bizim kiracıda öyle düşünür inşallah yoksa çok zorlanırız. Kıyafet almam lazım ayakkabım yok alınacak çok şey var yerleştikten sonra alırım artık yavaş yavaşYok satılmadı krediler kapalı zaten kimse alamaz bence ev.Kira zamı var eylülde biz ağustos gibi ararız 4500tl kiram 8teklif edelim diyorum.%25 az kiralar uçtu oda mağdur olmasın bende mağdur olmayım kimsenin hakkını istemem
Ay bizedir Bodrum kampı çıktı ama depremzedeler barmış almıyorlar iptal olacak.Bizde izne ayrılacağız bakalım günü birlik gezeriz.Bizimde maddi durumlar sallantıda acayip masraf oluyoriiinşallah canım hiç oturmadıysan lojmanda puanın yüksektir bende dua ediyorum balıkesirde lojman puanları çok yüksekmiş biz giremeyiz dedi eşim belli olmaz belki ara dağıtımda falan çıkar diyorum o zaman özele yazdırabilirim kira derdi olmazsa bizde zamlara güvendik maaşı alınca kira depozito göndericez dedik nasıl olacka bilmşyorum kartları ödemeye ancak yeter Bayramda çok harcandı vandan ankara ordan balıkesir ankara mersin van derken çok yol yaptık
Biz kirayı 2350 den 4bine çıkardık kabul etti kiracı.Diğeri 5 yıl olacak 1+1 de 1300e oturuyor onuda aralıkta çevreye göre arttıracağız ins. İstemezse çıksın 2 yıl zam yapmadık diğer yıllar hep 100tl bu yıl 400tl arttı.En azından oda 4bin olursa benim kirama faydası olur.Arkadasın 1 yıllık kiracısı %25 kanuni hakkım deyip okadar arttırıp yollamış.Birseyde denmiyor suçlu duruma düşüyormuşsun.bizim kiracıda öyle düşünür inşallah yoksa çok zorlanırız. Kıyafet almam lazım ayakkabım yok alınacak çok şey var yerleştikten sonra alırım artık yavaş yavaş
Eşim müsait bir vakitte arayıp konuşacak bakalım ne diyecek kadının 2 tane evi var keyfine düşkün 4+1 evde 1 oğluyla yaşıyor.Ben olsam evleri satar büyük ev alırdım.Bende tercih yaptım haftaya açıklanırsa eşimle aynı tarihte ayrılırız vandan eş durumundan tayin için dilekçe yazmadımBiz kirayı 2350 den 4bine çıkardık kabul etti kiracı.Diğeri 5 yıl olacak 1+1 de 1300e oturuyor onuda aralıkta çevreye göre arttıracağız ins. İstemezse çıksın 2 yıl zam yapmadık diğer yıllar hep 100tl bu yıl 400tl arttı.En azından oda 4bin olursa benim kirama faydası olur.Arkadasın 1 yıllık kiracısı %25 kanuni hakkım deyip okadar arttırıp yollamış.Birseyde denmiyor suçlu duruma düşüyormuşsun.
Çadır alsaydınız kampta yapardınız ben geçen yıl çok istedim gıcık eşim aldırmadı 2 katından fazla oldu fiyatlar yurtdışında tanıdıkta yok ondan istesek diyorum yılda bir kere kamp için alınmaz diyor güne girerim yine alırım dedim şimdi yapma düzenimizi kuralım sonra dediAy bizedir Bodrum kampı çıktı ama depremzedeler barmış almıyorlar iptal olacak.Bizde izne ayrılacağız bakalım günü birlik gezeriz.Bizimde maddi durumlar sallantıda acayip masraf oluyor
Sizin 2 eviniz mi var canım kredi ödüyor musunuz yoksa bitti mi borcuBiz kirayı 2350 den 4bine çıkardık kabul etti kiracı.Diğeri 5 yıl olacak 1+1 de 1300e oturuyor onuda aralıkta çevreye göre arttıracağız ins. İstemezse çıksın 2 yıl zam yapmadık diğer yıllar hep 100tl bu yıl 400tl arttı.En azından oda 4bin olursa benim kirama faydası olur.Arkadasın 1 yıllık kiracısı %25 kanuni hakkım deyip okadar arttırıp yollamış.Birseyde denmiyor suçlu duruma düşüyormuşsun.
1+1 olanı oğlan doğunca almıştık kredisi geçen yıl bitti. 2+1 olanın 6 yıl kredisi var onu ödüyoruz.Araba aldık onunda 2 yıl kredisi varSizin 2 eviniz mi var canım kredi ödüyor musunuz yoksa bitti mi borcu
Canım bizim kampta öyleydi açılmış şuan. Tekrar aradınız miAy bizedir Bodrum kampı çıktı ama depremzedeler barmış almıyorlar iptal olacak.Bizde izne ayrılacağız bakalım günü birlik gezeriz.Bizimde maddi durumlar sallantıda acayip masraf oluyor
Perşembe tekrar arayacak eşimCanım bizim kampta öyleydi açılmış şuan. Tekrar aradınız mi
Anladım canım rabbim bitirme kolaylığı versin1+1 olanı oğlan doğunca almıştık kredisi geçen yıl bitti. 2+1 olanın 6 yıl kredisi var onu ödüyoruz.Araba aldık onunda 2 yıl kredisi var
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşSelam kızlar
Büz evimizi aldık çok şükür
Rabbim olan olmayan herkese daha iyilerini nasip eder inşallahhh
Amin canımAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş
hayırlı olsun canım ev mi alacaktınız bu aralar giremiyorum sayfaya unutuyorum başka sıkıntılarda oluncaSelam kızlar
Büz evimizi aldık çok şükür
Rabbim olan olmayan herkese daha iyilerini nasip eder inşallahhh
Merhaba canımCankusunannesi nasılsınız canım?Karadenizde çok kötü ortalık iyimisiniz?Allah yardımcısı olsun tüm felaketi yaşayanların
Evet canım geçen seneden beri istiyordukhayırlı olsun canım ev mi alacaktınız bu aralar giremiyorum sayfaya unutuyorum başka sıkıntılarda oluncaadanadan mı aldınız
tekrar hayırlı olsun canım artık istanbulda mı oturacaksınızEvet canım geçen seneden beri istiyorduk
İstanbuldan aldık
Başınız sağolsun canımKızlar tatildeydik otelde
Anneannem vefat etti dün erken döndük bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?