- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idare ediyorum çok sevemedim balıkesiri inşallah alışırım durup durup ağlıyorum.Evet küçük bir şehir belirli okullar var iyi deniliyor ama benim iş ortamım iyi değil sonradan geldiğim için sanırım alışamıyorum.Banada dua edin hakkımda hayırlı olanı nasip etsin rabbim iş yerindeki sıkıntılarımı gidersinToplaşalım yine yazalım topiğe motive oluruz canım sen nasılsın çocuklar nasıl
sen nerelersin canım çok merak ettikSelams şekerler
Hayırlı cumalar
Canım benim zor günler yaşadık ama suan iyiyim hersey geçiyor hayatta hersey bizler içinmiş . Şükür bu günümüzesen nerelersin canım çok merak ettik
Başarılar diliyorum tatlım . Van i özlüyor musun doğu dan giden herkes çok özlüyoruz o sıcak ilişkileri diyor . Balıkesir çok güzel şehir merkezde misin ? İlçeler daha güzel tabi .yarın sınavım var çalışmadan gircem bakalım nasıl geçecek.
Hadi hayırlısı canımyarın sınavım var çalışmadan gircem bakalım nasıl geçecek.
Canım ben evde ciğeri tantuni yapıyorum ancak öyle yeniyor kebap değilseGünaydın hanımlar
İyi pazarlar . Uyandık daha kahvaltı falan hazırlamadık . Dün Migros’a uğradım 2800 tuttu . Hersey ateş pahasi zam gelmeden maaşlarımız eriyor . Allah yardımcımız olsun .
bugün ciğer yapacağım bana güzel bir tarif verin hiç beceremiyorum
Tarif ver kelebegim ben Adanalı değilim ilk defe duyuyorum ciğer TantuniCanım ben evde ciğeri tantuni yapıyorum ancak öyle yeniyor kebap değilse
Yanına soğan salatası auran şavaş afiyet olsun
Bende tavuk kalamar yapacağım bugün
ne oldu canım anlamadım ama iyi olmana çok sevindim. Van'ı çok özlüyorum keşke biraz daha kalsaydık diyoruz ailece.Balıkesir merkezdeyim.Çocuklarda gelmeseydik van daha güzeldi birsürü arkadaşımız vardı burda kimseyi tanımıyoruz diyor.Zamanla alışırız umarımCanım benim zor günler yaşadık ama suan iyiyim hersey geçiyor hayatta hersey bizler içinmiş . Şükür bu günümüze
Başarılar diliyorum tatlım . Van i özlüyor musun doğu dan giden herkes çok özlüyoruz o sıcak ilişkileri diyor . Balıkesir çok güzel şehir merkezde misin ? İlçeler daha güzel tabi .
Kızlar nasıl hersey yolunda mı ?
ben unlayıp kızgın yağda kızartıyorum.Patates kızartıyorum karıştırıyorum servis yaparken yanına soğan saltası öyle yiyorum ciğeri sadece diğer türlü sevmiyorumGünaydın hanımlar
İyi pazarlar . Uyandık daha kahvaltı falan hazırlamadık . Dün Migros’a uğradım 2800 tuttu . Hersey ateş pahasi zam gelmeden maaşlarımız eriyor . Allah yardımcımız olsun .
bugün ciğer yapacağım bana güzel bir tarif verin hiç beceremiyorum
kolay gelsin bu hafta eşim süpürdü dik süpürgeyle yemekleride o yaptı (dışarıdan söyledi ) ben yaptım sen düşün yarın ne yapacaksın diyor. Balık yapacağım dedim adını koydumTemizlik yapyorız eşim süpürdü ben siliyorum kahve içicez mola vereyim
Kız tantuni ciğer den olur ya zatenTarif ver kelebegim ben Adanalı değilim ilk defe duyuyorum ciğer Tantuni
Ne yaparsan yap aşk ile yapTemizlik yapyorız eşim süpürdü ben siliyorum kahve içicez mola vereyim
Bir yaşıma daha girdim ben hep etten yapılır biliyordum ilk kez duydum akşam yorumları yazacağımKız tantuni ciğer den olur ya zaten
Ciğeri kıyma haline getir tencere koy suyunu çekene kadar kavrulsun kavrulduktan sonra ince ince doğradığın soğanları ekle biraz yağ onlar pişsin bol baharat kimyon tuz kara biber toz biber y sonra e üzerine maydanoz doğra
Sonra soğan salatası işe lavaşla dürüm enfesss
En soğuk yerden de n sıcak yere gitmişsinne oldu canım anlamadım ama iyi olmana çok sevindim. Van'ı çok özlüyorum keşke biraz daha kalsaydık diyoruz ailece.Balıkesir merkezdeyim.Çocuklarda gelmeseydik van daha güzeldi birsürü arkadaşımız vardı burda kimseyi tanımıyoruz diyor.Zamanla alışırız umarım
Orası komando birliği olmasa bende gelirdim sana komşu ama bizim iş nanay gelemiyorum belki yakına gelirim inş eş giden yere gideriz dua edin banaBir yaşıma daha girdim ben hep etten yapılır biliyordum ilk kez duydum akşam yorumları yazacağım
En soğuk yerden de n sıcak yere gitmişsin
Sağlık olsun çocuklar alışırlar en yakın zamanda . Bende buraya öyle bir alıştım ki gitmek istemiyorum hayat kolay , trafik yok , tek sıkıntım ailemin uzak olması
Ya etle de oluyor ama orjinali ciğerBir yaşıma daha girdim ben hep etten yapılır biliyordum ilk kez duydum akşam yorumları yazacağım
En soğuk yerden de n sıcak yere gitmişsin
Sağlık olsun çocuklar alışırlar en yakın zamanda . Bende buraya öyle bir alıştım ki gitmek istemiyorum hayat kolay , trafik yok , tek sıkıntım ailemin uzak olması
Amin canım hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman belli olacakOrası komando birliği olmasa bende gelirdim sana komşu ama bizim iş nanay gelemiyorum belki yakına gelirim inş eş giden yere gideriz dua edin bana
Burası küçük çocuğu olanlar için rahat , teror olayları da olmuyor . İnsallah çok rahat güzel bir yere gidersiniz . Esinin görevi nadir olan bir birim mi ? Benim yakın bir arkadaşımın öyle sürekli ayrılar adam sürekli yer değiştiriyo görevdeOrası komando birliği olmasa bende gelirdim sana komşu ama bizim iş nanay gelemiyorum belki yakına gelirim inş eş giden yere gideriz dua edin bana