• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçen senede agliyodu o yüzden anaokulu sanmisindir 😄 anaokulunda da her gün kusuyodu okula gitmiycem diye 🥺

Selamlar herkese🌸 Kmsl Hnd Kmsl Hnd iyiyim çok şükür 🤲 Hayat koşturmacasi tam gaz devam.Birikim yok daha çok harcama var ve katlanarak da devam ediyor🤢Büyüğüm bu sene LGS ye girecek onun tempolu ve yoğun bir programı var haliyle bizimde.Al bırak getir götür,Kucugumde haftada 3 yarım gün kreşe başladı onun da al bırak getir götürü var.ozel dersler kurslar kreşler masraflar masraflar kısacası durumlar fena😬birikim yok en son 2 ay önce 10 Gr bilezik aldım onuda çocukların parası vardı üstüne ekleyip eksiden çekip aldım.Onun dışında yakın zamanda küçük hisse senedi dışında birikim namına birşey yok kısacası.Bu saatten sonrada olması imkansız.Hazir ödemeleri yapsak halimize şükür 🤲

Selamlar herkese🌸 Kmsl Hnd Kmsl Hnd iyiyim çok şükür 🤲 Hayat koşturmacasi tam gaz devam.Birikim yok daha çok harcama var ve katlanarak da devam ediyor🤢Büyüğüm bu sene LGS ye girecek onun tempolu ve yoğun bir programı var haliyle bizimde.Al bırak getir götür,Kucugumde haftada 3 yarım gün kreşe başladı onun da al bırak getir götürü var.ozel dersler kurslar kreşler masraflar masraflar kısacası durumlar fena😬birikim yok en son 2 ay önce 10 Gr bilezik aldım onuda çocukların parası vardı üstüne ekleyip eksiden çekip aldım.Onun dışında yakın zamanda küçük hisse senedi dışında birikim namına birşey yok kısacası.Bu saatten sonrada olması imkansız.Hazir ödemeleri yapsak halimize şükür 🤲
Canımcım özlettin kendini❤️❤️❤️❤️❤️
Offff lgs annesi bizde bu sene yks annesi olduk😅😅😅

Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasın🤲🤲🤲

Küçük paşada büyümüş😍😍😍

Canım siz evinize geçniş miydiniz🤔🤔🤔

İyi akşamlar ❤️❤️❤️bugün rutin temizlikle filan geçti malum kızlar haftasonu evde olunca temizlik yapmak istemiyorum
Zaten ablamlar geliyorlar bugün haftasonu beraber oluruz🤪🤪🤪

Küçük olan bile büyümüş 🧿Bizimde öyle valla ödemelere bile yetişemez olduk hal fena

İyi akşamlar ❤️❤️❤️bugün rutin temizlikle filan geçti malum kızlar haftasonu evde olunca temizlik yapmak istemiyorum
Zaten ablamlar geliyorlar bugün haftasonu beraber oluruz🤪🤪🤪
Bende oğlusu traş ettirdim çarşıdan arkadaşına boyama kitabı kalem anahtarlık aldık yarın doğum günü varmış parkta baya görkemli bir şey olacak anladığım😂Gideriz yavrum dedim kalma partiden😃Süt aldım yoğurt mayaladım ye ek yedik topla et şimdi çay demledim bekliyorum biraz sonra kuruyemiş bide marketten kadife tatlısı diye birtatlıya dadandım ondan aldım😂

Bende oğlusu traş ettirdim çarşıdan arkadaşına boyama kitabı kalem anahtarlık aldık yarın doğum günü varmış parkta baya görkemli bir şey olacak anladığım😂Gideriz yavrum dedim kalma partiden😃Süt aldım yoğurt mayaladım ye ek yedik topla et şimdi çay demledim bekliyorum biraz sonra kuruyemiş bide marketten kadife tatlısı diye birtatlıya dadandım ondan aldım😂
Ohhhh iyi eğlenceler bizde küçüğün doğumgünün bu sene bayağı büyük ve güzel yaptık
Özelden atayım foto❤️❤️❤️

Slm kizlar .bugün akşam adanaya geldik pazar aksam dönecez.
Kurban kesecez insallah adagımız vardi evimize gecersek diye
Cok şükür
Ayni çocuklarla okul kosturmaca.
Ayrıca evimiz bize çok bereketli geldi kızlar.
hayat çok pahali artik hepimiz biliyoruz
Bi bulasik selesi aldim geccen gun 500lira🙄🙄

Slm kizlar .bugün akşam adanaya geldik pazar aksam dönecez.
Kurban kesecez insallah adagımız vardi evimize gecersek diye
Cok şükür
Ayni çocuklarla okul kosturmaca.
Ayrıca evimiz bize çok bereketli geldi kızlar.
hayat çok pahali artik hepimiz biliyoruz
Bi bulasik selesi aldim geccen gun 500lira🙄🙄
Oooooooo aç kırmızı halıyı açççççç😅😅😅😅kimler gelmiş❤️❤️❤️❤️

Canımcım özlettin kendini❤️❤️❤️❤️❤️
Offff lgs annesi bizde bu sene yks annesi olduk😅😅😅

Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasın🤲🤲🤲

Küçük paşada büyümüş😍😍😍

Canım siz evinize geçniş miydiniz🤔🤔🤔
Bende özledim sizleri😍böyle uzun uzun yazasim var ama gördüğün gibi telefonu yine elime ancak gece vakti alıyorum oda sızıp kalmazsam tabi😬
LGS annesi olmak cidden çok stresli bir donemmis kendim sters olduğum yetmiyor gibi oğlumda dahil herkese bunu yaşatiyorum malesef.Bu sene tek gündemimiz bu 🤢
Küçümde evde artık çok sikilmaya başladı arkadaş ariyor yazın iyiydi parklar sokaklar bahçeler sahiller takiliyorduk ama malum burada kışlari uzun ve sert geçiyor evde 7/24 buhran gecirmesin yanlız kalmasin diye hafta 3 gün verdik kreşe.
Evimize gecemedik daha 1senesi var gibi yavaş ilerliyor malum ekonomi sebebiyle.Gececekmiyiz oda meçhul bı devretme düşüncemiz de var farklı planlardan sebep.

Back