How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hukuki bilgisi olanlardan ricamdır.

Siz fitili ateşlediğiniz için mi evli bir kadınla birlikte olup, buluşmak için ev tutmuş? Ne zaman ne yaşadığına emin olamazsınız böyle kötü zihniyette birinin.

Ayrılmak istemesi ayrı birşey böyle bir ilişki yaşaması apayrı.

Böyle bir durumda ruh halime, yaşadıklarıma göre nasıl davranacağım değişirdi ama takip edip fotoğraf almaya çalışmak falan uğraşılıp sonuç alanicak şeyler değil gibi duruyor okuyunca.
Kadının evli olması harika bir detay. Sırtını sıvazlayacak bir aile bir toplum yok ayının. Ne uğraşırım var ya..

Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
Ev adresini öğrendim. Güvenlikli bir site stüdyo daire.
Öncelikle açık alanda bu kişilerin birlikte fotosunu çekmem suç mu?
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Bu şekilde kapısına gitmem ve bir nevi baskın yapmam suç mu?
Görüntü olmasa da benim bu şekilde birlikte görmüş olmam delil sayılır mı?
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Çocuktan dolayı avukata gitme şansım yok diyorsunuz hemde nasıl baskın yaparım eve gitmeyi planlıyorum diyorsunuz. Onu yapacak kadar vaktiniz var demekki gidin avukata sorun en doğrusunu onlar bilir yönlendirir.

Umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız öncelikle.
Muhtemelen kadın bunun boşanma sını öne sürüp sonra kendi boşanacak. Sürünsünler. Benşm kaybedecek hiç birşeyim yok bu saatten sonra.
Maddi bir talebim olmamıştı ama olabilir.
Benim ilerde bir sevgilim olur ise bu evlilik Birliği içinde olmamış olacak. Evli iken çocuğunun annesine böyle bir adilik yapabiliyor ise bir zahmet sonuçlarına katlansın. Çocuğum mümkünse böyle bir baba ile çok ilişki kurup onu örnek almasın.
Öyle ki eşimin babası da 20 yıllık eşini bekar iki çocuklu bir kadınla uzun süre aldatıp nihayetinde boşanıp diğer kadınla evlenmiş. Onun normalinin oğlumun normali olmamasını istemek benim en doğal hakkım ki velayeti alınca görüşmeyi engellemiş olmuyorsunuz

Adam babasi aldatti diye, kendisi aldatmadi. Lütfen eski eşine sinir olduğundan dolayi, bu siniri çocuklardan çikarmayin. Onlarin babayi görmeye hakki var. Eski eşin ne yaptiysa, sana yapti, çocuklara değil. Ve hayir bu aynisi değil.

Ortak velayet olsun, oda sorumluluğunu alsin. Yoksa bu defa çocuklar "annem gün yüzü görmedi" diyerek sana aşiri bağimli olacaklar ki buda iyi değil.

Şimdi tek gereken huzur. Tekrar davaya başlarsan birçok tartişma, çirkinlikler olur. Ne için? Bumu çocuklarin örneği olsun? Tartişan, birbirinden nefret eden anne baba?

Kendi egona kurban gitme. Boşanma gerçekleşti ve ne hali varsa görsün artik. Sen kendi hayatina bak. Çocuklarin bu hayata aliştirmaya bak. Kendin bir iki kursa katil, birkaç insan görmüş,birsey ögrenmiş olursun. Umursamamak daima en iyisi.

Çocuktan dolayı avukata gitme şansım yok diyorsunuz hemde nasıl baskın yaparım eve gitmeyi planlıyorum diyorsunuz. Onu yapacak kadar vaktiniz var demekki gidin avukata sorun en doğrusunu onlar bilir yönlendirir.
Sizin gibi ezbere yorum yapanlara ayar oluyorum.
Bir konu için sizin mantığınız oturacak diye her detayı vermek zorunda değilim
Konunun ehli değilseniz gider ötede oynarsınız size ne ben kimden ne istemişim.
Ha ayrıca sizin gibi kendini bilmez birine de yazdım öğlen annemin işi olduğu için çocuğu bırakacak yerim yoktu, akşam annem eve dönünce bıraktım.
2 tane avukata ulaşamadığımı zaten söylemiştim
Kaldık konuyu adam gibi okusanız ilerleyen msjlarda avukatla g rüşme sağladığımı da yazdım.
Aylardır bu kadınlar kulubüne girmiyordum sırf bu süreçlerde sizin gibi kendi egosunu tatmin etmek açık aramak laf sokmak için yorum yapan hem cinslerimden olumsuz etkilenmemek için.
Fakat heryerdesiniz.

