Bende hergun mutlaka 2 türk kahvesi 3 nescafe içerim çayı aylarca içmesem aklıma gelmezYa ben kahve olmasa aramam ama caysiz bir gün düşünemiyorum çay mühim
Kahve makinamizida görümcem hediye almıştı yazın düşündumde bize ısrarla kahve icirmeye neden çalışıyor acaba.
Tabi isin şakası sağolsun çok dusuncelidir.Zor günler geçiriyor onlarda sağlıkçılar olarak okadar derdinin işinin gücünün içinde düşünmüş göndermiş 1 kilo acı soğan bile gönderse bizim için 1 kuzu göndermiş kadar değerli
Bizimkilerde biber dışında herşeyi yerler
Ben bol mantarda koyuyorum
Kesinlikle canim ne guzell o guzel dusunceye karsin guzel dusunce ile muamele olunuyor gorumce. Her zaman bu boyle olmuyor insan iliskilerinde cnkuYa ben kahve olmasa aramam ama caysiz bir gün düşünemiyorum çay mühim
Kahve makinamizida görümcem hediye almıştı yazın düşündumde bize ısrarla kahve icirmeye neden çalışıyor acaba.
Tabi isin şakası sağolsun çok dusuncelidir.Zor günler geçiriyor onlarda sağlıkçılar olarak okadar derdinin işinin gücünün içinde düşünmüş göndermiş 1 kilo acı soğan bile gönderse bizim için 1 kuzu göndermiş kadar değerli
Evet inan evden cikmayali bugün saydimda 12 gün olmuş.Markete bile çıkmadım.Mutfak için gıda alışverişi falan yapasim yok stok falanda yapmak istemiyorum,hatta tabak,çanak,örtü bile almak istemiyorumTeşekkür ederim canim seninde çikolatalar afiyet olsun
Bende yarın bot bakacam aslında bir yere çıkmıyoruz ama canim istiyor
O bana daha gecen hafta demisti haftaya c.tesi pizza yaparim odul olarak diye
E bi yerden cikmali kendini mutlu edecek bir olay canim . Evde dur dur napacagmzi bilemiyoruz ben hergun yarim saatte olsa kizimla cikiyorym hava soguk bile olsa dis ulkelerde cocuklari belli saatler cikarirlar hep oyle oneriliyor hem bi kafa dagiliyor hic yoktanEvet inan evden cikmayali bugün saydimda 12 gün olmuş.Markete bile çıkmadım.Mutfak için gıda alışverişi falan yapasim yok stok falanda yapmak istemiyorum,hatta tabak,çanak,örtü bile almak istemiyorum(normalde çok severim ev eşyası tabak çanak almayı) çocuklara ve kendimize giyisi almak istiyorum garip bir sekilde
Ben yanlizken nadiren cay demlerim evde gunduz kahvaltida filan . Ama kahve mutlaka icerim 2 3 canm ne isterse aksam da esimle cay icerim . Hepsnin yeri ayri beBende hergun mutlaka 2 türk kahvesi 3 nescafe içerim çayı aylarca içmesem aklıma gelmez
Nescafeyi iş yerinde sade ve şekersiz içiyordum sabahları gözüm acisilsin diyeBende hergun mutlaka 2 türk kahvesi 3 nescafe içerim çayı aylarca içmesem aklıma gelmez
Kız okadar kahve içilirmiBende hergun mutlaka 2 türk kahvesi 3 nescafe içerim çayı aylarca içmesem aklıma gelmez
Can Boğaz’dan gelir
Alerjisi var canın bağırsak tepkili ondan oluyor büyük ihtimalleCanm gece terörü diye bişey var çocuklarda istersen netten arastir bir bak.Belkide bı uzman destegi falan gerekebilir.
Böyle bisey cnm . Kahvelerinizi guzel günlerde icin cok guzel bir hediyeO neymiş ki
Ya aslında bizim doktorumuzda bebek 1 haftaliktan itibaren günde en az 20 dakika kar bile yağsa dışarıya mutlaka çıkacak diyor ama bu virus bitirdi herşeyi apartamanın içinden geçmeye bile korkar olduk.E bi yerden cikmali kendini mutlu edecek bir olay canim . Evde dur dur napacagmzi bilemiyoruz ben hergun yarim saatte olsa kizimla cikiyorym hava soguk bile olsa dis ulkelerde cocuklari belli saatler cikarirlar hep oyle oneriliyor hem bi kafa dagiliyor hic yoktan
Bir tevasi veya diyeti yokmu peki canm.yazik kuzuyada sizede.Alerjisi var canın bağırsak tepkili ondan oluyor büyük ihtimalle
Diyet yapmak lazım ama yapmıyor ne yasak olsa onu yicem diye tutturuyor doktorda büyüdükçe düzelecek dedi bebekken diyet yaptım hep emziriyorum diye erken geçtik ek gıdaya biraz düzeldi ama süt ürünü bişeyi çok yerse ya da yumurta o gece huzursuz oluyor ne kendi uyuyor ne beni uyutuyorBir tevasi veya diyeti yokmu peki canm.yazik kuzuyada sizede.
Süt alerjisi var galiba anladigim kadarıyla.Allah yardımcınız olsun canm.buyudukce laf dinlemez artik tabi küçükken daha çok kontrol altında tutabiliyoruz .Benim bebeğimde de laktoz intöleransi var bizde ana oğul 7 aydır diyetteyiz çok zor oluyor hem bebek için hemde benim için ama yapacak bişey yok Allah başka büyük dert vermesinde bunada şükürDiyet yapmak lazım ama yapmıyor ne yasak olsa onu yicem diye tutturuyor doktorda büyüdükçe düzelecek dedi bebekken diyet yaptım hep emziriyorum diye erken geçtik ek gıdaya biraz düzeldi ama süt ürünü bişeyi çok yerse ya da yumurta o gece huzursuz oluyor ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?