• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

nasıl oldu canım ağrıların dün benimde ağrı girdi nefesim kesildi resmen aklıma sen geldin Rabbim taşını kolay düşürmeni sağlasın
Sağol kuzum 2 gün önce yine girdi ağrı gittim acile iğne vurdurdum ama çok kötü var ya ağrısı kanaldaki belki düşmüştür şimdiye ama böbrekte ki biraz sürer dedi doktor

Daha eve de gidemedim eşimin bir tanıdğının yerindeyiz şehirden biraz uzak hastaneye taksi çağırıp gidiyorum git gel maliyetli oluyor birde kıza 4 doz aşı vurduracsğım 2. Sini dün vururdum cumartesi bir daha gideceğim

Eşime dedim bak arabam olsaydı rahat ederdim 🤦‍♀️🤦‍♀️tamam dedi alacağım
Ortalık biraz durulsun ehliyete yazılacağım inşallah

Sana da geçmiş olsun canım niye ağrıdı ki acaba

yok canım burda şimdilik bişey yok işte bilim insanları açıklama yapıyor van hakkari bingölde 7 üstünde bekleniyor diye dua ediyorum acısın rabbim ülkemize insanımıza afetinden korusun.Düdük yastıgımın altında başucumda su her gece korkuyla yatıyorum sürekli uyanıyorum çocukları yanıma alsam mı diyorum yaşamadan böyle oldum😔
sen nasılsın çocuklar nasıl korkuyorlar mı
Herkes aynı durumda maalesef canım
İlk zamanlara göre daha iyiler ama konu hep aynı deprem 😔😔Allah hiçbir şehrimize yaşatmasın millet akıl sağlığını kaybedecek bu gidişle😔😔

Amannnnn o bana da olur bazen adam bişey demeden kavga çıkartırım kendi kendime konuşurum sonra sinirim geçince saçmalamışım derim 🤭🤭
İşin kötüsü benimki birsey diyor işte beni sinir edecek birseyler ille çıkartıyor😄Allahtan görevdede karşıdan küsmek kızmak daha zevkli oluyor hahah😂

İşin kötüsü benimki birsey diyor işte beni sinir edecek birseyler ille çıkartıyor😄Allahtan görevdede karşıdan küsmek kızmak daha zevkli oluyor hahah😂
Hahahahha önceden kavgada ben susardım o konuşurdu sinir olurdu konuşmuyorum diye

Şimdi ben konuşuyorum o susuyor ben çatlıyom
Görüntülü arayıp yüzüne kapatıyom gülüyor daha çok sinir oluyorum mesaj atıyom tamam ya da ok yazıyor gelde çıldırma🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Hayırlı pazarlar kızlar biz ablamın ordan döndük eşimin patronun villası vardı burdayız ama başımıza gelmeyen kalmadı 2 günde🤷‍♀️🤷‍♀️

Önce böbrek sancım tuttu hastaneye zor yetiştik 2 taş varmış biri kanala girmiş düşecek diğeri böbrekte daha 2 ağrı kesici zor kesti ağrımı 🥺🥺🥺

Dünden burda evcil köpek var küçük kızımı ısırdı ufak yara ama 3 dişini geçirdi bacağına apar topar hastaneye gittik pansuman ve kuduz aşısını yaptırdık
O sırada benim yine böbrek ağrım tuttu bende bir daha ağrı kesici yaptırdım

Ne olacak böyle bilmiyorum ya🥺🥺🥺
Geçmiş olsun canım.Rabbim beterinden korusun 🤲

Back