🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bende hergun mutlaka 2 türk kahvesi 3 nescafe içerim çayı aylarca içmesem aklıma gelmez

Kesinlikle canim ne guzell o guzel dusunceye karsin guzel dusunce ile muamele olunuyor gorumce. Her zaman bu boyle olmuyor insan iliskilerinde cnku

Teşekkür ederim canim seninde çikolatalar afiyet olsun

Bende yarın bot bakacam aslında bir yere çıkmıyoruz ama canim istiyor
Evet inan evden cikmayali bugün saydimda 12 gün olmuş.Markete bile çıkmadım.Mutfak için gıda alışverişi falan yapasim yok stok falanda yapmak istemiyorum,hatta tabak,çanak,örtü bile almak istemiyorum(normalde çok severim ev eşyası tabak çanak almayı) çocuklara ve kendimize giyisi almak istiyorum garip bir sekilde

E bi yerden cikmali kendini mutlu edecek bir olay canim . Evde dur dur napacagmzi bilemiyoruz ben hergun yarim saatte olsa kizimla cikiyorym hava soguk bile olsa dis ulkelerde cocuklari belli saatler cikarirlar hep oyle oneriliyor hem bi kafa dagiliyor hic yoktan

Bende hergun mutlaka 2 türk kahvesi 3 nescafe içerim çayı aylarca içmesem aklıma gelmez
Nescafeyi iş yerinde sade ve şekersiz içiyordum sabahları gözüm acisilsin diye 1 seneyi geçti onuda icmeyeli.ama çayi sabah kalhvaltida mutlaka içerim birde her akşam eşim olmasa bile demlerim mutlaka.A 101 deki 10 TL Lil alışverişe poşet çaylar oluyor ya onların hepsini ben topluyor olabilirim

Ya aslında bizim doktorumuzda bebek 1 haftaliktan itibaren günde en az 20 dakika kar bile yağsa dışarıya mutlaka çıkacak diyor ama bu virus bitirdi herşeyi apartamanın içinden geçmeye bile korkar olduk.

Bir tevasi veya diyeti yokmu peki canm.yazik kuzuyada sizede.
Diyet yapmak lazım ama yapmıyor ne yasak olsa onu yicem diye tutturuyor doktorda büyüdükçe düzelecek dedi bebekken diyet yaptım hep emziriyorum diye erken geçtik ek gıdaya biraz düzeldi ama süt ürünü bişeyi çok yerse ya da yumurta o gece huzursuz oluyor ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor

Süt alerjisi var galiba anladigim kadarıyla.Allah yardımcınız olsun canm.buyudukce laf dinlemez artik tabi küçükken daha çok kontrol altında tutabiliyoruz .Benim bebeğimde de laktoz intöleransi var bizde ana oğul 7 aydır diyetteyiz çok zor oluyor hem bebek için hemde benim için ama yapacak bişey yok Allah başka büyük dert vermesinde bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…