Hukuki bilgisi olanlardan ricamdır.

kesenmakas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
1.518
1.379
158
Selamlar.
Cidden zor durumda olduğum için burdan bilgi almak istedim. 2 avukat tanıdığıma da ulaşamadım. Çocuğum var evden çıkıp bir avukata gitmem mümkün değil.
Geçen hafta anlaşmalı boşanma duruşma oldu. Gerekçeli karar tebliğini ve sonrasında itiraz sürecini bekliyor olacağım.
Dün bir haber geldi ki eş kişisi bir kadın ile birlikteymiş. Hem de evli ve çocuklu. Bir ev tutmuşlar. Kadının kocası yokken o evde görüşüyorlarmış.
Ev adresini öğrendim. Güvenlikli bir site stüdyo daire.
Öncelikle açık alanda bu kişilerin birlikte fotosunu çekmem suç mu?
2.si akşam siteye gitmeyi planlıyorum. Güvenliğin eğer haber verme zorunluluğu yoksa isim vererek geçebiliyormuşuz.
Bu şekilde kapısına gitmem ve bir nevi baskın yapmam suç mu?
Görüntü olmasa da benim bu şekilde birlikte görmüş olmam delil sayılır mı?
Ne yapacaksın derseniz.... Anlaşmalıyı çekişmeliye döndürmeyi ve aldığımdan daha fazlasını istemeyi, ortak velayetten vazgeçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Bizim bir tanıdığımız çok benzerini yaşadı. Hepimiz lanet olsun keşke anlaşmalıyı bozmasaydı diyoruz. Adamın içinden bir çirkef çıktı, süreç uzuyorda uzuyor. Ortak malları kaybetmemek için çocuklara velayet davası açtı birde. karısına kumpas kurup onun sosyal medya hesabından başkalarıyla yazışmış şerefsiz. O beni aldattı asıl diye üste çıkmaya çalışıyor. Daha fazlasını almak değildi arkadaşımızın amacı, bir sinirle yaptı. Şimdi daha büyük zorluklarla uğraşıyor. Her olay kendi içinde değerlendirilir tabi ama bu kadar yıpranmaya hazır mısınız? Defolup gitmiş kurtulmuşsunuz. Çok zor bir karar bilemiyorum.

Görseniz ne olacak ki?
Arkadaşım der, akrabam der, komşum der.
Yatakta bassanız bile ne fark edecek, zina suç değil ki.
Ayrıca sevgilisi olmasının çocuğu ile görüşmesine engeli nedir? O zaman ileride sizin sevgiliniz olursa ya da evlenirseniz aynı şeyi öne sürerek velayeti mi alsın?
Maddi yönden bir şey diyemem elbette.

Süründürmek istiyorsanız itiraz sürecinde çekişmeliye döndürmeden direkt vazgeçtiğinizi beyan edin o süreçte hem delil toplayıp sonra da eş kişisi ile anlaşmaya varın.. Şartlarınızı yerine getirmezse boşanmayacağınızı söyleyin.. Biraz da o uğraşsın..

Zina suç degil baskın yapsaniz en cok bosanma sürecinde sadakatsizlikle suçlanır. Kaldi ki baskın yapamazsiniz. Umumi yerde fotograf cekmek ne kadar dogru bilmiyorum. Ama buna da arkadaşımla bir kahve de mi içemeyeceğim diyebilir.

Çekişmeli uzun sürebilir, anlasmak hayatina devam etmek en güzeli bence

Suç. Ve de goruntuler vs delil olarak kabul edilmiyor.
Bosuna kendınızı yıpratmayın. Anlaşmalı boşanın gitsin.

Umarım böyle bir şeyle sınanmazsınız öncelikle.
Muhtemelen kadın bunun boşanma sını öne sürüp sonra kendi boşanacak. Sürünsünler. Benşm kaybedecek hiç birşeyim yok bu saatten sonra.
Maddi bir talebim olmamıştı ama olabilir.
Benim ilerde bir sevgilim olur ise bu evlilik Birliği içinde olmamış olacak. Evli iken çocuğunun annesine böyle bir adilik yapabiliyor ise bir zahmet sonuçlarına katlansın. Çocuğum mümkünse böyle bir baba ile çok ilişki kurup onu örnek almasın.
Öyle ki eşimin babası da 20 yıllık eşini bekar iki çocuklu bir kadınla uzun süre aldatıp nihayetinde boşanıp diğer kadınla evlenmiş. Onun normalinin oğlumun normali olmamasını istemek benim en doğal hakkım ki velayeti alınca görüşmeyi engellemiş olmuyorsunuz

Bilemiyorum.... Çok karışık aklım. Yanına kalmasını istemiyorum. Yani ailesi bile bilse hele ki annesi aynı şeyleri yaşamış biri içim soğur biraz

Cocugunuz var ve evden çıkıp avukata gitmeniz mümkün değil.

Diğer taraftan akşam siteye gideceksiniz. (Malum çocuklarınızi bırakamıyorsunuz)

Oldu o zaman kolay gelsin.

babası ahlaksız dıye oglunuzda ahlaksız olacak degıl endısenız buysa merak etmeyın... terbıyesıyle zaten sız ılgılenıyorsunuzdur babası dısarda sacma salak ısler yapmaktan cocuguyla ılgılenemıyordur tum egıtımı sızdedır korktugunuz sey basınıza gelmez yanı cocugum babasının normalını normallestırmesınden korkuyorum dıyorsunuz ya o yuzden dıyorum korkmayın

kendınızı uzup strese sokmanızın sıze faydası olmayacak zina artık suc degıl ve suan ayrısınız sız evlıyken bırlıktelıklerını de ıspatlayamazsınız o yuzden sıze hıc bır faydası olmaz tam aksıne camuru ustunuze sıcratırsınız ahlaksız adamdan korkarım ben eskı kocanız ahlaksız ve onunla muhattap olmayın bıle

Anlaşmalı olarak boşanmışsınız. Bence karar kesinleştikten sonraki sundugunuz deliller bir anlam ifade etmez..

Cocugunuz var ve evden çıkıp avukata gitmeniz mümkün değil.

Diğer taraftan akşam siteye gideceksiniz. (Malum çocuklarınızi bırakamıyorsunuz)

Oldu o zaman kolay gelsin.
Kimin ne durumda olduğunu bilmiyor olabilir misiniz?
Evet evimde oğlumla yalnızdım bu mesajı yazdığımda. Annemin işi vardı. Annem akşam evine geçince bıraktım oğlumu.
Nasıl bu hikaye hoşunuza gitti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…