Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızla hurma çekirdeği polenini balla karıştırıp yiyen ve hamile olabilen varmı yazarmısınız..
Bn suan kullaniyorum ins sonuç alırımkızlar hurma çekirdeği polenini balla karıştırıp yiyen ve hamile olabilen varmı yazarmısınız..
Bende bu ay kullandım canım inşallah olumlu sonuç alırızBn suan kullaniyorum ins sonuç alırım
Nasil kullandin cnm sntosun788act: 40048285 .!.:Bende bu ay kullandım canım inşallah olumlu sonuç alırız
Yarim kilo bala karistirdim 9 gun boyunca esim ve ben sabah aksam yedik 3 vun ara verdik sonra yine 9 gun devam Ettik.uzerinde oyle yaziyordu valla.sen nasil yedin.Nasil kullandin cnm sn
Bnde ayni uyguluyorum biz bir kiklo bala karistirdikYarim kilo bala karistirdim 9 gun boyunca esim ve ben sabah aksam yedik 3 vun ara verdik sonra yine 9 gun devam Ettik.uzerinde oyle yaziyordu valla.sen nasil yedin.
Daha ilk dokuz gunum bitmedi bnm ama bnde mide bulantisi cok yapiyo sendede oluyomuEvet oyle yapmak daha dogruymus aslinda bende sonradan farkettim.ikinci 9 gune zor yetti bize.hic degisiklik oldumu sende
Aaaa ins yaa bnde sabirsizlikla bekliyorum ne olacak bnde cok gec oluyorum bakalim ne olur bu ayYok canim hic yapmadi bende.ben hep 27 gunde bi![]()
r adet olurdum klanmaya baslayinca tam 30 gunde oldum.3 gun suren adetim 6 gun surdu.ama 3 yumurtam olusmus.bakalim sonuc bekliyoruz
Ayy bende cok merak ettim sonucu merakla bekliyorumAaaa ins yaa bnde sabirsizlikla bekliyorum ne olacak bnde cok gec oluyorum bakalim ne olur bu ay
Haberi aldigimda yazarimAyy bende cok merak ettim sonucu merakla bekliyorum
Bİ SONUÇ VARMI KULLANDINMI CANIM..BENDE BUGÜN DUYDUM ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM
Canim malesef ben bi sonuc alamadim.ustune tup bebekte yaptirdim oda negatif oldu malesef
üzüldümCanim malesef ben bi sonuc alamadim.ustune tup bebekte yaptirdim oda negatif oldu malesef
Amin canim allah herkese hayirli bi evlat cok fazla ugrastirmadan.ben duzenli kullandim.hatta umreden peygamber hurmasida getirdiler.onuda 41 tane hurmaya 41 farkli kisi meryem suresini okudu.hergun bitanenin yarisini ben yedim yarisini esim.ama malesef vermicem diyen allah vermiyo yaniüzüldümallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana..bende bugün birinden duydum düzenli kullanınca işe yaracak gibi bahsettiler ama sen deneyimlemişsin tabi
valla kimseden geri dönüş olmadı bu. fakat araştırdım baya. getirttim polen başlayacam Allah nasip ederse bu ay.Bİ SONUÇ VARMI KULLANDINMI CANIM..BENDE BUGÜN DUYDUM ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM