• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hükümetten evlenene 10 bin lira!

Bu ne ya... :KK45:

Aklima bi uye geldi mesajlarini okuyunca... Dini konular, ayetler paylasip banlanan, banlanınca da " bu konularda banlaninca şehit oluyormusum gibi hissediyorum" ( yada buna benzer bisey) yazan üye geldi nedense aklıma...:KK45:
Hahahaha :) O ayrı bir vakaydi da bu da bi değişik.

Dans bizim de gelirimiz ona yakin aylik ama inan birak zengini cocuk okula basladi ikincisi geldi ailelere yardim derken elde avucta kenara atacak bir sey kalmıyor

Maaşla zengin olunur mu alla aşkına. Eve 10bin girse yılda 120 bin eder. Yediğin içtiğin kira faturalar çocuk masrafları elde ne kalır ki?

Belki evinizi alırken Allah ve Rasulune savaş açtığınız içindir. İşte biz onu yapmadık (bkn faiz ayetleri)

Hadi ben müslüman değilim ondan kaybettim.

Çok dindar ve fakir halkımız nerde yanlış yapmış da çok zengin ve dindar çevreniz kadar olamamış?

10 bin tl ile acılar içinde yaşayanları da gördüm ya gözüm açık gitmez. Herkes gelirine göre harcar ok de... o kadar da degil yani. 10 bin ile gayet de güzel yaşanır, hiçbir şeyden geri kalınmaz, birikim de yapılır...

yahu bir trollemeyin milleti yok altı çocukla memur maaşıyla gül gibi geçiniyorlarmış da bunları da kredisiz mredisiz paralara üfleye üfleye yapmışlarda evlerine ev katıyorlarmış da bilmem neymişte
he canım he
ya milleti yiyor ya paranın içinde başka bir şey var ya babadan zengin olmaları falan filan
bu zengin görmüş dindar aileler de Suriyeli aileler olmasın ne de olsa savaş kıtlık açlık engel olmuyor onlara bebek üstüne bebek yapıyorlar
okula giderken o altı çocuğu nereye bırakıyorsun canım benim bir desene
hepsini kreşe bıraksan kreş parası bir çok kişinin maaşının üç katı olur
açtırmayın lütfen bayramlık ağzımı

10 bin tl ile acılar içinde yaşayanları da gördüm ya gözüm açık gitmez. Herkes gelirine göre harcar ok de... o kadar da degil yani. 10 bin ile gayet de güzel yaşanır, hiçbir şeyden geri kalınmaz, birikim de yapılır...

Evet çok rahat yaşanır ve türkiye şartlarında çok iyi bir maaş. Biz de onu diyoruz ya. Ama zengin olunmaz. 6 çocuk yapıp 3 tane ev alınmaz.

Aylik gelirimiz 10 bin lira olmasa da yüksek iki cocuk var biri okula basladi aylik okul masraflari cocugun masraflari hele bu ay hastalık su bu derken sıfırı tükettik. Birikim yapmak da cocuklar varken zor biz yapamiyoruz en azindan.

Kimse de acilar icinde yasadigini soylemiyor zaten ama zengin degiliz yani. Nerde 3 5 tane ev alacağım bir de

Mune Mune abladan mesaj var haberiniz olsun bilmeden kiblenmeyin o_O
yönetimden duyuru:
Bu bölümde üslupsuzluk, hakaret, siyasi parti ve siyasi kimliklere(vekiller, parti başkanları, Cumhurbaşkanı, Başbakan) hakaret, aşağılama, karalama/kötüleme, Atatürk'e hakaret, aşağılama, kötüleme ban sebebi, polemikler serbestti.
Yalnızzzz polemik siyasi polemikler doğaldır, siyasi polemiklere ban olmasın dendiği için serbestti.
Bu polemikler bazılarının sayesinde mutasyona uğrayıp kişisel polemiklere döndü.
Siyasi polemikler içeriğinde hakaret, küfür, aşağılama gibi şeyler olmadıkça serbest olmaya devam edecek ama kişisel tartışmalara ban geldi.
Bundan sonra bu bölümde birbiriyle kişisel, şahsi polemiklere girenler uyarısız banlanır.

Okuyun, dağıtın. İnsanlar sıkıldı kişisel sataşmalardan.

Back