- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız öncelikle.Görseniz ne olacak ki?
Arkadaşım der, akrabam der, komşum der.
Yatakta bassanız bile ne fark edecek, zina suç değil ki.
Ayrıca sevgilisi olmasının çocuğu ile görüşmesine engeli nedir? O zaman ileride sizin sevgiliniz olursa ya da evlenirseniz aynı şeyi öne sürerek velayeti mi alsın?
Maddi yönden bir şey diyemem elbette.
Derdim boşanmak yada boşanamamak değil.Suç. Ve de goruntuler vs delil olarak kabul edilmiyor.
Bosuna kendınızı yıpratmayın. Anlaşmalı boşanın gitsin.
Bilemiyorum.... Çok karışık aklım. Yanına kalmasını istemiyorum. Yani ailesi bile bilse hele ki annesi aynı şeyleri yaşamış biri içim soğur birazSüründürmek istiyorsanız itiraz sürecinde çekişmeliye döndürmeden direkt vazgeçtiğinizi beyan edin o süreçte hem delil toplayıp sonra da eş kişisi ile anlaşmaya varın.. Şartlarınızı yerine getirmezse boşanmayacağınızı söyleyin.. Biraz da o uğraşsın..
Bilemiyorum.... Çok karışık aklım. Yanına kalmasını istemiyorum. Yani ailesi bile bilse hele ki annesi aynı şeyleri yaşamış biri içim soğur biraz
Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
Ev adresini öğrendim. Güvenlikli bir site stüdyo daire.
Öncelikle açık alanda bu kişilerin birlikte fotosunu çekmem suç mu?
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Bu şekilde kapısına gitmem ve bir nevi baskın yapmam suç mu?
Görüntü olmasa da benim bu şekilde birlikte görmüş olmam delil sayılır mı?
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Kimin ne durumda olduğunu bilmiyor olabilir misiniz?Cocugunuz var ve evden çıkıp avukata gitmeniz mümkün değil.
Diğer taraftan akşam siteye gideceksiniz. (Malum çocuklarınızi bırakamıyorsunuz)
Oldu o zaman kolay gelsin.
Bu arada akşam üzeri avukatımla görüştüm. Delil olarak sayılmaktaymışAnlaşmalı olarak boşanmışsınız. Bence karar kesinleştikten sonraki sundugunuz deliller bir anlam ifade etmez..
Evet. Zaten o olaydan sonra ilişkimiz büyük yara almıştı.bu adam malları sizden kaçırmaya çalışıyordu bi kaç sene önce sanki değil mi
becerebildi mi kaçırmayıEvet. Zaten o olaydan sonra ilişkimiz büyük yara almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?