Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar cok fena zayıf gorunuorm cunku
bısı yakısmıo ustume kadın dedıınde azıcık kalca olur
yag olur ama azıcık bole kalım dıorm ama sızı bırakmam asla![]()
ya kızlar cok fena zayıf gorunuorm cunku
bısı yakısmıo ustume kadın dedıınde azıcık kalca olur
yag olur ama azıcık bole kalım dıorm ama sızı bırakmam asla![]()
yaa sen yemene içmene bakbizde senin gibi rahat günlere geleceğiz inş
![]()
![]()
![]()
Hayal etmesi bile çok güzel..Ayy inşallah amin amin aminn![]()
Canım ya çok tatlısın..eee bizi bırakma madem.Ya bence de iyisin.Sadece kendini korumaya al derim ben istediklerinden ye bence h abu arada kalça olsun da yağ olmasın![]()
rabbim bize nasip eylemeyeceği birşeyin hayalini kurdurmaz kuzummmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
ole artık beslenmeyı ogrenıcem ya
yeter bu kadar sızıde hayatta bırakmam
o kadar cok alıstım kı olmadınız zaman eksıklık oluo bende
Canım evet öyle bir hakkım var ama ne bileyim işte..Rabbim kulları için çok güzel kolaylıklar vermiş aslında.Emziriyorsan,hastaysan,gebeysen tutma diyor..Ne güzelsin Allah'ım sen.Verdiğin emirler böyle güzelken sen ne kadar güzelsin kim bilir Rabbim..Canım regl geçen ay 7sinde oldum bu ayı bekliyorum.Doğumdan 6 ay sonra regl oldum canım..
zeyomcum süpersin çok güzel motive ediyorsunuz burda hepiniz beni
su şişem masamda içiyorum bolbol,
az önce gazetede okudum hadise 1 ayda 13 kg vermiş :26:
şaştım kaldım
sen regl olacan ondan azaldı sütün benim hep ole oluyodu
ya evet bende okudumda yani koçu varmış baksana bence haside iyiydi gayet hully dediği gibi kalça şart :))
ya ben cocuk ıstıom yaaaaaaaaaa![]()
Sahi hullycim ne oldu bebek işi?![]()
mericim cok ıstıorm ama
hep korkuorm
bugun bı psıkologa gıdıcem anlatıcam
hem ıstıorm hem cesaret edemıorm ya az once yıne cok ıstahlandım ama
hapımın bıtmesıne de 15 gun kaldı
ya ne yapsak kı cok mu zor bakmak
Kolay diye bir şey yok hullycim..Bak kilo vermek için nasıl çaba sarfediyoruz dimi?Market alış verişini yaparken bile çok yorulduğumuz oluyordur..Temizlik işinde de öyle..Eee bebek büyütmek de kolay değil.3 gündür ne çekiyorum gel bana sor huysuz çok ağlayan bir bebek oldu meleğim..Ama bir gülüşü yok mu dünyalara bedel canım.Bende senin gibi düşünüyordum yaparım,yapamam diye çok düşündüm ama keşke erkenden yapsaymışım diye kafama vuruyorum şimdi.Ki kaldı ki eşinin yaşı gelmiş.Bence hiç bir kadın bu duygudan mahrum olmamalı..Ben yap derim.Hem bebeğe çok kıyafet almana gerek yok.Çok çabuk büyüdükleri için kıyafetlerin hepsini giyinemiyorlar bile.Eee zaten sen emzireceksin inşallah..Sadece senin sevgin ilgin gerekli ona..Ee annen ve teyzelerin de var.Oh daha ne olsun.Haydi akşam bitir bu işi..![]()