hukuk öğrenimi için en iyi üniversite hangisi?

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
363
birşey sorucam hukuk için en iyi üniversite hangisidir vede o üniversite hukuk eğitimi hakkında kısa bilgi verir misiniz rica etsem

canım ankara universitesi hukuk fakultesi en iyisidir o bölumde okumadıgım için bilgi veremeyecegim ama kolay kazanırsın içinden çıkamayacagın bir bölum olarak proflar öğrencileri eziyormuş.

tam bende irem gibi ankara üniversitesini önerecektim sana. özellikle hukuk fakültesi çok başarılı.dersler pro. müfradatı uluslararası kütüphanesi falan harika. fakat olaylar çok çıkar hukuk fakültesinde.. hep siyasi çatışmalar...ama gelip geçidir.
puanın yüksek olursa ankara üniversitesini yaz derim.hukuta çok başarılı bi okul

ankara bası cekiodur galiba da bi istanbul hukuk bi galatasaray hukuk da onu aratmaz die dusunuyorum...ama bu kadar isme takılmayın derim bi diclede de cok cok iyi proflar war hukukta mezun olunan yerin cok etkili olduguna inanmıyorum sonucta awukatsın olay artık senn cewrende bitio....

benim dayım ankaradan mezun canm,ogluda kızı da :))
ama sen kendini gelştireblmelisin öncelikle...
istersen en kral ünvden mezun ol,hç ilerleme kaydetmedysen iyi bi yere geleblrmsn ki ??

ewet önce ankara hukuk sonra istanbul hukuk ama sen onların hepsinin önündesin sende cevher olmalıı şimdiden bol şanslar...

Devlet üni.lerinde en iyi hukuk Galatasaray'dadır arkadaşlar. Az insanı mezun ederler ama hepsi istisnasız çok başarılı olurlar.
Özel de yakınen bildiğim Koç ve Bilgi'dir. Koç daha çok yurtdışı bağlantısı olması hedeflenen insanlar yetiştirir,Bilgi Türk adliye ve mahkemelerinde çalışacak adam yetiştirir. Tabi bu okullar için unutulmaması gereken okuyanın ne kadar kendini geliştirdiğidir. Yoksa sadece bu okullarda okumak yetmez.

savcı,hakim hangisi olmak istersen iste sınavları hazırlayan yapan ankara hukuk hocaları.öğrencilerini bu sınavlara hazırlayarak okutuyorlar resmen.kuzenim ankara üniversitesind eokuyordu ordanda biliyorum.hukuk =ankara dır.

galatasaray üniversitesi hukuk bence ama herkes o okulda okuyamıyor :1closedeyes:

ankara hukuk hakkında bir bilgim yok ancak istanbul üni. ni degil marmarayı tavsiye ederim.galatasaray tabiki en iyisi bana göre.ben bahçeşehir üni.de okuyorum prof.larımızın bir kısmı galatasaray üni.den bir kısmı da daha önce marmara ve ist.üni de çalışmış olan kişiler.kendi okulum olduğu için degil,herkese tavsiye ederim.koçu önermiyorum oradaki arkadaşlarım memnun degiller pek.özel olarak bilgi ve bahçeşehir diyorum cünkü bilgiye de gs.üni den hocalar yarı zamanlı gidiyor.NOT; özel üniversitelerin eğitimine laf söyleyenler için =) biz kanunlarımız kapalı yasak olarak vize ve final olurken ist.üniversitesinde sınavda kanunlar serbest..ayrıcada hukuk ankara üni.den ibaret degil o hocaların tekniğine alışmış olan ögrencilerin savcılık hakimlik sınavlarında daha başarılı olmaları tabiki muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…