• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar napıyorsunuz😍😍
Sabah kahvaltımızı yaptık hava yağmurluydu büyük kız gitmedi dershaneye yağmur durunca çıktı
Bizde küçük kızımla jimnastiğe geldik 🥰🥰

Toplaşalım yine yazalım topiğe motive oluruz canım sen nasılsın çocuklar nasıl
idare ediyorum çok sevemedim balıkesiri inşallah alışırım durup durup ağlıyorum.Evet küçük bir şehir belirli okullar var iyi deniliyor ama benim iş ortamım iyi değil sonradan geldiğim için sanırım alışamıyorum.Banada dua edin hakkımda hayırlı olanı nasip etsin rabbim iş yerindeki sıkıntılarımı gidersin

sen nerelersin canım çok merak ettik
Canım benim zor günler yaşadık ama suan iyiyim hersey geçiyor hayatta hersey bizler içinmiş . Şükür bu günümüze
yarın sınavım var çalışmadan gircem bakalım nasıl geçecek.
Başarılar diliyorum tatlım . Van i özlüyor musun doğu dan giden herkes çok özlüyoruz o sıcak ilişkileri diyor . Balıkesir çok güzel şehir merkezde misin ? İlçeler daha güzel tabi .
Kızlar nasıl hersey yolunda mı ?

Günaydın hanımlar 💐
İyi pazarlar . Uyandık daha kahvaltı falan hazırlamadık . Dün Migros’a uğradım 2800 tuttu . Hersey ateş pahasi zam gelmeden maaşlarımız eriyor . Allah yardımcımız olsun .

bugün ciğer yapacağım bana güzel bir tarif verin hiç beceremiyorum

Günaydın hanımlar 💐
İyi pazarlar . Uyandık daha kahvaltı falan hazırlamadık . Dün Migros’a uğradım 2800 tuttu . Hersey ateş pahasi zam gelmeden maaşlarımız eriyor . Allah yardımcımız olsun .

Canım ben evde ciğeri tantuni yapıyorum ancak öyle yeniyor kebap değilse
Yanına soğan salatası auran şavaş afiyet olsun

Bende tavuk kalamar yapacağım bugün 👍

Canım benim zor günler yaşadık ama suan iyiyim hersey geçiyor hayatta hersey bizler içinmiş . Şükür bu günümüze

Başarılar diliyorum tatlım . Van i özlüyor musun doğu dan giden herkes çok özlüyoruz o sıcak ilişkileri diyor . Balıkesir çok güzel şehir merkezde misin ? İlçeler daha güzel tabi .
Kızlar nasıl hersey yolunda mı ?
ne oldu canım anlamadım ama iyi olmana çok sevindim. Van'ı çok özlüyorum keşke biraz daha kalsaydık diyoruz ailece.Balıkesir merkezdeyim.Çocuklarda gelmeseydik van daha güzeldi birsürü arkadaşımız vardı burda kimseyi tanımıyoruz diyor.Zamanla alışırız umarım

Günaydın hanımlar 💐

ben unlayıp kızgın yağda kızartıyorum.Patates kızartıyorum karıştırıyorum servis yaparken yanına soğan saltası öyle yiyorum ciğeri sadece diğer türlü sevmiyorum

Tarif ver kelebegim ben Adanalı değilim 😁😁ilk defe duyuyorum ciğer Tantuni 👍❤️💕
Kız tantuni ciğer den olur ya zaten😅😅😅

Ciğeri kıyma haline getir tencere koy suyunu çekene kadar kavrulsun kavrulduktan sonra ince ince doğradığın soğanları ekle biraz yağ onlar pişsin bol baharat kimyon tuz kara biber toz biber y sonra e üzerine maydanoz doğra
Sonra soğan salatası işe lavaşla dürüm enfesss😜😜😜

Kız tantuni ciğer den olur ya zaten😅😅😅

Ciğeri kıyma haline getir tencere koy suyunu çekene kadar kavrulsun kavrulduktan sonra ince ince doğradığın soğanları ekle biraz yağ onlar pişsin bol baharat kimyon tuz kara biber toz biber y sonra e üzerine maydanoz doğra
Sonra soğan salatası işe lavaşla dürüm enfesss😜😜😜
Bir yaşıma daha girdim ben hep etten yapılır biliyordum ilk kez duydum akşam yorumları yazacağım ❤️😍
ne oldu canım anlamadım ama iyi olmana çok sevindim. Van'ı çok özlüyorum keşke biraz daha kalsaydık diyoruz ailece.Balıkesir merkezdeyim.Çocuklarda gelmeseydik van daha güzeldi birsürü arkadaşımız vardı burda kimseyi tanımıyoruz diyor.Zamanla alışırız umarım
En soğuk yerden de n sıcak yere gitmişsin 😁😁
Sağlık olsun çocuklar alışırlar en yakın zamanda . Bende buraya öyle bir alıştım ki gitmek istemiyorum hayat kolay , trafik yok , tek sıkıntım ailemin uzak olması

Bir yaşıma daha girdim ben hep etten yapılır biliyordum ilk kez duydum akşam yorumları yazacağım ❤️😍

Sağlık olsun çocuklar alışırlar en yakın zamanda . Bende buraya öyle bir alıştım ki gitmek istemiyorum hayat kolay , trafik yok , tek sıkıntım ailemin uzak olması
Orası komando birliği olmasa bende gelirdim sana komşu ama bizim iş nanay gelemiyorum belki yakına gelirim inş eş giden yere gideriz dua edin bana

Ya etle de oluyor ama orjinali ciğer❤️❤️❤️
Hadi bakalım bekliyorum yorumunu😘😘
Orası komando birliği olmasa bende gelirdim sana komşu ama bizim iş nanay gelemiyorum belki yakına gelirim inş eş giden yere gideriz dua edin bana
Amin canım hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman belli olacak

Burası küçük çocuğu olanlar için rahat , teror olayları da olmuyor . İnsallah çok rahat güzel bir yere gidersiniz . Esinin görevi nadir olan bir birim mi ? Benim yakın bir arkadaşımın öyle sürekli ayrılar adam sürekli yer değiştiriyo görevde

Back