• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HUNCALIFE Hakkında Her Şey :)

GeReNk_YoK

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
132
8
318
Ankara
baktım böyle bir konu göremedim
katalogdan satış yapmaya yeni başlayan bu şirketi tanıyalım
ki hunca zaten biliniyor
katalogda carmina makyaj ürünleri de var :46:

BENDE geçan ay huncalife temsilcisi oldum ancak henüz sipariş vermedim. huncayı ben biliyorum tanıyorum ama malesef network satışta yer edinmesi uzun zaman alacak gibime geliyor. katalogtaki hiç bir ürününü deneyemedim aynı zamanda diğer kozmetiğinde satış temsilcisiyim. katalogtaki ürünleri kullanıp deneyenler ürünler hakkında bilgi verirse süper olur

carmina olarak piyasa kozmetikçilerde stılırken bu büyük standlara koydukları ürünlerin hepsini denedim bir arkadaşım kozmetikte çalışıyordu setin üstündeki ürünler değiştikçe ya da fazla geldikçe bana verirdi.

2li farları gerçekten çok güzel kalıcı, pırıltılı, dağılmıyor, uçmuyor herrengi mevcut neredeyse

kapatıları cuk diye cilde oturup uyum sağlıyor

rujları kalıcı kokusuda çok hoş

fondotenini kullanmadım başka markadan verdi çünkü

allıkların hepsinden var ve inanılmaz evde 3 tane allık var duruyor carminanınkileri kullanıyorum bu ay inglot un allığıda geldi(başka yerde) onun kadar güzel(bence)

tekli farlarıda 2li gib aynı dağılmıyor uçmuyor

bu sipariş vericem eyeliner kalem fondoten rimel

ojesini piyasadayken kullanmışsındr mutlaka az çok biliyorsundur

parfüm numunelerini sağolsun danışmanım gönderdi kullanılabilir güzel hatta UNIQUE JOY parfümü AVON daki WINK (tabi 2004 gibi kaldırıldı ) onun tıpkısnın aynısı

fırsatım olmadı fotoğrafları eklemeyi yoğunum şu aralar işyerinde o yüzden link koymakla yetiniciğim
HuncaLife Şubat-Mart 2012
:22:

üye oldum ve ürünlerini kullandım çok iiler:) özellikle parfümlerine bayıldım :)

xxxxx

buradan istediğiniz herşeye bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back