- 19 Mayıs 2020
- 46.599
- 208.857
- 548
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Kadının evli olması harika bir detay. Sırtını sıvazlayacak bir aile bir toplum yok ayının. Ne uğraşırım var ya..Siz fitili ateşlediğiniz için mi evli bir kadınla birlikte olup, buluşmak için ev tutmuş? Ne zaman ne yaşadığına emin olamazsınız böyle kötü zihniyette birinin.
Ayrılmak istemesi ayrı birşey böyle bir ilişki yaşaması apayrı.
Böyle bir durumda ruh halime, yaşadıklarıma göre nasıl davranacağım değişirdi ama takip edip fotoğraf almaya çalışmak falan uğraşılıp sonuç alanicak şeyler değil gibi duruyor okuyunca.
Çocuktan dolayı avukata gitme şansım yok diyorsunuz hemde nasıl baskın yaparım eve gitmeyi planlıyorum diyorsunuz. Onu yapacak kadar vaktiniz var demekki gidin avukata sorun en doğrusunu onlar bilir yönlendirir.Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
Ev adresini öğrendim. Güvenlikli bir site stüdyo daire.
Öncelikle açık alanda bu kişilerin birlikte fotosunu çekmem suç mu?
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Bu şekilde kapısına gitmem ve bir nevi baskın yapmam suç mu?
Görüntü olmasa da benim bu şekilde birlikte görmüş olmam delil sayılır mı?
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız öncelikle.
Muhtemelen kadın bunun boşanma sını öne sürüp sonra kendi boşanacak. Sürünsünler. Benşm kaybedecek hiç birşeyim yok bu saatten sonra.
Maddi bir talebim olmamıştı ama olabilir.
Benim ilerde bir sevgilim olur ise bu evlilik Birliği içinde olmamış olacak. Evli iken çocuğunun annesine böyle bir adilik yapabiliyor ise bir zahmet sonuçlarına katlansın. Çocuğum mümkünse böyle bir baba ile çok ilişki kurup onu örnek almasın.
Öyle ki eşimin babası da 20 yıllık eşini bekar iki çocuklu bir kadınla uzun süre aldatıp nihayetinde boşanıp diğer kadınla evlenmiş. Onun normalinin oğlumun normali olmamasını istemek benim en doğal hakkım ki velayeti alınca görüşmeyi engellemiş olmuyorsunuz
Sizin gibi ezbere yorum yapanlara ayar oluyorum.Çocuktan dolayı avukata gitme şansım yok diyorsunuz hemde nasıl baskın yaparım eve gitmeyi planlıyorum diyorsunuz. Onu yapacak kadar vaktiniz var demekki gidin avukata sorun en doğrusunu onlar bilir yönlendirir.
Daha boşanma kesinleşmeden bir başkasıyla olması tazminat sebebi. Nasıl zina suç değil ? Burada zinada bahsetmiyor konu sahibi sadakat yükümlülüğünü yerine getirmeyen maddi manevi tazminat ile bunun bedelini öder.Görseniz ne olacak ki?
Arkadaşım der, akrabam der, komşum der.
Yatakta bassanız bile ne fark edecek, zina suç değil ki.
Ayrıca sevgilisi olmasının çocuğu ile görüşmesine engeli nedir? O zaman ileride sizin sevgiliniz olursa ya da evlenirseniz aynı şeyi öne sürerek velayeti mi alsın?
Maddi yönden bir şey diyemem elbette.
Karar kesinleşmemiş itiraz hakkı halen var. Bence bu tarz konularda gerçekten bilmiyorsanız yorum yapmamalısınız .Anlaşmalı olarak boşanmışsınız. Bence karar kesinleştikten sonraki sundugunuz deliller bir anlam ifade etmez..
Hayatımın her sürecinde mantık ve doğru ön plandadır.Adam babasi aldatti diye, kendisi aldatmadi. Lütfen eski eşine sinir olduğundan dolayi, bu siniri çocuklardan çikarmayin. Onlarin babayi görmeye hakki var. Eski eşin ne yaptiysa, sana yapti, çocuklara değil. Ve hayir bu aynisi değil.
Ortak velayet olsun, oda sorumluluğunu alsin. Yoksa bu defa çocuklar "annem gün yüzü görmedi" diyerek sana aşiri bağimli olacaklar ki buda iyi değil.
Şimdi tek gereken huzur. Tekrar davaya başlarsan birçok tartişma, çirkinlikler olur. Ne için? Bumu çocuklarin örneği olsun? Tartişan, birbirinden nefret eden anne baba?
Kendi egona kurban gitme. Boşanma gerçekleşti ve ne hali varsa görsün artik. Sen kendi hayatina bak. Çocuklarin bu hayata aliştirmaya bak. Kendin bir iki kursa katil, birkaç insan görmüş,birsey ögrenmiş olursun. Umursamamak daima en iyisi.
Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Bu konuyu keşke buraya açmasaydınız sadece Avukatınızla irtibatta kalın.Bu arada akşam üzeri avukatımla görüştüm. Delil olarak sayılmaktaymış
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki mahkemeyle ve medeni kanunla hiçbir yere varamazsiniz içiniz yanıyor salak yerine konmussunuz onları da yakıp yıkmak istiyorsunuz madem adaleti kendiniz sağlayın eşinizden bütün malları isteyin vermezse karının kocasina her şeyi anlatacağını iş yerinde de onu amirine rezil edeceğinizi söyleyin ki devlet kurumundaysa ceza alır bazi kurumsal firmalar da bunu tolere etmiyor ve gerçekten vermezse malları gözünüzü karartıp yapın. Anladığım kadarıyla zaten istediğiniz o onları rezil etmek ama böyle karaktersiz insanlarda utanma olmaz sonuna kadar inkar edip gezer insanlar da eskisi gibi değil böyle ahlaksızlari dislamiyor bence yapılacak en güzel şey maddi zarar vermek
Bu adam nerde yehu, karısına evler açılmış adamın totosu duymuyor. Burnuma fena kokular geliyor.%100 katılıyorum
Konu sahibesi boşanmayın şimdi çekişmeliye çevirsin. O sırada da bir foto patlasın hooop ya para ya kadının kocasına servis. Ben olsam kadından da para isterdim. Boşanma bittikten sonra fotoyu adama atardım
Bıyık büküle büküle kaytan insan ........ şeytan olurmus,%100 katılıyorum
Konu sahibesi boşanmayın şimdi çekişmeliye çevirsin. O sırada da bir foto patlasın hooop ya para ya kadının kocasına servis. Ben olsam kadından da para isterdim. Boşanma bittikten sonra fotoyu adama atardım
Daha boşanma kesinleşmeden bir başkasıyla olması tazminat sebebi. Nasıl zina suç değil ? Burada zinada bahsetmiyor konu sahibi sadakat yükümlülüğünü yerine getirmeyen maddi manevi tazminat ile bunun bedelini öder.
Ayrıca ortak velayetten vazgeçme hakkı da var konu sahibi ders vermek istiyor belli ki . Tabiki adamın sevgilisi var diye çocuğunuzu göremezsiniz diye bir karar çıkma mahkemeden.
Hayatımın her sürecinde mantık ve doğru ön plandadır.
40 yaşındayım. Bir hayatım daha yok. Ben bu süreçte tüm geçmiş hesaplaşmalarımı yapıp kendim de dahil olmak üzere affetmem gerekenleri affettim. Buna eşim/eski eşim de dahil.
içimde öfkesi kendini yiyen doğruları değil içindekini yaşamak isteyen kadını da hep yendim. Çünkü benim duruşum mevkim anneliğim buna uygun değildi.
Fakat bu olay, beni öyle bir kızdırdı ki üzgün müsün deyin hayır umrumda bile değil kendi bokunda boğulsun fakat bu olay bir şey yapmam gerektiğini ve pabuç bırakmamam gerektiğini söylüyor
Araftayım
Kadın cinayetlerinin cezacıklarını düşününce bence arafta kalmayın.Hayatımın her sürecinde mantık ve doğru ön plandadır.
40 yaşındayım. Bir hayatım daha yok. Ben bu süreçte tüm geçmiş hesaplaşmalarımı yapıp kendim de dahil olmak üzere affetmem gerekenleri affettim. Buna eşim/eski eşim de dahil.
içimde öfkesi kendini yiyen doğruları değil içindekini yaşamak isteyen kadını da hep yendim. Çünkü benim duruşum mevkim anneliğim buna uygun değildi.
Fakat bu olay, beni öyle bir kızdırdı ki üzgün müsün deyin hayır umrumda bile değil kendi bokunda boğulsun fakat bu olay bir şey yapmam gerektiğini ve pabuç bırakmamam gerektiğini söylüyor
Araftayım
Zina suç değil ama resmi olarak evliyken aldatmak?Görseniz ne olacak ki?
Arkadaşım der, akrabam der, komşum der.
Yatakta bassanız bile ne fark edecek, zina suç değil ki.
Ayrıca sevgilisi olmasının çocuğu ile görüşmesine engeli nedir? O zaman ileride sizin sevgiliniz olursa ya da evlenirseniz aynı şeyi öne sürerek velayeti mi alsın?
Maddi yönden bir şey diyemem elbette.
Derdim para değilKonu sahibi zina boşanma sebebi ve tazminat sebebidir. Anladığım kadarıyla tazminat ve nafaka almışsınız. Türkiye şartlarına göre de iyi bir tazminat ve nafaka. Anlamadığım daha çok alacaktınız da vazgeçmiş miydiniz? Boşanmayı uzatmanın yararı ne olacak onu anlamadım.
Eğer çok daha iyi tazminat alacakken adama acıyıp vazgeçtiyseniz yapın onun dışında bana hiç amlamlı gelmedi.
Çocuğunu kesinlikle ceza olarak kullanmayın. Eşinizin hatası size oldu, çocuğuna değil. Zaten adamlar boşanınca Türkiyede genelde çocuktan uzaklaşıyor, en azından sayenizde olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?