Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel olmuş
Ye yasım onlarıda ben yaptımCanım ekmekleri çekti Kukrişkom
Açım, aç
Ellerine, emeğine sağlık Kukrişkom. Yarışmada başarılar diliyorum.
Canım benim çok teşekkür ederim sende en az benim kadar güzel yapardınKukriskom valla iyi ki bu çorbayı sen almışsın ben almamışım sen çok güzel yapmışsın, şahane gözüküyor ağzımın suyu aktı yağına ellerine sağlık başarılar dilerim canım kukriskom
Teşekkür ederim canım benimKukrim ellerine emeğine sağlık canım çok güzel görünüyor bol şanslar
Ellerine sağlık kukrişiiimHerkese Merhaba
İlk defa deneyip tadından memnun kaldığım tarif ile geldim
Çorbamız için gerekli malzemeler,
Eki Görüntüle 3006837
150 gr et (Bu arttırılabilir arzuya göre )
3 adet patlıcan
1su bardağı yoğurt
1adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
2diş sarımsak
1adet soğan
Tuz
Karabiber
Üzerine sos için ,
Kırmızı toz biber,nane,bir yemek kaşığı tereyağı ve
Dilerseniz kızarmış ekmek de ekleyebilirsiniz sunumda
Öncelikle etimizi bir litre su ile haşlıyoruz.Etimiz haşlanırken, patlıcanlarımızı közleyip ,soğuduktan sonra soyup doğruyoruz.Haşlanan etimizi de suyundan alıp soğuduktan sonra didiyoruz.Eki Görüntüle 3006838
Bir tencerede biraz sıvı yağ eşliğinde ince ince doğradığımız soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavurduktan sonra patlıcanlarımızı ekleyip biraz da onları kavuruyoruz.
Dilerseniz bu aşamada dilerseniz et suyumuzuda ekleyip biraz kaynattıktan sonra bir iki tur blenderdan geçirebilirsiniz.
Taneli sevenler isterse geçirmeyebilir.
Bu şekilde kaynayan çorbamıza bir kapta yoğurt un ve yumurta sarısı ile hazırladığımız sosumuzu eklemek için çorbamızdan biraz sos kabına alıp ılıştırıp yavaş yavaş ekleyip çorbamızı karıştırıyoruz.
Tuzunu karabiberini de ekleyip biraz daha kaynattıktan sonra son olarak didiklediğimiz etleride ekleyip ,bir iki kere karıştırıp altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 3006839
Çorbamız hazır,afiyet olsun
Eki Görüntüle 3006880 Eki Görüntüle 3006881 Eki Görüntüle 3006882 Eki Görüntüle 3006883 Eki Görüntüle 3006884 Eki Görüntüle 3006885
Pericimm teşekkür ederim canımVaaaay sunumaaa geeeeel
Şa ha neeeee ellerine sağlık kuzumm
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık kukrişiiim
Rica ederim balimmPericimm teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimMük olmuş
Eline emeğine sağlık canım enfes görünüyorHerkese Merhaba
Eki Görüntüle 3006837
3 adet patlıcan
1su bardağı yoğurt
1adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
2diş sarımsak
1adet soğan
Tuz
Karabiber
Üzerine sos için ,
Öncelikle etimizi bir litre su ile haşlıyoruz.Etimiz haşlanırken, patlıcanlarımızı közleyip ,soğuduktan sonra soyup doğruyoruz.Haşlanan etimizi de suyundan alıp soğuduktan sonra didiyoruz.Eki Görüntüle 3006838
Bir tencerede biraz sıvı yağ eşliğinde ince ince doğradığımız soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavurduktan sonra patlıcanlarımızı ekleyip biraz da onları kavuruyoruz.
Dilerseniz bu aşamada dilerseniz et suyumuzuda ekleyip biraz kaynattıktan sonra bir iki tur blenderdan geçirebilirsiniz.
Bu şekilde kaynayan çorbamıza bir kapta yoğurt un ve yumurta sarısı ile hazırladığımız sosumuzu eklemek için çorbamızdan biraz sos kabına alıp ılıştırıp yavaş yavaş ekleyip çorbamızı karıştırıyoruz.
Tuzunu karabiberini de ekleyip biraz daha kaynattıktan sonra son olarak didiklediğimiz etleride ekleyip ,bir iki kere karıştırıp altını kapatıyoruz.
Eki Görüntüle 3006839
Eki Görüntüle 3006880 Eki Görüntüle 3006881 Eki Görüntüle 3006882 Eki Görüntüle 3006883 Eki Görüntüle 3006884 Eki Görüntüle 3006885
Teşekkür ederim canımEline emeğine sağlık canım enfes görünüyor
Koca tarafından Ardahanlıyım bizimkiler kete yapıyor boyuna keşke bu çorbayı yapsalarmışTeşekkür ederim canım
Lezzetli oluyormuş gerçekten dene bir kere mutlaka canımKoca tarafından Ardahanlıyım bizimkiler kete yapıyor boyuna keşke bu çorbayı yapsalarmış
İnşallah canım deneyip içireyim bizimkilere yörelerinin çorbasınıLezzetli oluyormuş gerçekten dene bir kere mutlaka canım
Al sana bir tane daha muhteşem görünüyor ellerine sağlık canımHerkese Merhaba
Eki Görüntüle 3006837
3 adet patlıcan
1su bardağı yoğurt
1adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
2diş sarımsak
1adet soğan
Tuz
Karabiber
Üzerine sos için ,
Eki Görüntüle 3006839
Çok teşekkür ederimAl sana bir tane daha muhteşem görünüyor ellerine sağlık canım