🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Offff çok iyi ya kullanda deneyimle bende istiyorum ama değer mi ya bikaç kahve için

Yavaş yavaş toparlanırsın.Nakliye ayarladınızmı?Evi kaça tuttunuz?Arkadasın nakliye 32 bin almış Tekirdağ’dan Mardin’e. Evide pazarlıkla zar zor 9bine indirttiler
Pazarlık falan yapmadı canım ev sahibi eli asker kendiside hemşireymiş emlakçı yok arada dedi kapattı konuyu mecbur kaldık tutmaya onbin evde küçük

hayırlı olsun canım ağız tadıyla içersin bolca kahveni ben çok aramıyorum kahveyi çay severim ben ocakta kısık ateşte çaydanlık çayı severim

3ü bı aradayla 2 si bı arada karıştırıp iciyom şimdilik

Ben artık 3 ü bir arada içemiyorum eskiden ona bile şeker atardım
2 si bir arada hergün 2 3 tane içerim mutlaka
Ay ben onları hiç içemiyorum.Ben filtre kahve latte hastasıyımMakina çekirdekleri kendi öğütüyor ah bir gelsin gözümün nuru

Canım sen nasılsın artık yazan olmuyo buraya . Napalim valla çok sıcak bugün kahve makinani güle güle kullan kuzum benim de listemde ama en son siralarda öncelikli olanlar var
Ben iyiyim çocuk annemde eşim görevde bende yalnızımhaftaya cuma izne ayrılacağım oteller pahalı alamadık kampta çıkmadı orada burada günü birlik denizde takılacağız artık

Günaydın kızlar
Çocukların okulunu ne yapacaksınız özele mi vermeyi düşünüyorsun?
yok canım özele veremem fiyatlar çok yüksek okula yakın ev tuttuk okuldan sonra etüt merkezi bakalım diyorum.Okullar açıldığında eşim izin alacak sonra ben alırım dedim bakalım nasıl olacak ama çok korkuyorum açıkçası nasıl olacak etüt merkezi bulamazsak

Ben iyiyim çocuk annemde eşim görevde bende yalnızımhaftaya cuma izne ayrılacağım oteller pahalı alamadık kampta çıkmadı orada burada günü birlik denizde takılacağız artık
ben tek kalamıyorum ilk defa pazar gecesi kaldım uyuyamadım korkudan bende tekim evde çocuklar annemde yarında nöbetçi birde lojmanda oturuyoruz
senin ev ne durumda satıldı mı

Bizde 3.sınıfın taksitlerini ödüyoruz bu yıl gider ama seneye bizde kara kara düşünüyoruz naparız diye.Para artmıyor ancak ihtiyaçlar alınıyor araba aldık onun kredisi ev kredisi eşimin kira bu evin kirası baya giderimiz var zaten.Zam gelmeden aldılar zaten.Belki seneye eşim düzgün bir yere tayin olur ailece gideriz küçük bir yerde özelde çocuğu okutmak daha kolay olur lojmana gireriz hayaller hayatlarHep büyükşehirlerde yaşadık maddi manevi bize yıkım oldu

ben tek kalamıyorum ilk defa pazar gecesi kaldım uyuyamadım korkudan bende tekim evde çocuklar annemde yarında nöbetçi birde lojmanda oturuyoruz
senin ev ne durumda satıldı mı
Yok satılmadı krediler kapalı zaten kimse alamaz bence ev.Kira zamı var eylülde biz ağustos gibi ararız 4500tl kiram 8teklif edelim diyorum.%25 az kiralar uçtu oda mağdur olmasın bende mağdur olmayım kimsenin hakkını istemem

iiinşallah canım hiç oturmadıysan lojmanda puanın yüksektir bende dua ediyorum balıkesirde lojman puanları çok yüksekmiş biz giremeyiz dedi eşim belli olmaz belki ara dağıtımda falan çıkar diyorum o zaman özele yazdırabilirim kira derdi olmazsa bizde zamlara güvendik maaşı alınca kira depozito göndericez dedik nasıl olacka bilmşyorum kartları ödemeye ancak yeter Bayramda çok harcandı vandan ankara ordan balıkesir ankara mersin van derken çok yol yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…