• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Merhaba canım, teşekkürler ❤️❤️ iyiyim şükür. Çok sık giremez oldum bende. Okulda açıldı. Günler bitiveriyor hemen. Sen nasılsın🥰
Sevindim iyi olmana ❤️❤️
Küçük kız da başladı mı okula

Bizde de aynı canım büyük kız bu sene yks ye girecek dershane okul arası mekik dokuyor 🥲🥲
Küçüğümde anaokuluna başladı💕💕

Öyle geçiyor zaman bizde de 😍😍

Sevindim iyi olmana ❤️❤️
Küçük kız da başladı mı okula

Bizde de aynı canım büyük kız bu sene yks ye girecek dershane okul arası mekik dokuyor 🥲🥲
Küçüğümde anaokuluna başladı💕💕

Öyle geçiyor zaman bizde de 😍😍
Anaokuluna seneye gidecek ama bu sene de 2-3 gün jimnastik okuluna yollayacağım. Ders programımin tam ayarlanmasini bekliyorum.

Bu sene yoğun geçer ama inşallah seneye istediği bölümde olur🙏
Minigin de eğitim hayatına kesin giriş yapmış, hayırlı olsun 🥰

Çocukların peşinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz valla. Kış geliyor artık, disari falan da çıkmadıkça buralara daha sık ugrariz inşallah ❤️❤️

Anaokuluna seneye gidecek ama bu sene de 2-3 gün jimnastik okuluna yollayacağım. Ders programımin tam ayarlanmasini bekliyorum.

Bu sene yoğun geçer ama inşallah seneye istediği bölümde olur🙏
Minigin de eğitim hayatına kesin giriş yapmış, hayırlı olsun 🥰

Çocukların peşinde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz valla. Kış geliyor artık, disari falan da çıkmadıkça buralara daha sık ugrariz inşallah ❤️❤️
Benim kızda jimnastiğe gidiyor ben çocukların mutlaka bir sporla ilgilenmesini istiyorum gerçekten beyin olarak da çok iyi geliyor

Büyük kız besyo istiyor bakalım nasip olur inşallah ama çok yoruluyor okula git ordan dershane eve gelmesi saat 9 u buluyor yemek ye duş al saat 10 o saatten sonra nasıl çalışacak ki bilmiyorum 🤔🤔

Dimi ya insan yazdıkça rahatlıyor bence❤️❤️❤️

Benim kızda jimnastiğe gidiyor ben çocukların mutlaka bir sporla ilgilenmesini istiyorum gerçekten beyin olarak da çok iyi geliyor

Büyük kız besyo istiyor bakalım nasip olur inşallah ama çok yoruluyor okula git ordan dershane eve gelmesi saat 9 u buluyor yemek ye duş al saat 10 o saatten sonra nasıl çalışacak ki bilmiyorum 🤔🤔

Dimi ya insan yazdıkça rahatlıyor bence❤️❤️❤️
Evet enerji de atıyorlar rahatlayıp geliyorlar. Bizimki okul gibi biraz etkinlik falan da yapılıyor günlük 4 saat kalıyorlar.
Çocuklarin en güzel zamanlari okul dershane arası geçiyor maalesef. Keşke farklı bir sistemimiz olsaydı rahatça meslek edinebilselerdi.
Bence de rahatlatıyor burası 😍 bu sıralar pek mümkün olmuyor ama birikim için çok gaza geliyordum okudukça 🤭

Yaaaa bildirim gelmemiş canım

Yerleşmene sevindim
Kızları nasıl yapıyorsun yalnız mı kalacaklar okul dönüşü kaça gidiyorlar

Bizde aynı yaaaaa kimsecikler yazmıyor artık😔😔😔
devlet okuluna yazdırdık büyük 5. sınıf küçük 2. sınıf küçük olan servisle gidip gelecek okuldan sonra etüt olacakmış fiyat belli olacak servis ücretini sormadım daha eşim izin aldı bu hafta o götürüp getiriyor büyük kızın okulu eve yakın o yürüyerek gidip gelecek😔 alışmaya çalışıyoruz kira çok yüksek ev sahibi biraz cins seneye daha fazla zam yapar dua ediyorum lojman çıksın diye

Evet enerji de atıyorlar rahatlayıp geliyorlar. Bizimki okul gibi biraz etkinlik falan da yapılıyor günlük 4 saat kalıyorlar.
Çocuklarin en güzel zamanlari okul dershane arası geçiyor maalesef. Keşke farklı bir sistemimiz olsaydı rahatça meslek edinebilselerdi.
Bence de rahatlatıyor burası 😍 bu sıralar pek mümkün olmuyor ama birikim için çok gaza geliyordum okudukça 🤭
Dimi ya o kadar çalışıyorlar sistem çok kötü
Hayırlısı olsun haklarında🤲🤲🤲🤲

devlet okuluna yazdırdık büyük 5. sınıf küçük 2. sınıf küçük olan servisle gidip gelecek okuldan sonra etüt olacakmış fiyat belli olacak servis ücretini sormadım daha eşim izin aldı bu hafta o götürüp getiriyor büyük kızın okulu eve yakın o yürüyerek gidip gelecek😔 alışmaya çalışıyoruz kira çok yüksek ev sahibi biraz cins seneye daha fazla zam yapar dua ediyorum lojman çıksın diye
Eve yakın olması iyi
Şuanda ne kadar kira veriyorsunuz diğer evinizin kirası karşılamıyor mu

Bizde araba almayı düşünüyoruz bakalım kısmet olursa ❤️❤️🤲🤲🤲

Bizimde kira çok yüksek eşim bide başka şehirde oda kira veriyor çocuğun okul taksidi ev araba kredisi bizde çok sıkıştık bu ay.Kredi kartım 29bin geldi eşiminki 18bin gelmiş asgarilerini ödeyeceğiz sanırım kitap parası 17bın istedi okul masraf devamlı çıkıyor gelir düştü gider arttı geçimler çok zorlaştı gerçekten. Öbür ayda çok ödeme var kartları bile artık döndüremiyoruz😔

Eve yakın olması iyi
Şuanda ne kadar kira veriyorsunuz diğer evinizin kirası karşılamıyor mu

Bizde araba almayı düşünüyoruz bakalım kısmet olursa ❤️❤️🤲🤲🤲
10 bin canım evin kirası ev çok küçük 3+1 ama şekilsiz birşey hiç sevemedim 😔 diğer ev 6 bin 4.5 krediye gidiyor.Kiracının evde köpekleri varmış üst kattaki sürekli şikayet ediyor seslerinden duramıyoruz diye bizi aradı yönetim kiracının umrunda değil sanırım kapıyı açmıyormuş kimseye

10 bin canım evin kirası ev çok küçük 3+1 ama şekilsiz birşey hiç sevemedim 😔 diğer ev 6 bin 4.5 krediye gidiyor.Kiracının evde köpekleri varmış üst kattaki sürekli şikayet ediyor seslerinden duramıyoruz diye bizi aradı yönetim kiracının umrunda değil sanırım kapıyı açmıyormuş kimseye
Yaaaaaa çok kötü olmuş canım ya
Siz arayıp konuşsanız

Back