How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hukuki bilgisi olanlardan ricamdır.

Derdim para değil
Ahlak.
Yani ahlaksızlık.
Aldığım tazminatın yarısı borç olarak verilen paraydı zaten, 150 değil 300 istesem ne olacak zaten ödeyemedikten sonra. Ayrıca bu tamamen kişisel görüşüm kimseyi kırmak incitmek istemem ben borçlar dışında vereceği parayı kendime değer biçmek gibi görüyorum. Tam anlatamamış olabilirim düşüncemi. Hayatımda olmasaydı hiç ben bir ev sahibi olurdum bugüne. Hiç o hesaplara dahi girmedim.
Empati kurdum, sevgisi bitmiş dedim, çaba kar etmeyecek dedim ve ceketini alıp defolup gitmesine müsaade ettim.
Fakat böyle bir ahlaksızlık. Kan beynime sıçrıyor emin olun. Bu duygu aldatılmak da değil. Git bekar bir kadınla aldat, git parası ile biriyle birlikte ol. Ama 3 çocuğun hayatını olumsuz etkileyecek bir şehvetin içine düşecek kadar ne yaşadın be adam be kadın.
Bunun bedeli olsun istiyorum. Kanıtım olursa davadan da geçtim ailesi ailem çevresi bunu bilsin görsün istiyorum.
Kadının meselesi ayrı. Bekar olsa onla uğraşmazdım. Şimdi kadına da çok öfkeliyim. Yani kalbimden geçenler ile aklımdan geçenler müthiş bir savaş içinde.

Tamam tazminat için değil sanırım sizin iptali istemenizin nedeni. O zaman hiç anlamı yok boşanmayı iptal etmenin. Bir de uzayacak da uzayacak. Hala adamla evli olacaksınız o sürelerde. Kabus gibi bir şey.

Evli kadınla birlikte olmasının bedeli olsun istiyorsanız kocasına yerlerini tarihlerini söyleyin. Bunu dava ile sağlayamazsınız. Şöyle ki benim erkek kuzenim 1 yıl önce yakşalık karısını evli bir kadınla yakaladı. Avukatlar demiş 40.000 tazminat maximum alırsın, nafaka da alamazsın çalışıyorsun çocuk yok diye. Kuzenim sırf rezillik çıkmasın diye kıza çok daha yüksek tazminat ve 1 senelik nafaka verdi (kendi isteğiyle) ve anlaşmalı boşandılar. Sonra kız kanıtları evli kadının eşine ve işyerindekilere atmış (ikisi de aynı iş yeri) kocası affetti kadını, işyerinde de kimse sallamadı. Tabi bir süre kavga dövüş huzursuzluk oldu. Hiç kızmadım kıza iyi de yaptı dedim ama hiç bir anlamı yok inanın. Sadece imtikam diye yıprandığınızla kalırsınız. Hatta aldatılan kocayı tekrar aramış neden boşamadın diye, adam kızın deli olduğunu düşündü o kadar. Manyak herhalde taktı demiş.

Çok acı verici bir durum olsa da aldatmanın bedeli sadece ama sadece boşanıp tazminat vermek. Baika bedel yok. Gerek de yok. Sizi kaybetti şimdi başkasıyla mutlu olacaksa da olacak. Çocuklarının yuvalarını bozmalarını düşünmemişler başka ne düşünsünler. Biten bitmiş giden gitmiş. Öfke, intikam sadece size zarar verir. İç huzurunuzu sağlayın ve yepyeni mutlu, huzurlu hayatımın ilk günü diye yeni bir sayfa açın. Adam isterse hırsız olsun isterse işyerinde yolsuzluk yapsın artık sizin sorununuz değil. Ahlaksız olması sizin sorununuz, probleminiz değil artık.

dava süreci başladıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmıyor. yani istediği gibi takılabilir. sizle evliyken kadının varlığını ispatlayacak delil bulun siz

Tamam tazminat için değil sanırım sizin iptali istemenizin nedeni. O zaman hiç anlamı yok boşanmayı iptal etmenin. Bir de uzayacak da uzayacak. Hala adamla evli olacaksınız o sürelerde. Kabus gibi bir şey.

