- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
- Konu Sahibi kesenmakas
-
1)Hayır açık alanda fotoğraf çekmeniz suç değil.Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
Ev adresini öğrendim. Güvenlikli bir site stüdyo daire.
Öncelikle açık alanda bu kişilerin birlikte fotosunu çekmem suç mu?
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Bu şekilde kapısına gitmem ve bir nevi baskın yapmam suç mu?
Görüntü olmasa da benim bu şekilde birlikte görmüş olmam delil sayılır mı?
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Yanınızda kalmasına gerek yok sadece sizin anlaşmaya varmanız ve çekişmeli ile uzanaması için garanti yolBilemiyorum.... Çok karışık aklım. Yanına kalmasını istemiyorum. Yani ailesi bile bilse hele ki annesi aynı şeyleri yaşamış biri içim soğur biraz
Boşanma gerçekleşmediği sürece haneye tecavüz olmadığı sürece suç olmaz. Eşinizin telefonunu mesajlarını her şeyini izleyebilir takip edebilirsiniz. Eşler arasında özel hayat gizliliği olmaz.Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Selamlar.
Şimdiden teşekkürlbaski
Henüz resmi olarak boşanmadık.Ben sizin birkaç konunuzu katılıyorum, mal kaçırma, eşinizin yeni bir ev çok gerekli olan ev eşyalarıni alıp kardeşim için demesi en son cinsel sorunlarınız. Hepsinin ucu aynı yere dokunuyormuş demek ki. Öfkenizi de anlıyorum açıkçası ama boşanmış olduğunuz için yapacağınızı şeylerde bir sonuç çıkar mı? Uğraştıklarınız sinirlerinizi daha çok bozacak muhtemelen.
Zaten dolara endeksli 150 bin TL tazminat (ki şu an 160 170 olmuştur dolar karşısında) 2 bin TL nafaka ziynet eşyaları bende. Arabam onların üzerine idi. Nisanda devrini alacaktım. Onun için de yine dolar üzerinden 25bin usd senet aldım.Baskı altında imzaladığınizi falan yazıp geri çekin davayı çekişmeliye döndürün altınlarınizi, maddi manevi tazminat açabilirsiniz ama çok uzuyor boşanma hala o adamla evli kalmak bütün huzurunuz kaçar çok yıpranırsiniz çocuğunuz etkilenir eryada geç evladınız .anlayacaktır .ne kadar ortak velayette olsa erkekler anneler gibi değil ben bir gün görmesem depresyona giriyorum dayanamıyorum çocuğumun yokluğuna adamın umrunda degil tatile gider gezer orda burda Fink atar sorumluluktan kaçınırlar nasıl ortak velayet yaptınız onuda anlamadım keşke velayeti sizde olsaydı iyi olurdu
Siz fitili ateşlediğiniz için mi evli bir kadınla birlikte olup, buluşmak için ev tutmuş? Ne zaman ne yaşadığına emin olamazsınız böyle kötü zihniyette birinin.Henüz resmi olarak boşanmadık.
Bu arada o ev cidden kardeşi içinmiş. O ortaya çıkmıştı. Zaten benim orda yediğim halt bence fitili ateşleyen şeylerden biri oldu. Çünkü bana ilk defa o zaman ayrılmak istiyorum senden demişti.
Evet zaman zaman büyük de satılacak sorunlar yaşamıştık ayrılığı da bekliyordum ki Ben düşünüyordum böylesi bir son beklemiyordum.
Hayır tabiki dediğim aldatması değil ilişkimizdeki kırılma noktaları.Siz fitili ateşlediğiniz için mi evli bir kadınla birlikte olup, buluşmak için ev tutmuş? Ne zaman ne yaşadığına emin olamazsınız böyle kötü zihniyette birinin.
Ayrılmak istemesi ayrı birşey böyle bir ilişki yaşaması apayrı.
Böyle bir durumda ruh halime, yaşadıklarıma göre nasıl davranacağım değişirdi ama takip edip fotoğraf almaya çalışmak falan uğraşılıp sonuç alanicak şeyler değil gibi duruyor okuyunca.
Avukat şöyle dedi eğer başka bir şekilde bilgi kanıt temin edilemiyor ise yargıtayın bu konuda kararları var kanıt olarak alınabiliyor.Suç. Ve de goruntuler vs delil olarak kabul edilmiyor.
Bosuna kendınızı yıpratmayın. Anlaşmalı boşanın gitsin.
Zaten bir şey yok ki kaçırmaya çalıştığı şirket hissesi ki onu da benden değil oğlundan kaçırıyor. Ki boşanma bitince alacakmış üzerine.becerebildi mi kaçırmayı
haklarınızı alabildiniz mi
İyi işte bosverin pislik insanla uğraşıp sinirlenizi yipratmayin lütfen hayatınıza bakın geçmişe bakmayın o sizin için yok böyle düşünün yoktan yere iki üç yıl dava sürecek istinaf temyize verirse daha kötü 5 yıl surer kafanızı dinleyin gerçekten belki bu 5 yıl içinde hayatınıza çok iyi bir insan girecek böyle düşününZaten dolara endeksli 150 bin TL tazminat (ki şu an 160 170 olmuştur dolar karşısında) 2 bin TL nafaka ziynet eşyaları bende. Arabam onların üzerine idi. Nisanda devrini alacaktım. Onun için de yine dolar üzerinden 25bin usd senet aldım.
Zaten başka da malı mülkü yok. Şirket hisselerini de ister al üstüne ister alma kafasındayım zaten benşm derdim o değildi ki. Yarın orda bir kaypaklık yaparsa oğluna verecek nihayetinde hesabını.
Yani o cinsel problemi yazdıktan 1 ay sonra aslında konu gündeme geldi. Ne kavga ne gürültü. Hala da konuşmaya ve çocuk için görüşmeye devam ediyorduk. Ben olmuyorsa zorlamanın anlamı yok diye hiç çocuk konusunu zorlamadım.
Zaten ortak velayet kişisel ilişkiyi değil çocuk üzerindeki tasarrufu düzenliyormuş. Baba hafta sonları görecek onda da cumartesileri almıyor bile
Ben çocuğumun annesine böyle yapamam ben sana saygı duyuyorum falan filan.
Allah var şu saçmalığı kocamın ağzından duymadım, kendimi tutamaz patlatırdım bi tane ağzına.Hayır tabiki dediğim aldatması değil ilişkimizdeki kırılma noktaları.
Valla deseniz ki için mi acıyor hayır.
Umrumda bile değil.
Fakat onun o vakur duruşu. 7 ay mücadele ettim. Sordum başka biri varsa bitsin tamam ama bana doğruyu söyle diye.
Ben çocuğumun annesine böyle yapamam ben sana saygı duyuyorum falan filan.
Hep dedim ki bir ihtimal vrsa onu değerlendirelim. Kendime kızıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?