• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese iyi pazarlar çok uzun zaman oldu buralara gelmeyeli enson Edirnedeydik bir yıl önce Vana tayinimiz çıktı borçlarımız bitti sadece evimizin kirasi,kredi kartından harcadiklarimiz ve faturalarımiz var geçtiğimiz aylarda biraz sağlık harcamalarımiz oldu çok şükür onlarda bitti ayın 5.de izine cikicaz memleketlere gidicez belki birazda tatil olur dönüşte onları yerine koymaya çalışıncaz bu arada birikim olarak 16 küçük altın ve 45 gram bilezik yaptık bu kış biraz daha fazla sıkmamız lazım seneye yine tayinciyiz batıya dönüşte lazım olacak

Selam kızlar nasılsınız Vandan dün ayrıldık 3 yıl dolu dolu geçti çok güzel arkadaşlarım dostlarım oldu çok şükür.İnşallah yeni yerimizde de güzel anılar biriktiririm şimdi ankaraya gidiyoruz annem ameliyat olacak dualarınıza annemede yer verirseniz sevinirim ismi zeynep

Selam kızlar nasılsınız Vandan dün ayrıldık 3 yıl dolu dolu geçti çok güzel arkadaşlarım dostlarım oldu çok şükür.İnşallah yeni yerimizde de güzel anılar biriktiririm şimdi ankaraya gidiyoruz annem ameliyat olacak dualarınıza annemede yer verirseniz sevinirim ismi zeynep
Canım benim güzel günleriniz olur inşallah🤲🤲🤲

Anneciğine de bir an önce şifalar diliyorum rabbim yardımcısı olsun ameliyatında🤲🤲🤲❤️

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine❤️Evini yerleştirdin mi canım başladın mı işe
sağol canım yok daha eşyalar tıra yüklenmiş dün yola çıkacaktı bakalım ne zaman götürürler balıkesire net birşey demiyor nakliyeci ben gidemem daha ilişiğimi kestim vandan ayın 22 sinde başlıcam yeni yerime o zaman kadar annemin yanında kalırım

İyiyiz canım benim siz nasılsınız hava çok sıcak, çocuklarla nasıl akşam oluyor nasıl sabah oluyor bilmiyorum🥰🥰yoğun geçiyor günler deprem oldu yine yeni evlere girdik🙄🙄sonumuz hayrolsun
Olsun canım sen yine de merak ettirme bizi gel yaz❤️❤️evet kzıum ya akşam gördüm değrem olmuş diye o yüzden merak etmiştim sizi çok öpüyorummmm ❤️❤️❤️

Günaydın kızlar nasılsınız ben yerleştim balıkesire biraz zor oldu geldim 2 gün sonra işe başladım izin sürem bitti akşamları haftasonu derken kapı ve pencereleri birde petekleri detaylı silersem tamam inşallah tül perdelerimin hiç biri olmadı hepsi uzun geldi bende zebra taktım heryere halıların bazıları olmadı ince olanları kestirmem lazım koridora diğerleri fena olmadı.Çocukları okula yazdırdık ama küçüğün okulunu değiştirsek mü diyorum aslında iyi bir okula çıktı adrese dayalıda ama ablasının gideceği okulun yanında var birtanede ilkokul orası olursa birlikte gelir giderker

Günaydın kızlar nasılsınız ben yerleştim balıkesire biraz zor oldu geldim 2 gün sonra işe başladım izin sürem bitti akşamları haftasonu derken kapı ve pencereleri birde petekleri detaylı silersem tamam inşallah tül perdelerimin hiç biri olmadı hepsi uzun geldi bende zebra taktım heryere halıların bazıları olmadı ince olanları kestirmem lazım koridora diğerleri fena olmadı.Çocukları okula yazdırdık ama küçüğün okulunu değiştirsek mü diyorum aslında iyi bir okula çıktı adrese dayalıda ama ablasının gideceği okulun yanında var birtanede ilkokul orası olursa birlikte gelir giderker
Yaaaa bildirim gelmemiş canım

Yerleşmene sevindim
Kızları nasıl yapıyorsun yalnız mı kalacaklar okul dönüşü kaça gidiyorlar

Bizde aynı yaaaaa kimsecikler yazmıyor artık😔😔😔

Back