🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

bizim kiracıda öyle düşünür inşallah yoksa çok zorlanırız. Kıyafet almam lazım ayakkabım yok alınacak çok şey var yerleştikten sonra alırım artık yavaş yavaş

Ay bizedir Bodrum kampı çıktı ama depremzedeler barmış almıyorlar iptal olacak.Bizde izne ayrılacağız bakalım günü birlik gezeriz.Bizimde maddi durumlar sallantıda acayip masraf oluyor

bizim kiracıda öyle düşünür inşallah yoksa çok zorlanırız. Kıyafet almam lazım ayakkabım yok alınacak çok şey var yerleştikten sonra alırım artık yavaş yavaş
Biz kirayı 2350 den 4bine çıkardık kabul etti kiracı.Diğeri 5 yıl olacak 1+1 de 1300e oturuyor onuda aralıkta çevreye göre arttıracağız ins. İstemezse çıksın 2 yıl zam yapmadık diğer yıllar hep 100tl bu yıl 400tl arttı.En azından oda 4bin olursa benim kirama faydası olur.Arkadasın 1 yıllık kiracısı %25 kanuni hakkım deyip okadar arttırıp yollamış.Birseyde denmiyor suçlu duruma düşüyormuşsun.

Eşim müsait bir vakitte arayıp konuşacak bakalım ne diyecek kadının 2 tane evi var keyfine düşkün 4+1 evde 1 oğluyla yaşıyor.Ben olsam evleri satar büyük ev alırdım.Bende tercih yaptım haftaya açıklanırsa eşimle aynı tarihte ayrılırız vandan eş durumundan tayin için dilekçe yazmadım

Ay bizedir Bodrum kampı çıktı ama depremzedeler barmış almıyorlar iptal olacak.Bizde izne ayrılacağız bakalım günü birlik gezeriz.Bizimde maddi durumlar sallantıda acayip masraf oluyor
Çadır alsaydınız kampta yapardınız ben geçen yıl çok istedim gıcık eşim aldırmadı 2 katından fazla oldu fiyatlar yurtdışında tanıdıkta yok ondan istesek diyorum yılda bir kere kamp için alınmaz diyor güne girerim yine alırım dedim şimdi yapma düzenimizi kuralım sonra dedi

Sizin 2 eviniz mi var canım kredi ödüyor musunuz yoksa bitti mi borcu

Canım bizim kampta öyleydi açılmış şuan. Tekrar aradınız mi

Selam kızlar

Büz evimizi aldık çok şükür

Rabbim olan olmayan herkese daha iyilerini nasip eder inşallahhh
hayırlı olsun canım ev mi alacaktınız bu aralar giremiyorum sayfaya unutuyorum başka sıkıntılarda olunca adanadan mı aldınız

Kızlar tatildeydik otelde
Anneannem vefat etti dün erken döndük bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…