- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
- Konu Sahibi kesenmakas
1)Hayır açık alanda fotoğraf çekmeniz suç değil.Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
Ev adresini öğrendim. Güvenlikli bir site stüdyo daire.
Öncelikle açık alanda bu kişilerin birlikte fotosunu çekmem suç mu?
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Bu şekilde kapısına gitmem ve bir nevi baskın yapmam suç mu?
Görüntü olmasa da benim bu şekilde birlikte görmüş olmam delil sayılır mı?
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
2)Kapısına gitmeniz değil orada takınacağınız hal ve hareketler suç oluşturabilir. İçeri girmek isterseniz konut dokunulmazlığını ihlal, kapı önünde bağırıp çağırırsanız kişilerin huzur ve sukununu bozma suçları oluşabilir.
3) Bu şekilde birlikte görmüş olmanız delil oluşturmaz, tanık bulmanızı tavsiye ederim.
4) Gerekçeli karar çıktıktan sonra süresi içinde kararı istinaf ederseniz davanın çekişmeliye döneceğine dair yargıtay kararları var. Ben avukatınız olsam bunu tavsiye ederim. Davanızı zina veya evlilik birliğinin temelden sarılması sebepli terditli olarak açmanızı öneririm.