• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Valla dün küçüğü kayınvalideme bıraktık büyüğe babası doğumgünü diye para yollamıştım alışverişe çıktık azıcık normal hayata dönmemiz lazım yoksa çıldıracağız

Pumadan 1 tişört 1 şorta 1700 verdik
Eşofman aldı 200 TL
Grqtisten bikaç parça bişey 400 de burası

Ayakkabı filan bulamadı trendyoldan sipariş verdik
Puma spor ayakkabı,, güneş kremi,,, 1 kot şort,,, 1 şort etek,, 5 tişört,, sırt çantası
3000 de burası tuttu
150 TL si kaldı 🤪🤪🤪

Bende kendime ev içi giymelik 3 tişört aldım
Yemek yedik geçtik geri kayınvalideme

Küçüğe paten ve ekipmanları aldım 1100 tl

Valla dün küçüğü kayınvalideme bıraktık büyüğe babası doğumgünü diye para yollamıştım alışverişe çıktık azıcık normal hayata dönmemiz lazım yoksa çıldıracağız

Pumadan 1 tişört 1 şorta 1700 verdik
Eşofman aldı 200 TL
Grqtisten bikaç parça bişey 400 de burası

Ayakkabı filan bulamadı trendyoldan sipariş verdik
Puma spor ayakkabı,, güneş kremi,,, 1 kot şort,,, 1 şort etek,, 5 tişört,, sırt çantası
3000 de burası tuttu
150 TL si kaldı 🤪🤪🤪

Bende kendime ev içi giymelik 3 tişört aldım
Yemek yedik geçtik geri kayınvalideme

Küçüğe paten ve ekipmanları aldım 1100 tl
İyi yapmışsın mutlu olmuşsunuzdur😊😊güzel günlerde kullanın

Cedric1003 Cedric1003 canım dostum arkadaşım ülkemiz o kadar felaket yaşadı mutlaka yazardın sen ya çok üzülüyorum umarım sana ya da ailene bişey olmamıştır canım arkadaşım inşallah şifre unutmuşsundur telefon bozuktur filan diye umut ediyorum lütfen geri yaz mutlaka yaaaaa😭😭😭😭

Naber kızlar?Nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Yarın sorayım bakalım bir kaç yere 😘
İyilik canım ben artık zorlanıyorum son haftalara doğru girdik son 45 gün gibi zamanımız kaldı bebek hazırlıkları yapıyorum çantamızı hazırladık eksikler var onları alacağım bu hafta.
Elimizde bir miktar para euro var kelepçe yada 25 gr Bi künye almaya niyetim var çarçur olmasın eve dönünce ne yapacağımız meçhul elimizde dursun.
Sen nasılsın canım

Dün çok sinirliydim kendimi yedim durdum bugünde yetiştiği kadar yazarım artık başta düşünselerdi millet eğitime tatil gözüyle bakıyor

İyilik canım ben artık zorlanıyorum son haftalara doğru girdik son 45 gün gibi zamanımız kaldı bebek hazırlıkları yapıyorum çantamızı hazırladık eksikler var onları alacağım bu hafta.
Elimizde bir miktar para euro var kelepçe yada 25 gr Bi künye almaya niyetim var çarçur olmasın eve dönünce ne yapacağımız meçhul elimizde dursun.
Sen nasılsın canım
Şimdiden hayırlı olsun canım
Bende kaburga bileziklerden istiyorum bakalım bu hafta gidip bakacağım

Sen nasılsın canım
Al valla altın candır gerisi heyecan haha😂Doğuma az kalmış ya ben heyecan yaptım sanki ben doğuracağım 😂

Back