Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm benim bebeğiminde gaz problemi çok fazla olduğu için doktor sakinleştirsin diye verdi o çayı pazartesiden beri kullanıyorum ama hem çok az içiyo hemde severek içmiyo bebeğimi alıştırmaya çalışıyorum alışırsa faydasını görürüm inş.
slm ben de dün 20 günlük bebeğime verdim geceleri hiç uyumuyordu dün ilk kez bu kadar rahay uyuduk harika bir ürün gerçekten...
bu çayı veren arkadaşlara bir kaç sorum olacak...
1- 100 ml hazırladığımız çayı kaç saat içerisinde tüketmeliyiz böyle bir süre var mı oğlum henüz 20 günlük ve 100 ml tek seferde onun için çok fazla
2- emzirdikten önce mi sonra mı veriyorsunuz...
a.s.
mrhb.benim kızım üç aylık bir günde içebildiği kadarını veriyorum kızımda 100ml hepsini bitiremiyor. emzirdikten yarım saat 40dk sonra veriyorum.hıı buarada gülegüle büyüt bebişini
teşekkür ederim canım yalnız benim bebeğim ilk gün o kadar rahat uyumasına rağmen sonraki günler çaydan hiç etkilenmedi çayı veriyorum ama huysuzlanmaya aynen devam ediyor etki etmeyecek galba bize...
bu arada sizin de kolik (gaz sancısı) oluyor muydu nasıl çözüm buldunuz ne zaman kesildi biz çok zor ünler geçiriyoruz da....:1no2:
teşekkür ederim canım yalnız benim bebeğim ilk gün o kadar rahat uyumasına rağmen sonraki günler çaydan hiç etkilenmedi çayı veriyorum ama huysuzlanmaya aynen devam ediyor etki etmeyecek galba bize...
bu arada sizin de kolik (gaz sancısı) oluyor muydu nasıl çözüm buldunuz ne zaman kesildi biz çok zor ünler geçiriyoruz da....:1no2:
Arkadaşlar,benim 1. 2 yaşında ve 2. henüz 20 günlük olan 2 oğlum var.İlki 2 yaşında olmasına rağmen hala düzenli uyku söz konusu değil.Çocuktan çok düzenli uyku ve çocuk sahibi olup çok dinlenme bekleyemezsiniz.Yok papatya çayı vs.nasıl verebiliyorsunuz anlamıyorum!Hepsi kimyasal ve çoğunda anason var.Daha da fazlası anason verdiklerini söyleyenler bile var.Dehşetle okudum!Bu nasıl annelik mi desem yoksa cehalet mi? İnsan minicik yavrusunun beyin hücrelerini nasıl öldürür?Siz her gece rakı içip uyuyun bakalım çok sağlıklı uyku oluyormu? Pes...