• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hukuk öğrenimi için en iyi üniversite hangisi?

ankara hukuk hakkında bir bilgim yok ancak istanbul üni. ni degil marmarayı tavsiye ederim.galatasaray tabiki en iyisi bana göre.ben bahçeşehir üni.de okuyorum prof.larımızın bir kısmı galatasaray üni.den bir kısmı da daha önce marmara ve ist.üni de çalışmış olan kişiler.kendi okulum olduğu için degil,herkese tavsiye ederim.koçu önermiyorum oradaki arkadaşlarım memnun degiller pek.özel olarak bilgi ve bahçeşehir diyorum cünkü bilgiye de gs.üni den hocalar yarı zamanlı gidiyor.NOT; özel üniversitelerin eğitimine laf söyleyenler için =) biz kanunlarımız kapalı yasak olarak vize ve final olurken ist.üniversitesinde sınavda kanunlar serbest..ayrıcada hukuk ankara üni.den ibaret degil o hocaların tekniğine alışmış olan ögrencilerin savcılık hakimlik sınavlarında daha başarılı olmaları tabiki muhtemel.

kaç puan almak gerekiyo girmek için bide sanırım özel bi ünv.

ankara hukuk hakkında bir bilgim yok ancak istanbul üni. ni degil marmarayı tavsiye ederim.galatasaray tabiki en iyisi bana göre.ben bahçeşehir üni.de okuyorum prof.larımızın bir kısmı galatasaray üni.den bir kısmı da daha önce marmara ve ist.üni de çalışmış olan kişiler.kendi okulum olduğu için degil,herkese tavsiye ederim.koçu önermiyorum oradaki arkadaşlarım memnun degiller pek.özel olarak bilgi ve bahçeşehir diyorum cünkü bilgiye de gs.üni den hocalar yarı zamanlı gidiyor.NOT; özel üniversitelerin eğitimine laf söyleyenler için =) biz kanunlarımız kapalı yasak olarak vize ve final olurken ist.üniversitesinde sınavda kanunlar serbest..ayrıcada hukuk ankara üni.den ibaret degil o hocaların tekniğine alışmış olan ögrencilerin savcılık hakimlik sınavlarında daha başarılı olmaları tabiki muhtemel.
çok garip hem ankara universitesi hakkında bilgim yok demişsiniz hemde hukuk sadece ankara uni.den ibaret değil demişsiniz.çok güldm valla dogrudan bilgi universitesiyle diğer universiteleri karşılaştırmamışsınız ama dolaylı yoldan sankiii onlar daha iyi dediğinizi hissettim.şaka gib yaaa.buradaki insanların geneli ankara hukuk diyor ve bilmediginiz gerçekten belli oluyor.sınavda tercih yapıcak arkadaşım biz fikirlerimizi söyledik karar senin en iyiler belli ankara hukuk,istanbul ve galatasaray.zaten onlara yetecek puanın olması için derece yapman lazım umarım beklediğin puanı alırsın ha yapamadıysan üzülmeee bilgi üniversitesi var=))çok iyiymiş ya ona gidersin

benim babamın, ablasının oğlu bahçeşehirde hukuk hocası galatasaray ünisini bitirdi adı zafer sizin hocanız galiba yerimseniben

Back