Görseniz ne olacak ki?
Arkadaşım der, akrabam der, komşum der.
Yatakta bassanız bile ne fark edecek, zina suç değil ki.
Ayrıca sevgilisi olmasının çocuğu ile görüşmesine engeli nedir? O zaman ileride sizin sevgiliniz olursa ya da evlenirseniz aynı şeyi öne sürerek velayeti mi alsın?
Maddi yönden bir şey diyemem elbette.
Daha boşanma kesinleşmeden bir başkasıyla olması tazminat sebebi. Nasıl zina suç değil ? Burada zinada bahsetmiyor konu sahibi sadakat yükümlülüğünü yerine getirmeyen maddi manevi tazminat ile bunun bedelini öder.

Ayrıca ortak velayetten vazgeçme hakkı da var konu sahibi ders vermek istiyor belli ki . Tabiki adamın sevgilisi var diye çocuğunuzu göremezsiniz diye bir karar çıkma mahkemeden.

Anlaşmalı olarak boşanmışsınız. Bence karar kesinleştikten sonraki sundugunuz deliller bir anlam ifade etmez..
Karar kesinleşmemiş itiraz hakkı halen var. Bence bu tarz konularda gerçekten bilmiyorsanız yorum yapmamalısınız .

Adam babasi aldatti diye, kendisi aldatmadi. Lütfen eski eşine sinir olduğundan dolayi, bu siniri çocuklardan çikarmayin. Onlarin babayi görmeye hakki var. Eski eşin ne yaptiysa, sana yapti, çocuklara değil. Ve hayir bu aynisi değil.

Ortak velayet olsun, oda sorumluluğunu alsin. Yoksa bu defa çocuklar "annem gün yüzü görmedi" diyerek sana aşiri bağimli olacaklar ki buda iyi değil.

Şimdi tek gereken huzur. Tekrar davaya başlarsan birçok tartişma, çirkinlikler olur. Ne için? Bumu çocuklarin örneği olsun? Tartişan, birbirinden nefret eden anne baba?

Kendi egona kurban gitme. Boşanma gerçekleşti ve ne hali varsa görsün artik. Sen kendi hayatina bak. Çocuklarin bu hayata aliştirmaya bak. Kendin bir iki kursa katil, birkaç insan görmüş,birsey ögrenmiş olursun. Umursamamak daima en iyisi.
Hayatımın her sürecinde mantık ve doğru ön plandadır.
40 yaşındayım. Bir hayatım daha yok. Ben bu süreçte tüm geçmiş hesaplaşmalarımı yapıp kendim de dahil olmak üzere affetmem gerekenleri affettim. Buna eşim/eski eşim de dahil.
içimde öfkesi kendini yiyen doğruları değil içindekini yaşamak isteyen kadını da hep yendim. Çünkü benim duruşum mevkim anneliğim buna uygun değildi.
Fakat bu olay, beni öyle bir kızdırdı ki üzgün müsün deyin hayır umrumda bile değil kendi bokunda boğulsun fakat bu olay bir şey yapmam gerektiğini ve pabuç bırakmamam gerektiğini söylüyor
Araftayım

Bu arada akşam üzeri avukatımla görüştüm. Delil olarak sayılmaktaymış
Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Bu konuyu keşke buraya açmasaydınız sadece Avukatınızla irtibatta kalın.
gerçekten sıfır bilgi ile nasıl yorum yapıp bide emin konuşuyorlar inanılır gibi değil ve çok komikk 😂.
Konuyu bilmiyorsanız geçmiş olsun diyip yorum yapmazsanız bu kadar basit . Gerçekten bilmediği halde böyle nasihatlar düzenlere ayar oluyorum kusura bakma 😂

Karar kesinleşmemiş itiraz hakkın olacaktır çekişmeliye döndürebilirsin.

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki mahkemeyle ve medeni kanunla hiçbir yere varamazsiniz içiniz yanıyor salak yerine konmussunuz onları da yakıp yıkmak istiyorsunuz madem adaleti kendiniz sağlayın eşinizden bütün malları isteyin vermezse karının kocasina her şeyi anlatacağını iş yerinde de onu amirine rezil edeceğinizi söyleyin ki devlet kurumundaysa ceza alır bazi kurumsal firmalar da bunu tolere etmiyor ve gerçekten vermezse malları gözünüzü karartıp yapın. Anladığım kadarıyla zaten istediğiniz o onları rezil etmek ama böyle karaktersiz insanlarda utanma olmaz sonuna kadar inkar edip gezer insanlar da eskisi gibi değil böyle ahlaksızlari dislamiyor bence yapılacak en güzel şey maddi zarar vermek

