Merhaba canım, teşekkürler
Sevindim iyi olmanaMerhaba canım, teşekkürleriyiyim şükür. Çok sık giremez oldum bende. Okulda açıldı. Günler bitiveriyor hemen. Sen nasılsın
Anaokuluna seneye gidecek ama bu sene de 2-3 gün jimnastik okuluna yollayacağım. Ders programımin tam ayarlanmasini bekliyorum.Sevindim iyi olmana
Küçük kız da başladı mı okula
Bizde de aynı canım büyük kız bu sene yks ye girecek dershane okul arası mekik dokuyor
Küçüğümde anaokuluna başladı
Öyle geçiyor zaman bizde de
Benim kızda jimnastiğe gidiyor ben çocukların mutlaka bir sporla ilgilenmesini istiyorum gerçekten beyin olarak da çok iyi geliyorAnaokuluna seneye gidecek ama bu sene de 2-3 gün jimnastik okuluna yollayacağım. Ders programımin tam ayarlanmasini bekliyorum.
Bu sene yoğun geçer ama inşallah seneye istediği bölümde olur
Minigin de eğitim hayatına kesin giriş yapmış, hayırlı olsun
Çocukların peşinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz valla. Kış geliyor artık, disari falan da çıkmadıkça buralara daha sık ugrariz inşallah
Evet enerji de atıyorlar rahatlayıp geliyorlar. Bizimki okul gibi biraz etkinlik falan da yapılıyor günlük 4 saat kalıyorlar.Benim kızda jimnastiğe gidiyor ben çocukların mutlaka bir sporla ilgilenmesini istiyorum gerçekten beyin olarak da çok iyi geliyor
Büyük kız besyo istiyor bakalım nasip olur inşallah ama çok yoruluyor okula git ordan dershane eve gelmesi saat 9 u buluyor yemek ye duş al saat 10 o saatten sonra nasıl çalışacak ki bilmiyorum
Dimi ya insan yazdıkça rahatlıyor bence
Iyiyim canim cok tsk ederim sen nasilsin ablan nasil
devlet okuluna yazdırdık büyük 5. sınıf küçük 2. sınıf küçük olan servisle gidip gelecek okuldan sonra etüt olacakmış fiyat belli olacak servis ücretini sormadım daha eşim izin aldı bu hafta o götürüp getiriyor büyük kızın okulu eve yakın o yürüyerek gidip gelecekYaaaa bildirim gelmemiş canım
Yerleşmene sevindim
Kızları nasıl yapıyorsun yalnız mı kalacaklar okul dönüşü kaça gidiyorlar
Bizde aynı yaaaaa kimsecikler yazmıyor artık
Dimi ya o kadar çalışıyorlar sistem çok kötüEvet enerji de atıyorlar rahatlayıp geliyorlar. Bizimki okul gibi biraz etkinlik falan da yapılıyor günlük 4 saat kalıyorlar.
Çocuklarin en güzel zamanlari okul dershane arası geçiyor maalesef. Keşke farklı bir sistemimiz olsaydı rahatça meslek edinebilselerdi.
Bence de rahatlatıyor burasıbu sıralar pek mümkün olmuyor ama birikim için çok gaza geliyordum okudukça
İyiyiz canımIyiyim canim cok tsk ederim sen nasilsin ablan nasil
Eve yakın olması iyidevlet okuluna yazdırdık büyük 5. sınıf küçük 2. sınıf küçük olan servisle gidip gelecek okuldan sonra etüt olacakmış fiyat belli olacak servis ücretini sormadım daha eşim izin aldı bu hafta o götürüp getiriyor büyük kızın okulu eve yakın o yürüyerek gidip gelecekalışmaya çalışıyoruz kira çok yüksek ev sahibi biraz cins seneye daha fazla zam yapar dua ediyorum lojman çıksın diye
Bizimde kira çok yüksek eşim bide başka şehirde oda kira veriyor çocuğun okul taksidi ev araba kredisi bizde çok sıkıştık bu ay.Kredi kartım 29bin geldi eşiminki 18bin gelmiş asgarilerini ödeyeceğiz sanırım kitap parası 17bın istedi okul masraf devamlı çıkıyor gelir düştü gider arttı geçimler çok zorlaştı gerçekten. Öbür ayda çok ödeme var kartları bile artık döndüremiyoruzdevlet okuluna yazdırdık büyük 5. sınıf küçük 2. sınıf küçük olan servisle gidip gelecek okuldan sonra etüt olacakmış fiyat belli olacak servis ücretini sormadım daha eşim izin aldı bu hafta o götürüp getiriyor büyük kızın okulu eve yakın o yürüyerek gidip gelecekalışmaya çalışıyoruz kira çok yüksek ev sahibi biraz cins seneye daha fazla zam yapar dua ediyorum lojman çıksın diye
Siz arabayı yeni almadınız mıEve yakın olması iyi
Şuanda ne kadar kira veriyorsunuz diğer evinizin kirası karşılamıyor mu
Bizde araba almayı düşünüyoruz bakalım kısmet olursa
10 bin canım evin kirası ev çok küçük 3+1 ama şekilsiz birşey hiç sevemedimEve yakın olması iyi
Şuanda ne kadar kira veriyorsunuz diğer evinizin kirası karşılamıyor mu
Bizde araba almayı düşünüyoruz bakalım kısmet olursa
Kız geçen istanbuldaki evi alırken sattık ya arabayıSiz arabayı yeni almadınız mı
Yaaaaaa çok kötü olmuş canım ya10 bin canım evin kirası ev çok küçük 3+1 ama şekilsiz birşey hiç sevemedimdiğer ev 6 bin 4.5 krediye gidiyor.Kiracının evde köpekleri varmış üst kattaki sürekli şikayet ediyor seslerinden duramıyoruz diye bizi aradı yönetim kiracının umrunda değil sanırım kapıyı açmıyormuş kimseye
askolsun 2.ye gecti minnosum teyzesiİyiyiz canım
Prenses nasıl 1 e mi başladı bu sene
Yaaaaaa kuzum benimaskolsun 2.ye gecti minnosum teyzesi
Seninki 1 di sanirim nasil gidiyor okula alisik nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?