- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Cankusunannesi
geçmiş olsun canım sel yangın depreö rabbim afetinden korusun son yıllarda ne çok felakat geldi başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Şimdilik kiraya vereceğiztekrar hayırlı olsun canım artık istanbulda mı oturacaksınız
Sağol kuzumBaşınız sağolsun canım
Canım benim güzel günleriniz olur inşallahSelam kızlar nasılsınız Vandan dün ayrıldık 3 yıl dolu dolu geçti çok güzel arkadaşlarım dostlarım oldu çok şükür.İnşallah yeni yerimizde de güzel anılar biriktiririm şimdi ankaraya gidiyoruz annem ameliyat olacak dualarınıza annemede yer verirseniz sevinirim ismi zeynep
ameliyat iyi geçti ama annem bir türlü iyileşmiyor çok halsizPenguen kuzum annen nasıl oldu
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğineEvini yerleştirdin mi canım başladın mı işeameliyat iyi geçti ama annem bir türlü iyileşmiyor çok halsiz
Yaaa ama neden kiameliyat iyi geçti ama annem bir türlü iyileşmiyor çok halsiz
İyiyiz şekerim sıcaklarda yanıyoruzsen nasılsınSelam kızlar nasılsınız?
Canım nasılsınMerhaba canım Sel felaketi çok kötü oldu zarar gören yerler çok çok fazla.Allaha şükür bizde birşey yok
sağol canım yok daha eşyalar tıra yüklenmiş dün yola çıkacaktı bakalım ne zaman götürürler balıkesire net birşey demiyor nakliyeci ben gidemem daha ilişiğimi kestim vandan ayın 22 sinde başlıcam yeni yerime o zaman kadar annemin yanında kalırımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğineEvini yerleştirdin mi canım başladın mı işe
bilmiyoruz canım inan dahiliyeye gitmesi lazım sanırımYaaa ama neden ki
İyiyiz canım benim siz nasılsınız hava çok sıcak, çocuklarla nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor bilmiyorumyoğun geçiyor günler deprem oldu yine yeni evlere girdiksonumuz hayrolsunZeynolin44 zeynom iyi misiniz
Olsun canım sen yine de merak ettirme bizi gel yazevet kzıum ya akşam gördüm değrem olmuş diye o yüzden merak etmiştim sizi çok öpüyorummmmİyiyiz canım benim siz nasılsınız hava çok sıcak, çocuklarla nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor bilmiyorumyoğun geçiyor günler deprem oldu yine yeni evlere girdiksonumuz hayrolsun
Yaaaa bildirim gelmemiş canımGünaydın kızlar nasılsınız ben yerleştim balıkesire biraz zor oldu geldim 2 gün sonra işe başladım izin sürem bitti akşamları haftasonu derken kapı ve pencereleri birde petekleri detaylı silersem tamam inşallah tül perdelerimin hiç biri olmadı hepsi uzun geldi bende zebra taktım heryere halıların bazıları olmadı ince olanları kestirmem lazım koridora diğerleri fena olmadı.Çocukları okula yazdırdık ama küçüğün okulunu değiştirsek mü diyorum aslında iyi bir okula çıktı adrese dayalıda ama ablasının gideceği okulun yanında var birtanede ilkokul orası olursa birlikte gelir giderker