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki mahkemeyle ve medeni kanunla hiçbir yere varamazsiniz içiniz yanıyor salak yerine konmussunuz onları da yakıp yıkmak istiyorsunuz madem adaleti kendiniz sağlayın eşinizden bütün malları isteyin vermezse karının kocasina her şeyi anlatacağını iş yerinde de onu amirine rezil edeceğinizi söyleyin ki devlet kurumundaysa ceza alır bazi kurumsal firmalar da bunu tolere etmiyor ve gerçekten vermezse malları gözünüzü karartıp yapın. Anladığım kadarıyla zaten istediğiniz o onları rezil etmek ama böyle karaktersiz insanlarda utanma olmaz sonuna kadar inkar edip gezer insanlar da eskisi gibi değil böyle ahlaksızlari dislamiyor bence yapılacak en güzel şey maddi zarar vermek

%100 katılıyorum
Konu sahibesi boşanmayın şimdi çekişmeliye çevirsin. O sırada da bir foto patlasın hooop ya para ya kadının kocasına servis. Ben olsam kadından da para isterdim. Boşanma bittikten sonra fotoyu adama atardım👍👍👍🙋‍♀️

%100 katılıyorum
Konu sahibesi boşanmayın şimdi çekişmeliye çevirsin. O sırada da bir foto patlasın hooop ya para ya kadının kocasına servis. Ben olsam kadından da para isterdim. Boşanma bittikten sonra fotoyu adama atardım👍👍👍🙋‍♀️
Bu adam nerde yehu, karısına evler açılmış adamın totosu duymuyor. Burnuma fena kokular geliyor.

%100 katılıyorum
Bıyık büküle büküle kaytan insan ........ şeytan olurmus,😂

Daha boşanma kesinleşmeden bir başkasıyla olması tazminat sebebi. Nasıl zina suç değil ? Burada zinada bahsetmiyor konu sahibi sadakat yükümlülüğünü yerine getirmeyen maddi manevi tazminat ile bunun bedelini öder.

Ayrıca ortak velayetten vazgeçme hakkı da var konu sahibi ders vermek istiyor belli ki . Tabiki adamın sevgilisi var diye çocuğunuzu göremezsiniz diye bir karar çıkma mahkemeden.

Zina suç değil evet. Bu benim uydurduğum bir şey değil. Buyrun:

22860 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmasına ve yayım tarihinden itibaren bir yıl geçmesine karşın, yasakoyucu tarafından yeni bir düzenleme yapılmadığından, kocanın zinası suç olmaktan çıkmış, buna karşılık, Türk Ceza Kanunu'nun 440. maddesi uyarınca karının zinası suç sayılmaya devam etmiştir.

Anayasa Mahkemesi'nin kararıyla, kocanın eyleminin zina suçu sayılabilmesi için kadının zinasında aranmayan kimi koşul ve öğelerin aranması, karı karşısında kocaya yasal üstünlük sağladığı ve böylece kocanın basit zinasının cezalandırılmaması, kadın erkek eşitliğini bozduğu gerekçesiyle, kocanın zinasını düzenleyen TCK.nun 441. maddesinin iptaline karar verilmiş, yasal boşluğun doldurulması amacıyla bir yıllık süre tanınmış, ancak yasama organınca süresinde yeni bir düzenleme yapılmadığından kocanın zinası suç olmaktan çıkmıştır. Bunu değerlendiren Mahkememiz kadın erkek arasında eşitsizlik yaratıldığı gerekçesiyle karının zinasını düzenleyen TCK.nun 440. maddesini de iptal etmiş, yeni bir düzenleme yapılması hususunda bir süre de vermeyerek bu kararın
Resmî Gazete'de yayınlanmasıyla karının zinasını da suç olmaktan çıkarmıştır.

Konu sahibi zina boşanma sebebi ve tazminat sebebidir. Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka almışsınız. Türkiye şartlarına göre de iyi bir tazminat ve nafaka. Anlamadığım daha çok alacaktınız da vazgeçmiş miydiniz? Boşanmayı uzatmanın yararı ne olacak onu anlamadım.

Eğer çok daha iyi tazminat alacakken adama acıyıp vazgeçtiyseniz yapın onun dışında bana hiç amlamlı gelmedi.

Çocuğunu kesinlikle ceza olarak kullanmayın. Eşinizin hatası size oldu, çocuğuna değil. Zaten adamlar boşanınca Türkiyede genelde çocuktan uzaklaşıyor, en azından sayenizde olmasın.

