yok canım yalan oldu hala ses yok bizim sınavlardanSınav sonucun belli oldumu canım.Bu cuma tayinler açıklanacak diyorlar hayırlısı bakalım
Canıım ben burdayım kermes var yarın o kadar işin arasinda köfte yaptım şuan mutfakta yere yattım öluyom belim koptuCanım kızlar nerdesiniz bakiyim yoklama alıyorum
Penguen
okyonus
O1deren87
Scss94
Cedric1003 kuzum artık dön ya
Zeynolin44
Hahaha Allah seni kızzzCanıım ben burdayım kermes var yarın o kadar işin arasinda köfte yaptım şuan mutfakta yere yattım öluyom belim koptuduşa girip hemen uyumak istiyorum
Buradayım başkanCanım kızlar nerdesiniz bakiyim yoklama alıyorum
Penguen
okyonus
O1deren87
Scss94
Zeynolin44
Hayırlısı olsun canımyok canım yalan oldu hala ses yok bizim sınavlardan
Oooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallahBuradayım başkanArabamızı sattık bugün yeni araç aldık kredi falan çektik çok yoğun bir gündü
Günaydın canımCanım kızlar nerdesiniz bakiyim yoklama alıyorum
Penguen
okyonus
O1deren87
Scss94
Zeynolin44
Günaydın canım.Çocuklar alıstımı kardeşlerineGünaydın canım
Bizde daha iyiyiz toparlanıyor um günüm bebişle geçiyor sizler nasılsınız
Amin kuzumOooo hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Ne aldınız
Ayyy Zeynom yaaa mis gibi kokuyordu paşam şimdiGünaydın canım
Bizde daha iyiyiz toparlanıyor um günüm bebişle geçiyor sizler nasılsınız
Amin canım benim bizde değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım eşim araştırıyorAmin kuzumDaha güzelleri sizin olsun inş. Toyota corolla aldık
Sizede güzel bir araç denk gelir insAyyy Zeynom yaaa mis gibi kokuyordu paşam şimdi
Amin canım benim bizde değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım eşim araştırıyor
İnşallah canımSizede güzel bir araç denk gelir ins
200bin cektik 24 ay ödeyeceğiz Allah ödeme kolaylığı versin inşallahİnşallah canım
Krediyi ne kadar kullandınız bir ben mi korkuyorum ya kredidengeçen gün azıcık çektim Eşimi bastırıyorum hadi kapatak diye
Allah ödeme kolaylığı nasip etsin canım.. Bizimde bikaç planımız var eşim uğraşıyor bakalım200bin cektik 24 ay ödeyeceğiz Allah ödeme kolaylığı versin inşallahKira ev kredisi çocuğun taksit ödemelerde çok.Temmuzda maaş zamları falan rahatlarız diye umuyorum
Bende çok seviyorum bebek kokusunu dünyalara bedel uzun ömürleri olsun yavrularımızınAyyy Zeynom yaaa mis gibi kokuyordu paşam şimdi
Amin canım benim bizde değiştirmeyi düşünüyoruz bakalım eşim araştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?