- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Oda doğru konu komşu var kargocusu kapıcısı v.s var kapı açıp kapatırken bile tehlike arz eder.esin dönünce takarsın inşallah.Yok kız evde de takmıyorum eşim olmayınca tırsıyorum hepsi annemgilde zaten oraya bırakıyorum
Malum diyete ara vericem bari spor yapayımÇok iyisin canım maşallah
Afiyet olsun canım
Aynen canımOda doğru konu komşu var kargocusu kapıcısı v.s var kapı açıp kapatırken bile tehlike arz eder.esin dönünce takarsın inşallah.
Ya ben aciktikca yemek yiyen gillerdenim onun için pek kolay kolay canm istemez ancak aç olmam lazımKız hamile olmasam da canım çekiyor
Bence de canım arayı soğutma yoksa kilo çok zalım hemen geliyorMalum diyete ara vericem bari spor yapayım
Evde insan sıkılıyor yoksa bir ekşin oluyor işte
Ben çok uzun zamandır acıktığım hatırlamıyorum çünkü acıkma a zaman kalmıyor sürekli yiyorumYa ben aciktikca yemek yiyen gillerdenim onun için pek kolay kolay canm istemez ancak aç olmam lazım
Yok ya sen koruyorsun bak ne güzelBence de canım arayı soğutma yoksa kilo çok zalım hemen geliyor
Kız ne koruması olmuşum 70 kiloYok ya sen koruyorsun bak ne güzel
Boyun uzunKız ne koruması olmuşum 70 kilo
Boy 1.72 kilo 70 uzun zamandır tartılmıyorumBoyun uzun
Almamak da iyi canım opsiyon oluyor illa
Benim 67.7-70 arası 3 günde 70 oluyorum sonra bir hafta diyet 68-67 arasi
Yine verirsin canim yeter ki isteBoy 1.72 kilo 70 uzun zamandır tartılmıyorum
Ne güzel 57 kiloya kadar inmiştim
Hiç o modda değilim Zeynom yaaaaaaa ama başlamam lazımYine verirsin canim yeter ki iste
Oy masallah ne güzel spor yapmışsınPanda gibi yatacakdim güya
60 jamping Jack
60 squat
40 dk boosted yaptım
Kan ter içinde kaldım
Akşama da kumpir yaptım yedik şimdi çay keyfisi
Ben annemden bol soslu spagetti istedim çok güzel yapar bilmiyorum yanına ne yapacazYarın ne pişirsemHadi menüleri sayın bakalım
Çay içtim yaş pasta yedim Eylül romanına başlıcam diğer okuduğum bitti dün ne çok para harcadım bu araKızlar nerdesiniz bakalım kızı uyuttum hadi sohbete gelinnnn
Ne zaman aboo ben 57 hiç olmadım kızBoy 1.72 kilo 70 uzun zamandır tartılmıyorum
Ne güzel 57 kiloya kadar inmiştim
Diyet mi normal mi yiyeceksin canımYarın ne pişirsemHadi menüleri sayın bakalım
Alışverişe burda çıkılıyorBalık istiyor canım ama yasak var dışarı çıkıp alamayız sipariş veriliyormuş ancak önceden arayıp hazırlıyorlar ama getirmiyorlar dedi eşim ıspanak var dolapta belki onu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?