40 yaşındayım. Bir hayatım daha yok. Ben bu süreçte tüm geçmiş hesaplaşmalarımı yapıp kendim de dahil olmak üzere affetmem gerekenleri affettim. Buna eşim/eski eşim de dahil.
içimde öfkesi kendini yiyen doğruları değil içindekini yaşamak isteyen kadını da hep yendim. Çünkü benim duruşum mevkim anneliğim buna uygun değildi.
Fakat bu olay, beni öyle bir kızdırdı ki üzgün müsün deyin hayır umrumda bile değil kendi bokunda boğulsun fakat bu olay bir şey yapmam gerektiğini ve pabuç bırakmamam gerektiğini söylüyor
Araftayım

Bu olay ile, geçmişteki yaptiklarin yada yapmadiklarin geri gelmiyor. O hirs ile öyle saniyorsun, ama değil.

Sadece daha çok yipranirsin. Geçmişten iyileşmek, daha çok zamanini alir. Artik o adami birakman lazim. Birak ne hali varsa görsün.

Cocuklarin huzurlu anneleri olsun. Işler çirkinleşince o huzurunda kalmaz. Ha ben demiyorum ki bu zor değil diye. Içindeki yangini anliyorum canim, sadece bu yaptiğin o yangini söndürmeyecek diyorum. Hatta tam tersi, dahada büyür. Eski eşini seni daha fazla huzursuz etmesine izin verme.

Araftayım
Kadın cinayetlerinin cezacıklarını düşününce bence arafta kalmayın.
Hadi diyelim eşinizi en iyi siz tanırsınız ve öyle bir şey yapmaz diyorsunuz, demeyin, yaşattığı onca şeyi yaşatacağını da sanmazdınız değil mi?
Demeye çalıştığım şey an geliyor 40 yıllık eşler birbirlerini tanımadığını fark ediyor, huzurunuzu kaçırmaya değer mi?

Belki de sadece ben insanlardan korkar oldum, bilmiyorum, ama her gün ya cinayet ya teşebbüsü haberini okuyoruz.

Son düzenleme:
Yanınızda güvenilir birisiyle gidin. Hesap sorun. Güvenilir kişi de uzaktan gizlice görüntü alsın. Hem şahit olarak kullanılır hem de görüntülerde de diyaloglar olacağı için iş görür.

Görseniz ne olacak ki?
Arkadaşım der, akrabam der, komşum der.
Yatakta bassanız bile ne fark edecek, zina suç değil ki.
Ayrıca sevgilisi olmasının çocuğu ile görüşmesine engeli nedir? O zaman ileride sizin sevgiliniz olursa ya da evlenirseniz aynı şeyi öne sürerek velayeti mi alsın?
Maddi yönden bir şey diyemem elbette.
Zina suç değil ama resmi olarak evliyken aldatmak?

Konu sahibi zina boşanma sebebi ve tazminat sebebidir. Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka almışsınız. Türkiye şartlarına göre de iyi bir tazminat ve nafaka. Anlamadığım daha çok alacaktınız da vazgeçmiş miydiniz? Boşanmayı uzatmanın yararı ne olacak onu anlamadım.

Eğer çok daha iyi tazminat alacakken adama acıyıp vazgeçtiyseniz yapın onun dışında bana hiç amlamlı gelmedi.

Çocuğunu kesinlikle ceza olarak kullanmayın. Eşinizin hatası size oldu, çocuğuna değil. Zaten adamlar boşanınca Türkiyede genelde çocuktan uzaklaşıyor, en azından sayenizde olmasın.
Derdim para değil
Ahlak.
Yani ahlaksızlık.
Aldığım tazminatın yarısı borç olarak verilen paraydı zaten, 150 değil 300 istesem ne olacak zaten ödeyemedikten sonra. Ayrıca bu tamamen kişisel görüşüm kimseyi kırmak incitmek istemem ben borçlar dışında vereceği parayı kendime değer biçmek gibi görüyorum. Tam anlatamamış olabilirim düşüncemi. Hayatımda olmasaydı hiç ben bir ev sahibi olurdum bugüne. Hiç o hesaplara dahi girmedim.
Empati kurdum, sevgisi bitmiş dedim, çaba kar etmeyecek dedim ve ceketini alıp defolup gitmesine müsaade ettim.
Fakat böyle bir ahlaksızlık. Kan beynime sıçrıyor emin olun. Bu duygu aldatılmak da değil. Git bekar bir kadınla aldat, git parası ile biriyle birlikte ol. Ama 3 çocuğun hayatını olumsuz etkileyecek bir şehvetin içine düşecek kadar ne yaşadın be adam be kadın.
Bunun bedeli olsun istiyorum. Kanıtım olursa davadan da geçtim ailesi ailem çevresi bunu bilsin görsün istiyorum.
Kadının meselesi ayrı. Bekar olsa onla uğraşmazdım. Şimdi kadına da çok öfkeliyim. Yani kalbimden geçenler ile aklımdan geçenler müthiş bir savaş içinde.

Back