Evli kadınla birlikte olmasının bedeli olsun istiyorsanız kocasına yerlerini tarihlerini söyleyin. Bunu dava ile sağlayamazsınız. Şöyle ki benim erkek kuzenim 1 yıl önce yakşalık karısını evli bir kadınla yakaladı. Avukatlar demiş 40.000 tazminat maximum alırsın, nafaka da alamazsın çalışıyorsun çocuk yok diye. Kuzenim sırf rezillik çıkmasın diye kıza çok daha yüksek tazminat ve 1 senelik nafaka verdi (kendi isteğiyle) ve anlaşmalı boşandılar. Sonra kız kanıtları evli kadının eşine ve işyerindekilere atmış (ikisi de aynı iş yeri) kocası affetti kadını, işyerinde de kimse sallamadı. Tabi bir süre kavga dövüş huzursuzluk oldu. Hiç kızmadım kıza iyi de yaptı dedim ama hiç bir anlamı yok inanın. Sadece imtikam diye yıprandığınızla kalırsınız. Hatta aldatılan kocayı tekrar aramış neden boşamadın diye, adam kızın deli olduğunu düşündü o kadar. Manyak herhalde taktı demiş.

Çok acı verici bir durum olsa da aldatmanın bedeli sadece ama sadece boşanıp tazminat vermek. Baika bedel yok. Gerek de yok. Sizi kaybetti şimdi başkasıyla mutlu olacaksa da olacak. Çocuklarının yuvalarını bozmalarını düşünmemişler başka ne düşünsünler. Biten bitmiş giden gitmiş. Öfke, intikam sadece size zarar verir. İç huzurunuzu sağlayın ve yepyeni mutlu, huzurlu hayatımın ilk günü diye yeni bir sayfa açın. Adam isterse hırsız olsun isterse işyerinde yolsuzluk yapsın artık sizin sorununuz değil. Ahlaksız olması sizin sorununuz, probleminiz değil artık.
Aklıma geldi biliyor musunuz? Karısına ev açılırken bu adam nerde diye düşündüm ben. İşler konu sahibinin düşündüğü gibi olmayabilir. Ama bu rezilliği gizli gizli yapıyorlar ve de herkes onları püri pak biliyor. Konu sahibinin zoruna giden daha çok bu bence. Lakin bunu deşerse kötü kokular çıkacak, aldatıldığı düşünülen adamceğizin huzuru kaçacak bir kere. Ya aldatılmıyorsa? Ya aslında işler çok başka ise? Konu sahibi bir düşman daha kazanır.

Bu adam sürekli iş batırıyor muydu ya da işte tutunamıyordu sanırım makas öyle değil mi ? Yani hatırladığım bu adamı para olarak hep sen besledin

:) yani burda bununla ilgili yazıp yazmadığımı bile hatırlamıyorum sizin hafıza maşallah. Yani tam öyle demeyelim de ilk 5 yıl tüm yük bendeydi sonra ona geçti.

dava süreci başladıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmıyor. yani istediği gibi takılabilir. sizle evliyken kadının varlığını ispatlayacak delil bulun siz
Hukukçu musunuz? Avukatım devam ettiğini ve karara itiraz edip aldatıldım diye çekişmeli davaya çevirevileceğimizi söyledi tabi tam olarak bu cümlelere değil

Aklıma geldi biliyor musunuz? Karısına ev açılırken bu adam nerde diye düşündüm ben. İşler konu sahibinin düşündüğü gibi olmayabilir. Ama bu rezilliği gizli gizli yapıyorlar ve de herkes onları püri pak biliyor. Konu sahibinin zoruna giden daha çok bu bence. Lakin bunu deşerse kötü kokular çıkacak, aldatıldığı düşünülen adamceğizin huzuru kaçacak bir kere. Ya aldatılmıyorsa? Ya aslında işler çok başka ise? Konu sahibi bir düşman daha kazanır.
Nasıl yani sizin dedikleriniz? Nasıl başka ise?

Hukukçu musunuz? Avukatım devam ettiğini ve karara itiraz edip aldatıldım diye çekişmeli davaya çevirevileceğimizi söyledi tabi tam olarak bu cümlelere değil
Yargıtay kararları var böyle. Dava açılmadan evvel de aldattığını kanıtlayabilir misiniz?

:) yani burda bununla ilgili yazıp yazmadığımı bile hatırlamıyorum sizin hafıza maşallah. Yani tam öyle demeyelim de ilk 5 yıl tüm yük bendeydi sonra ona geçti.
Ahahhaha demek ki dikkatimi çekmiş unutmamışım. 😊😂 Anladım , tabi o bahsettiğim konu da eski idi ama nickten bildim. :)

