün dua ediyorum sizlere.

Nasip olursa yarin sabahtan başlıyorum hurma polenine organik bal bulamadim normal marketten aldım artık şifa Allah'tan dua edin inşallah hayırlı haberi alırım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin her ne kadar kafaya takmayim desemde malesef olmuyo

Merhabalar, Üzerinden baya zaman geçmiş ama yine de sorayım. Yediğiniz bal-polen karışımının bir faydası oldu mu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…