Sizin gibi ezbere yorum yapanlara ayar oluyorum.
Bir konu için sizin mantığınız oturacak diye her detayı vermek zorunda değilim
Konunun ehli değilseniz gider ötede oynarsınız size ne ben kimden ne istemişim.
Ha ayrıca sizin gibi kendini bilmez birine de yazdım öğlen annemin işi olduğu için çocuğu bırakacak yerim yoktu, akşam annem eve dönünce bıraktım.
2 tane avukata ulaşamadığımı zaten söylemiştim
Kaldık konuyu adam gibi okusanız ilerleyen msjlarda avukatla g rüşme sağladığımı da yazdım.
Aylardır bu kadınlar kulubüne girmiyordum sırf bu süreçlerde sizin gibi kendi egosunu tatmin etmek açık aramak laf sokmak için yorum yapan hem cinslerimden olumsuz etkilenmemek için.
Fakat heryerdesiniz.
Konunun tamamını okudum. Egodan bir haber olan sizsiniz öncelik olarak ego tatmin edecek olsam bunları yazmam 🤣 avukata uşamamışsınız başka gün tekrar deneyebilirsiniz. O zaman avukata gitme şansım yok yazmayın. Size en iyi bilgiyi avukat verir biz değil.

hayır değilim, ama bu kuralı herkes bilir. ya da bilmeli deyim. elbette avukatınız doğru söylemiş. siz itirazınızı edin, çekişmeliye çevirin ok. ama çekişmeli olursa biliyorsunuz ki evlilikteki kusur oranlarına göre dava sonuçlanır. şahit bulamazsanız, delil topyalamazsanız ve üstüne üstük o delil toplarsa(yalan delil) mahkeme evliliğin bitmesinde sizin kusurunuzun daha fazla olduğuna karar vererek tazminat ödemenize bile hükmedebilir. demek istediğim çıkacağınız yola bilinçli çıkın. şu anki kadın için, boşanma davası açıldıktan sonra görüşmeye başladım der ve siz birşey elde edemezsiniz. hırslanırdım ben de olsam ilk etapta kolay değil. mübarek bir insan olmalı insanın bu süreci ruh dinginliği içinde geçirebilmesi için. e biz de mevlana olmadığımıza göre. insanız etten kemikteniz. önüne bakmak en sağlıklısı ama. hakkınızı arayın tabi vazgeçmekte olmaz ama umarım yıpratmadan geçer süreç. dilerim ruhunuz kısa süre içinde huzura kavuşur.

Konunun tamamını okudum. Egodan bir haber olan sizsiniz öncelik olarak ego tatmin edecek olsam bunları yazmam 🤣 avukata uşamamışsınız başka gün tekrar deneyebilirsiniz. O zaman avukata gitme şansım yok yazmayın. Size en iyi bilgiyi avukat verir biz değil.
Size ne benim ne yazacağım
Kime ne soracağım
gidin terbiyesizliğinizi başka yerde yapın
Bir de utanmadan dalga geçip gülüyorsunuz
Benim zaten dünya başıma yıkılmış sizin gibi kendini bilmezler aman ne şüphe duyacak diye mi düşüneceğim

Konu sahibi fazlaca sinirlisiniz. Eşinize olan öfkeyi buradan çıkartmaya çalışmayın. İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor.
Konuya gelecek olursak elimden ne pislik geliyorsa ben sonuna kadar yapardım.
Yanına kar mı kalacak ? 150 bin liraya şu devirde doğru düzgün hiç bir şey yapamazsınız. Kadını da tehdit ederim ben olsam. Korksun pislikler !

Konu sahibi fazlaca sinirlisiniz. Eşinize olan öfkeyi buradan çıkartmaya çalışmayın. İnsanlar yardımcı olmaya çalışıyor.
Konuya gelecek olursak elimden ne pislik geliyorsa ben sonuna kadar yapardım.
Yanına kar mı kalacak ? 150 bin liraya şu devirde doğru düzgün hiç bir şey yapamazsınız. Kadını da tehdit ederim ben olsam. Korksun pislikler !
Lütfen dönün tüm mesajlarımı okuyun sadece bu şekilde incir çekirdeğini doldurmayack saçmalık yazan 2 kişiye bu üslub ile yanıt verdim.
Benim derdim para değil ki alsam ayrılırken daha fazlasını alırdım

Size ne benim ne yazacağım
Kime ne soracağım
gidin terbiyesizliğinizi başka yerde yapın
Bir de utanmadan dalga geçip gülüyorsunuz
Benim zaten dünya başıma yıkılmış sizin gibi kendini bilmezler aman ne şüphe duyacak diye mi düşüneceğim
Burası açık bir platform kusura bakmayın da. Güldüğüm şey sizin başınıza gelen değil. Sizin her yazılana egonuzu tatmin ediyorsunuz falan demeniz. Benim yazdıklarım ego tatmin etmekle uzaktan yakından alakası yok

Back